Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomoty
senior tag
válasz
Tomoty
üzenetére
Még mielőtt valaki félre értené, én nem akarok mindenkit lebeszélni a tuningról, csak ha valaki tuningol, akkor érdemes kalkulálni az alkatrészek gyorsabb "kifáradásával".
Egy 1.8-as opel szívómotor (Z18XE) motorgenerálja 200-230ekm környékén szokott megtörténni.
Nálam meg 130000km-nél így néznek ki a dugók. Legalább már tudom, hogy 90-100ekm-enként motorgenerál szükséges (szerencsére meg tudom csinálni magamnak, mivel ez a hobbim), de ezt bele kell kalkulálni a tuningba.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sarok íróasztal
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Steelcase Think v2 - irodai forgószék
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest