Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tothgera30

Ármester

válasz 7 #14985 üzenetére

Próbaragi nem volt, csak papíros garancia a kereskedésbe.
    Kép csak illusztráció volt, porvédőről el is felejtkeztem, meg hát takarta is az a fránya szövet, nem is gondoltam bele. Tehát én is hibás vagyok.
    A szervizbe volt, átnézték kétszer is, és nem volt vele gond.

#14986 Winner_hun: Azt írta hogy nem a recsegés a baja (amit én sohasem hallottam), hanem hogy a porvédő gumi be van nyomódva, és a rendőrséghez fordul emiatt. Az a baj hogy nem említettem ezt a kis szar bizb@szt, máskülönben magasról sz@rnék az egészre. Tényleg hibátlan a hangfal, ő pedig végig sz@rozza egy kis esztétikai hiba miatt, vagy mert nem hozza az (túlzóan) elvárt teljesítményt/vagy már töbkreb@szta, de tényleg. Már bánom hogy eladtam, pedig sokat gondolkoztam rajta hogy végül adjam-e el vagy sem, de nem használtam így elvitték.

#14987 FehérHolló: Én legraranciáztatnám neki, de ő azt mondja hogy még a saját költségén küldje gariba, stb. Szerintem a pénzt szeretné vissza.

#14991 FehérHolló:Szerintem jól szétbassza a hangfalat vagy valami hasonló és úgy fogja ezt tenni, ha nekem úgy kezdte hogy be van szakadva a két dóm meg recseg, amikor ez nem igaz, akkor a rendőrségre szerinted hogy fog beállítani?

#14993 Winner_hun: Nem kérdezett rá. Én magamról annyit írtam hogy megkímélt állapotú, persze nem új.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés