Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Nekem ez a hama van. Fokozatmentes, de csak szemre tudod belőni és meghúzni egy csavarral. Jó eséllyel le is kókad, ha nem elég erősen húzod meg. Újraállítani úgy lehet, ha leveszed kompletten és újracsavarozod, annyira közel van a falhoz. Ha párhuzamosra akarod, akkor kicsit fel kell állitani, mert ledől a súlytól. Ha ezekkel együtt tudsz élni és elég amit tud akkor ajánlom. Mögé férni elég macerás, talán ennyi hátránya van.
-
belan
addikt
Ha be kapcsolom s90c , bekapcsol rendesen normálisan rá megyek alkalmazásokra egy másodpercre fekete lesz kép után vissza jön a kép ez normális ? De csak akkor csinálja ha be kapcsolom .
-
alaves
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Egy normális tartóval, ha 2,5 cm -re lesz a faltól a kijelző egyenesen, sokkal jobb lesz (a hang is). A G4/A95L kijelzője is annyira lenne kb., mert eleve vastagabbak.
-
Vismajor01
addikt
válasz
alaves
üzenetére
De a slim wall mountnak erről kellene szólnia, hogy max 15mm legyen a fal és a tv között. De valóban, ennyi nincs is meg fent. Most levettem, ráraktam mindkét kampójára egy távtartót, ráragasztottam a 4 öntapadós eltartót, mostmeg a teteje nem éri el a falat(mármint a távtartók xd)
-
alaves
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
A felső résznek nem is szabad rásimulni annyira a falra. Legalább annyira kell a faltól lenni a felső részének, mint alul, sőt kicsit még lehet nagyobb távolság is (~2,5 cm), hiszen vannak hátsó hangszórók is, így tervezték. Az a tartó nem jó.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
Tegyél a falra egy vízmértéket, vagy egy biztosan egyenes lécet.
-
szkutyi
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Fal egyenes?
-
szkutyi
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Reklamos? Hány másodperc alatt jön be? Leszarom milyen csak ne egesse be magát ez a szar.
-
Vismajor01
addikt
Skacok
Felraktam az S95C-t a falra slim wall mount segitsegevel.Viszont minden csak nem slim, legfelul kb 0 gap van, de legalul 3 centi. Ha forditva lenne meg azt mondanam de igy nagyon hulyen nez ki. A kabel mogotte van bevezetve egy kabelcsatornaba, az eltarthatja valamire? Erdekes h erre nem gondoltak. Jelenleg a kapaszkodok a tvre a legkisebb csavarral es tavtarto nelkul vannak felcsavarozva, ha oda rakok tavtartot meg hosszabb csavart az megoldhatja a dolgot??? Olyan mintha gorbe lenne a tv es eleg flexi, ha tetejere most berakok washert akkor a felső 15 centit elnyomja a faltól de a hasa megint hozza er..
-
undercover
őstag
De amugy van képernyő csak ilyen reklámos. Mondjuk engem nem zavar mindig ilyen focis témát ajánlj.
-
szkutyi
addikt
válasz
krx21
üzenetére
Ne magadból indulj ki! Sokan nem csak filmre veszik a tv-t...
Nálunk többet megy streaming, youtube, tv adás, mint egy egy film.
Két kisgyermek itthony és a feleségem...de elárulom lehet még nálam is előfordul hogy ott hagyom le pausezva egy filmet...hisz bármi közbe jöhet...
-
hunspikey
őstag
válasz
makoss
üzenetére
Mit szólna? Kint nagyságrendileg nyáron 100.000 nit a fényerő, még felületen is van 20.000, szóval amit egy tv tud az még mindig homály. Persze ha van olyan felelőtlen a rendező, hogy hosszan tartó 1-2 nites éjszakai jelenet után bebaszcsikázik egy 1000 nites csúcsfényt akkor az fájni fog de ettől még az a helyes és kérlek azt értsd meg hogy a tv belső fény transzferáló görbéje - ez az EOTF görbe (sdr esetében a gamma) miatt muszáj 100-on tartani hdr és DV esetén a fényerőt mert úgy van megírva a görbe. Ha le veszel belőle mert azt hiszed ezzel jót teszel akkor csak annyit érsz el hogy MINDEN fényességi érték alá megy! Magyarul egy normál jelenetben ahol maximum of egy gyertyaláng volt 1000 nites (pl trónok harca stb) de amúgy egy éjszakai szobabelső van ábrázolva és minden egyéb felület 50 nit alatti, ha leveszed az oled pixel fényerőt 80-ra akkor az 50 nites pl falfelület csak 40 nittel fog megjelenni mert te az egész transzfer görbét elmozgattad! Ez kikúrt helytelen képet ad!
-
Csandi
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Így van, ezt írtam én is múltkor neki, hogy a HDR működését nem tudom, hogy érti-e.
Nem folyamatosan 1400 niten világit az összes pixel (nem is tudna ilyet a tv) hanem csak azok a pixelek anelyikeknek kell és csak azokra a képkockáknál amelyikeknél kell, de ezek ilyen másodperc vagy annál is rövidebb dolgok. Egy napsugár csillanása, egy elemlámpa fénye ami a kamerába világít stb.
Ugyhogy igen, HDR esetében az OLED fényerőt maxra kell tenni. Különben eleve kicsit fölösleges volt ilyen TV-t venni. -
makoss
veterán
válasz
hunspikey
üzenetére
Majd meglátjuk élőben, de egyik tévém sem ment eddig maxon.
A PC is rá van dugva most az LG 55 UH 668V Led tévémre, a C4-re is rá lesz ha az lesz...
Fentebb kérdezték a HDMI kábelt, az jelenleg ilyen van 2 db, a hosszabbik bemegy a PC-ből az erősítőbe, a rövidebbik az erősítő (ARC)-ből a tv (ARC) bemenetébe.
Nem nagyon írja senki itt milyen HDMI kábel az alap ami legalább kell a PC-Erősítő-TV összeköttetéséhez, vagy annyira nem érdekes? Ki milyet használ?
-
hunspikey
őstag
válasz
makoss
üzenetére
Nem érted a DV lényegét. Maxon KELL járatni hogy az EOTF görbe alapján a film fényessége a helyén legyen.
Tehát pl ha van egy movie ahol van egy robbanás ami 400 nites akkor az csak akkor jelenik meg 400 nittel helyesen ha maxon van az oled pixel fényerő Dolby Vision esetén. Ebből csak elvenni tudsz de az csalás.
Ebből természetesen az is következik hogy normál esetben nem te döntöd el hogy milyen fényes a movie hanem a tartalom gyártó. Egy C szériás OLEDen bármit kaphatsz az arcodba 0 és 900 nit között, míg egy G3/G4 esetén nagyjából 1400 nitig kapsz részleteket. Ez nem SDR, ahol van egy gradaciós görbe aminek a felső pontját szabadon és büntetlenül húzigathatod ahova akarod.
Egyébként a kalibrátorok minden tv esetén megadják hogy mennyi az az SDR referencia fényerő amikor a "szabvány" szerinti fehér fénysűrűséget kapod a készüléktől. Ugyanis SDR esetén nagyságrendileg 120 nit a fehér. Kb..
-
hunspikey
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Én speciel szarok a képernyővédőre, mert ténylegesen hálószobás mozi van, tehát odamegy, bekapcsol, megnéz, kikapcsol, nem úgy mint a nappaliban lévő Samsung, ami egész nap a zajforrás üzemben van
- szóval sajnos az a helyzet hogy ha nem teszed fel akkor az appstore nem ajánl fel frissítést a TV-n futó appokhoz, magyarul rá leszel előbb utóbb kényszerítve. Pl ahogy feltettem a 13.x.x-et egyből szólt hogy van amazon prime app frissítés, ami egész nap a 3.x.x-el nem lett felajánlva. Érdekes módon ez a frissítés meggyógyította az amazon "nincs 4k DV" problémáját. Ennek fényében én örülök a 13.x.x nek. Ja egyenként 2x gyorsabb a tv menüje tehát maga a webOS gyorsult!
Szóval ha tetszik, ha nem nagyjából kötelező frissíteni (már ha nem kizárólag hdmi forrás a jelforrásod) .
-
Csandi
addikt
válasz
krx21
üzenetére
Nekem számtalanszor előjött a képernyővédő, akár mert lepauseolok egy youtube videót amit elmegyek fürdeni/wc re stb., akár mert lepauseolunk egy filmet/sorit mert főzünk, vagy mert jön egy telefonhívás, vagy átülök a géphez valamit elintézni de addig nem akarom mindig ki be kapcsolgatnj, de most mégis muszáj mert nem jön elő a képernyővédő.
-
-
hunspikey
őstag
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
alaves
üzenetére
Mérés nélkül nem tudok rá biztosat mondani. Ha csak a csucsfenyeron emelték akkor nem kell. Meg a végén kimerült hogy a g4-ben sincs új panel, csak a g3 lett szoftveresen visszafogva.
Sdr-ben meg nem hiszem hogy hozzá nyúltak.
Ha valaki küld nekem egy g3at akkor megnezem.
-
hunspikey
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Mester azt nem tartod elképzelhetőnek hogy pusztán szoftveresen van beállítva hogy mennyi lehet a csúcs.
Én már erről korábban beszéltem, miszerint a G3 natív wb esetén (9100K} mért 3000 nitjéből (LG display panel bemutató) d65 esetén is kellett volna kb 2000 nitnek maradnia. Hogy csak 1350 lett az 100% hogy szoftveres limit. Simán el tudom képzelni hogy most 100-at hozzá basztak persze kérdést hogy milyen körülmények között lehet ez egyáltalán látni tekintve a tartalmi oldalt...
-
hunspikey
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Most ment fel..
Csináltam resetelt Dolby Vision mozi (filmmaker) módban képeket hogy legyen előtte fotó. Sötét részletest és világosat is. Netflix és Apple TV tartalomból is (a két sarkallatos streaming app).
Nem azt mondom hogy majd ettől egyértelműen kiderül hogy világosabb-e, mert tudjuk hogy a kontent lehet csak 600 nites, és az életben nem találok semmilyen olyan streaminges tartalmat ami kihozná a két fw közti különbséget.
Mondjuk egyébként ez is egyfajta válasz, mert lehet hogy más is csak streamingre használja a TV-jét és akkor ő majd eldöntheti hogy akar e fw-t frissíteni ha valós streaminges tartalom fogyasztás esetén nincs képi előnye a 13.x.x-nek.
Elsőre már furaság van mert ezzel fogad :
(eddig ilyen nem volt)
-
alaves
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Azt hiszem azt írták, hogy sötétebb jeleneteknél világosabb lesz, tehát gondolom a görbét is módosították. Úgy tudom pl. a DV világos és sötét képmód karakterisztikája is. De azt valószínűsítem, hogy azért annyira nem lesz más, hogy észrevehető legyen. Az "ínyencek" akik nagyon pontos megjelenítésre vágynak, ők újra-kalibráltathatják.
De én nem értek hozzá, majd Vhiktor leírja a tutit. -
szkutyi
addikt
De hogy lenne már más a csúcs fenyerő bakker?
. Ha az én tv-m 822-nitet tud, akkor egy új fw-től nem lessz 922 , de még csak 850 sem...
Maximum túl húzott fényerő 822-ig..ami persze nem jó... -
hunspikey
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Szerinted mivel pont az a lényege a hdr szabványnak hogy abszolút módon helyére kell tenni a tv-t képességein belül mindenki fényességi értékhez tartozó pixelt így helyes EOTF esetén teljesen mindegy hogy hány nitnél van vége addig (illetve roll offig) illene ugyan azt mutatni.
-
alaves
addikt
-
Ronam
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
"Since firmware v13.40.75 FMM and Cinema peak brightness seem increased using the same settings of before, I would say they now have 50-100 nits more peak and also a more relaxed ABL, so basically being identical to G4 FMM/Cinema results (which is amazing)"
50-100 nitet már a v13.40.75 óta írják, sajnos németül nem beszélek, de elvileg ebben a videóban erről van szó.
-
rolcsy94
tag
Sziasztok
jó áron tudnék venni 77es S90D vagy 75-ös QN90D samsung tv-t. Az S90D kb 60-70e forinttal lenne drágább. Az zavar hogy ez már woled-es. Melyik érné meg jobban szerintetek?
legjobb telekom tv box, streaming és ps5 menne rajta. -
zkxdn
őstag
Hola!
LG B4-es OLED TV-ről mik a tapasztalatok?
Valaki használ már ilyet? Ha jól látom most jött meg a 48”-os verziója. -
wiggen123
senior tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én terveztem venni újat az 50-es plazma után, de utánanéztem és valami hama, vagy noname mediamarktos, olcsó tartóm volt ahhoz, ami 40kg-ig bírja. A jelenlegi 77-es oled 39kg, így maradt a fali tartó a régi. Sima felakasztós biztosító csavarral alul. Lehet fokozni kihajtható, meg minden, ki mire vágyik

-
Ronam
addikt
G3 legújabb fw, WebOS24, v23.20.50, írtak róla pár dolgot, én este feltettem.
Ezt a Game mode vs FMM+ALLM témát nem igazán értem, én semmi különbséget nem látok... -
Frenky87
aktív tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Igen, "plug & play" volt az előző felállás, egy régi Sony TV-t cseréltem le [nyilván ott is ARC-on keresztül jött át a hang az AVR-re].
Az erősítőn ki lehet választani a bemeneteket [pl TV (ARC), HDMI-k, USB, analóg bemenetek, mint MD/Tape, stb].
Ha átváltok az AVR másik bemenetére, pl az egyik HDMI-re, akkor a TV magától visszaáll HDMI (ARC) speakers-ről TV speakers módba, szóval azt is érzékeli a TV, hogy az AVR nem tudja kiszolgálni, mert épp más módban van. Sőt, ha pl standalone módban használom az AVR-t és az USB/iPod bemeneten épp szól valami zene, akkor a TV-t HDMI (ARC) hangra téve átváltja az AVR-t a TV (ARC) bemenetre.
Ezért gondolom, hogy a CEC működik.Btw, a TV-n a HDMI (ARC) mód "Digital Sound Output" módok közül se az Auto, se a PCM vagy a Pass Through nem segít.
Az furcsa, hogy "ANALOG" módban van a TV (ARC) bemenet az AVR-en, bár ez gondolom Sony AVR specifikus dolog, ezért is érdeklődtem LG - Sony tapasztalat után..
szerk:
A Sony AVR (STR-DG820) kézikönyve szerint:
ANALOG
– No digital signal is being input.
– INPUT MODE is set to “ANALOG”.
– The “A. DIRECT” is being selected.Ez alapján olyan, mint ha a TV nem küldene digitális hangot, pedig tényleg HDMI (ARC) módban van a TV-n a hang...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Frenky87
üzenetére
Azon az erősítőn lehet az adott csatornához egyedi kimenet-bemenetet adni? Nem lehet, hogy rossz forrás van megadva az adott bemenethez? Az OSD-ben ezek állíthatók.
Ja, ha jól értem plug&play módban már működött egy másik TV-vel, és most ezzel ugyanúgy bedugva mindent, nem működik.?
-
Atomgeszi
nagyúr
Nem tudom, hogy volt-e téma.
Fali tartót ki milyet használ 77" fölött?
-
Frenky87
aktív tag
sziasztok,
Van valakinek tapasztalata LG G4 és régebbi, csak ARC-képes Sony AVR csatlakoztatásával?
Mindent az útmutatók alapján csatlakoztattam [LG TV HDMI2 ARC -> Sony DH820 TV/ARC port], de az erősítőn nem jön ki semmilyen hang.
Próbáltam a TV HDMI1-re csatlakoztatott Apple TV-n lejátszani valamit és a TV saját alkalmazásaival is [ekkor csak az AVR volt csatlakoztatva, hátha zavar az ATV], de így sem ment.
eARC nincs engedélyezve, viszont a CEC igen és az tuti megy is, mert az ATV felismeri az AVR-t, mint "Receiver speakers" amikor a TV-n a Wired/HDMI-t választom ki és az ATV kontrollerrel változik az erősítőn a hangerő.Egyébként egy elég régi, Sony 46EX713-ról "költöztettem" át, ott minden tökéletes volt, kijött a TV-ről is a hang ARC-on keresztül, bár ott az ATV az egyik HDMI csatornán volt.
Ez most már nem lehetséges, mert csak FullHD passthrough-t tud az AVR.TOSLINK csatlakoztatásról nem szeretnék hallani, a HDMI/ARC/CEC kényelmesebb és 24'-ben ezt illene megugrani..
-
alaves
addikt
válasz
KTTech
üzenetére
A TV gyártónak abból kell kiindulni, hogy a felhasználók zöme belső alkalmazásokat (streaming, belső lejátszó) használ, ezért az első védelmi elem az 1 perc múlva bekapcsoló képernyőkímélő, utána pedig az ASBL (mozgókép közben pedig az ABL). Ehhez adódik még a logó védelem és a kicsi hatásfokú pixelshift.
Egy példa: elindítok egy HDR filmet, valamiért pause-t kell nyomnom, majd elfelejtem, hogy úgy maradt és nem látom, mert pl. el kellett mennem otthonról. A képen mondjuk ~10%-os ablak méretben egy tábortűz van ~900 nites sárgával-narancssárgával (feltételezve, hogy kikapcsoltam az ASBL-t is). Egy ilyen extrém esetben képernyőkímélő nélkül néhány óra alatt simán beég a QD-OLED, de még a WOLED is pár órával később. -
Vismajor01
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Annyit javitanék rajta, hogy a hozzászólásba belekerült, de az összefoglalóba nem, hogy a lista a 2024es tv-ket tartalmazza. Lehet ez mindenkinek egyértelmű így is, de nekem így érthetőbb(ahogy a hszben van eredetileg)
Hozzászólás:
Samsung TV 2024 (2023-as modellek közül a 83S90C kivételével mind QD-OLED):
- 55, 65, 77" S95DATXXH ---> QD-OLED
- 65" S90DATXXH ---> QD-OLED
- 48, 55, 77, 83" S90DAEXXH ---> WOLED
(Teljes bizonyosság nagyító & mikroszkóp app.-al telefonnal készített fotó alapján)Összefoglaló:
2023-as modellek közül a 83S90C kivételével mind QD-OLED
- 48, 55, 77, 83" S90DAEXXH ---> WOLED -
alaves
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
"viszont a gyémánt elrendezésű pixelstruktúra miatt nem annyira ideális monitorként való használatra."
Egyéntől és/vagy az alkalmazott programoktól (pl. grafikai) függ, hogy valakit zavar-e a 'triangular' pixelstruktúra. Számítógép monitorként való alkalmazás (vásárlás) előtt célszerű megbizonyosodni (boltban, ismerősnél, stb.), hogy megfelel-e az elvárásoknak.Ui: 65"-est ~75 cm-ről nézve sem látok anomáliát (csak ha még közelebbről nézem és kimondottan arra koncentrálok).
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Samsung TV 2024 (2023-as modellek közül a 83S90C kivételével mind QD-OLED):
- 48, 55, 77, 83" S90DAEXXH ---> WOLED
(Teljes bizonyosság nagyító & mikroszkóp app.-al telefonnal készített fotó alapján)-QD-OLED:
-WOLED:
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
grabber
üzenetére
Az összefoglaló nagy része még mindig régi (és sajnos LG specifikus), lassacskán frissítve lesz minden.
Akinek kedve van hozzá, nyugodtan segíthet, úgy hamarabb végzünk az aktualizálással.
Ami kellene:Samsung, Sony, Pana, Hisense, Philips modellek részletesebb leírása (LG-hez hasonlóan).
Samsung esetében pedig, hogy melyik modellek vannak 100% biztosan QD-OLED panellel szerelve. -
válasz
Vhiktor
üzenetére
"panel hibák: előforduló hiba lehet a banding (sávosodás), tinting (elszíneződés), pixel és subpixel hiba. A banding idővel javulhat, de mindhárom esetben ha zavaró a jelentkező hiba fordulj az LG szervizhez"
Ha Philips TV-m van?
Lehetne sorolni kinél van DTS legalább ha le van írva hol nincs. Mert ez is előny tv valasztásnál. -
ρσгτσ
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Nem tudom most fejből, de biztosan átlag alatti óraszáma van. Kb. 2 éves koráig szinte csak konzolhoz volt használva. Akkor volt, hogy napokig be sem kapcsoltam.
Utóbbi 1 évben megy rajta normál TV adás is, de nem megy egész nap a TV és több csatorna is fut rajta.
SDR fényerő nálam minden TV -n alacsonyabbra van állítva. Még mini LED -en is, de OLED -en még kevesebbre. Fejből most ezt sem tudom megmondani.
Tinting már idén kijött rajta. Most már a felső egyharmadán. Igaz, nem annyira zavaró, de nekem elég jó a szemem és havas tájnál, jelenetnél engem zavar.
Beégés meg egyelőre 70 százalék szürkénél látszik. Az viszont egész érdekes, mert amellett, hogy némileg látszik több logó forma, maga az egész felület sem egységes. Mellette nekem egy 1 éves QD OLED van. Hát baromi nagy a különbség szürkénél. De amúgy össze sem kell vele hasonlítani, hogy lássam valami nincs rendben.
-
alaves
addikt
válasz
belan
üzenetére
S90C/S95C: a 4 üzemóránkénti kompenzáció rendben működik (LG-től eltérés annyi, hogy a kattanás kikapcsolást követően 10 mp múlva történik, ha nem indít kompenzációt. A kopm. végén ugyanúgy kattan ~8 perc elteltével.) A pixelfrissítés időközéről nincs pontos információ (szerviz menüben sem találtak bejegyzést erről), valószínűleg 2000 üzemóra (esetleg mérés vagy igénybevétel alapján dönt az algoritmus).
Minden automatikus átlagos felhasználás esetén nincs szükség beavatkozásra. Extrém esetekben (napi 12+ üzemóra és/vagy nagy SDR fényerő és/vagy sok statikus elem megjelenítése) szükség lehet a pixelfrissítő gyakoribb lefutására (kézi indítás).
Saját pl.: 12+ üzemóra / SDR: 30 / sok statikus elem (PC monitor), tehát két kritérium is teljesül, ~400-700 üzemóránként indítok pixelfrissítést. -
Vhiktor
Topikgazda
Frissítve lett az összefoglaló. A jövőben további frissítések várhatóak. Ha valaki hibát fedez fel kérem jelezze.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
powerup2
üzenetére
Az EVO panelt nem gyártják túl régóta. A korai példányokkal emiatt (is) előfordulhatnak gondok, de semmi gond szerintem, mert az új (csere) panelek nagy valószínűséggel már nem pont ugyanolyan gyártástechnilógiával készülnek, mint a korai darabok. Amit nekem most cseréltek C2-n (egy hete) gariban, teljesen más képet fest, mint az erdeti panele. Iszonyú homogén a kép, tinting, banding, nyomokban sincs, a színei káprázatosak és úgy általában véve jobb (tetszetősebb) a képe. Úgy gondolom (remélem) ez már jobb minőségű lesz, mint a 2022-es gyártású oledeké.
-
belan
addikt
Samsungnal hogy van 2000 óránként van pixelfrissítés és automatikus ?
-
makoss
veterán
válasz
Csandi
üzenetére
Akkor még ráér fájni a szemed, nem akarlak elkeseríteni de fog!
Tök mindegy hova van állítva a megjelenítő, ezek nem projektorok, azok a falat küldik fényekkel, a tévék a szemed
#103199 Vismajor01 Én mindig áramtalanítom mielőtt dolgozni megyek
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- szóval sajnos az a helyzet hogy ha nem teszed fel akkor az appstore nem ajánl fel frissítést a TV-n futó appokhoz, magyarul rá leszel előbb utóbb kényszerítve. Pl ahogy feltettem a 13.x.x-et egyből szólt hogy van amazon prime app frissítés, ami egész nap a 3.x.x-el nem lett felajánlva. Érdekes módon ez a frissítés meggyógyította az amazon "nincs 4k DV" problémáját. Ennek fényében én örülök a 13.x.x nek.

Hallod ismerek egy csávót a neten, mondhatni haverom, - ex BDWteamos