Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Daywalker
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Köszi! Azt is olvastam h vki 35-ossel csinálta... Szóval el kell férnie.
nagy__sandor: egy fultisztito pálca végérol levagtam a vattát es azt toltam be...nem koppig, de ugy tűnik baromi hosszú a furat, szóval a 30as jó lesz szerintem. Persze csavatbolt a gyengék fegyvere
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
A boltnak semmi köze a 3 vagy 14 napon túli meghibásodáshoz, garanciális javításhoz. Azt a szakszerviz végzi, ott is kell bejelenteni.
Bolt akkor lép képbe, ha a szerviz nem tudja javítani vagy többszöri javítás után is hibás, emiatt készülékcsere/pénzvisszatérítés...stb. lesz. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én nem foglalkozom emagal.
Egyből sony szerviznek lett bejelntve.Tudtommal a tulaj emganak próbálta, de onnan is csak a sony szervizek elérhetőségét kapta meg. Szóval így 1 körrel rövidebb lett a folyamat.
Nekem az LG C3 ami panelcserés lett, az is emgaos vásárlás, ott sem írtam az emgnak semmit, egyből LG-nek jelentettem be.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Valami panel teszt le is fut ahogy irtam, csak eppen a hibák felderítésére nem jo. 100% feheren nem látszik semmi, max csak a pixel hiba. 100% feheren illetve 100% színek mellett az en panelemen sem látszott semmi, de amint mas lett megjelenitve kiverte a szemet. Pontosan ezért nezik meg garanciaba is igy a hibákat, mert szépen le lehet rázni az embereket, hogy ugyan mar ennek a tvnek semmi baja nincs :)
Samsung kedvenc kerelme is az hogy ha nem látszik a hiba a beepitett teszt képeken akkor tokeletes a tv, nem szamit hogy valós tartalom esetén nezhezetlen a kép a hibáktól. :)A tobbit töröltem a lelki nyugalom végett

-
Sasi001
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Azt nem tudom, hogy mi van náluk az ASzF-ben de alapvetően nem szép olyan dolog miatt visszaküldeni amit ha veszi a fáradságot bármely üzletben megnézhetett volna. Most ez márkától függetlenül. Ha mindenki ezt csinálná mit csinálnának a rengeteg visszaküldött termékkel. Persze visszacsomagolhatnák amit majd te megrendelsz aztán észreveszed a karcot egy kis apró sérülést, utánna jön a matek, hogy nem kiállított darab volt, vagy esetleg visszaküldött? Senkinek nem hiányzik. Egyébként gondolom benne van a szabályzatukban mert nem hiszem, hogy jogtalanul pénzt vennének el valakitől.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Talán 2 hónapig garanciális még.
Nem az enyém a készülék, ahol voltam kalibrálni a 100 colos TCL-t, pont jött demozásra valaki demora és ott mesélte, hogy hibás a sony tvje amit 1 évvel ezelőtt megpróbált gariztatni, de elzavarták, azt m mondták ez teljesen jó, erre mondtam, hogy fogja meg söröm, elintézem. Nem szeretem ha hülyének nézik az embert, a sony meg a projektoros degradáció óta amúgy is kiverte nálam a biztosítékot.....

Szóval akinek kell garis ügyintézésben segítség, keressen meg, hátha tudok hatni rájuk.
Ha már a sonynál sikerült eintéznem egyszer, hogy cseréljen egy degradálódott projektort gariban (perszek ők ezt a problémát tűzzel vízzel tagadják és kereszteshadjáratot folytattak kb azok ellen akik ezt a témát felhozzák (én is kaptam fenyegetést egyszer itt a projektoros ph topikban egy eladótól.....)), akkor talán minden megoldható

-
törölt tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Letöltöttem a víz útját 70gb os cucc és olyan felemás érzéseim voltak. Mpc-hc.
Néha a szereplők teljesen különváltak a környezettől olyan nagyon mű volt az egész.
Lesz még ezzel melóm úgy érzem. Holnap felteszem a serviio-t meglátjuk az mire megy az anyaggal. Lehet a végén én is beszerzek egy média lejátszót szarakodás helyett. -
Yodamest
veterán
-
sakal83
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Fokent korosztaly es szocializáció kerdese. Nekem is felall a szor a hátamon ezeken a viszonyokon, de kinek a pap, kinek a papné

Ismerosi korben is hallom ezt azoktol is, akik tele vannak es a ferfi dominans a kapcsolatban. Megis ez van.
Videken, fokent falun regen a nok voltak a kassza kulcsosai, valószínűleg innen szarmazhat. Nagymamam is begyujtotte a papa fizujat es a gyerekeket is amig ott laktak, es o osztotta be, kerni kellett tole indokolassal

-
Yodamest
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Igen, alapvetően így kéne működnie, de az "asszonyok" többsége valamiért nagyon irtózik az ilyen technológiai fejlődéstől, nagyzolásnak gondolják vagy nem tudom. Mintha valami bűnös élvezet lenne, ami után bűnhődni kell, vezekelni stb. Persze a 100. térdcsizma nem ez a kategória soha.
-
Celtis
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ja, hogy azon coreelec fut. Na hát ott bármit be tudsz konfigurálni CEC-en.
- A Switch source to this device on startup->Disabled,
- A Devices to power on/off.... beállításokat pedig None-ra
állítsd. Ezekkel a beállításokkal nem fogja bekapcsolni a tv-t.(Még javaslom a When the TV is switched OFF és Action when switching to another source elemeket tedd Stop playback-re)
A hangerő szabályozáshoz itt egyik beállításnak sincs köze. Feltételezem valahol valami mást is elállítottál és letiltottad a CEC-et. Vagy épp nem kap áramot valamelyik készülék?
Hosszú évek óta használom a CEC-et a legkülönbözőbb tv-k és egyéb eszközök között a legnagyobb elégedettséggel. Az egyik leghasznosabb dolognak tartom.
-
Celtis
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Nem tudod az Ugoosban a CEC működést konfigurálni, hogy ne küldjön bekapcsolás jelet? Sajnos a tv-kben a CEC a végletekig le lett egyszerűsítve. Pár éve még beállítható volt, hogy külső eszköz be tudja-e kapcsolni, de ma már nincs ilyen opció. Habár LG-n a némító gomb háromszori megnyomásával feljön egy menü amiben lehet valamit állítani.
-
hunspikey
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Azt én írtam és csak DV módra vonatkozik és valószínűleg az én egyéni problémám lesz.
De nálam sem az a gond, hogy ne lenne kotta színhelyes. A leghelyesebb profil az összes közül, szerintem azt értetted félre, hogy a tartalomhoz képest nem jó nézni - élmény szempontjából.
-
hunspikey
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Otthoni mozit tolom mostanában, de ehhez az kellett hogy megértsem az IRE értékek hogyan használhatóak ténylegesen úgy hogy ne vezessenek be a beállított kompenzációk különféle képi hibákat. Régen mindig azt gondoltam, hogy a kalibrált / gyári adatokkal baj lehet - de sajnos rá jöttem, hogy semmi baj sincs velük, ellenben ahogy én nézem - kizárólag belső appos streaming, amit nézek - darkos sci-fik - egyszerűen olyan szinten van elbarmolva a kontent, hogy kénytelen voltam kezembe venni az ügyet.
Csak mondom, rettentesen nehéz jól beállítani. Fél év volt kb...
Viktorral egyébként egyeztettem, lesz kalibrálva, de emellett is kell "csalós" profil mert sajnos a kontentet néha muszáj megmenteni - a leghűbb, legjobban kalibrált profil is lehet sajnos használhatatlan, és innen már filozófiai kérdés, hogy körmünk szakadtáig nézzük a hibás tartalmat, vagy segítünk rajta.
Az is kiderült hogy általánod dolby vision interpretációs gondok vannak. Míg HDR-ben csak és kizárólag filmmakert nézek és über, úgy a DV.. nos .. jó ha minden 5. kontent elfogadható...
-
Quadgame94
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
MIkrofonos keresés, képernyő: ki, netflix/disney gyorsbombok / bement / tv boxnál csatorna váltások (bár ezt nagyon keveset) / és azért fényerőt szoktam állítani a C2-n / Hangmód. Filmeknél konkrétan csak az AI hang pro/tiszta hang pro aminél lehet hallani a párbeszédeket anélkül hogy felkeltenénk a gyereket. Szóval ja... sokat használjuk.
-
Tyrone89
senior tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Lehet, bár meg kellene kérdezni az LG-t erről. Mondjuk én el tudom azt képzelni hogy valós ez, de csak más más régióban forgalmazott készüléknél lehet szerintem ilyen különbség. Mit tudom én pl 46 vagy 49 (most írtam valamit) jelzésű modelleknél amik mások lehetnek mint a magyar piacra szánt készülékek.
-
Laraxior
titán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
0.36EUR/ kWh... minimum.
Lehet találni olcsóbban, de ott meg minden vackot rátesznek.
Tavaly havi 53EUR-t fizettem, 1500kWh/éves szerződésem volt. Asszem leolvasáskor kb 2200 lett, megemelték a havidíjam 67EUR-ra. (~130EUR-t kellett ráfizetnem)
Meg most jött a drágajánosom levél, hogy sajnáljuk, de a piaci helyzet blabla, a 67-ből 77EUR lesz havonta.
Villanytűzhely megy sokat, számítógép, 49" oled monitor, 77" oled TV, meg az apróságok még mellette. Idén vettem klímát is, na ott azért már figyelek, mert az már húzza rendesen az órát.
-
szkutyi
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én havi 300kw fizetek....ez van...kb ez fedi a havi átlag fogyasztásom..nyáron éjjel nappal megy a klíma...télen sokat megy a mosó és szaritogép..villannyal is főzünk...65" c3 is ha itthon vagyunk egész nap megy....ez van...a dolgok vannak értem, és nem fordítva...nem azért pusztulunk meg a penzért, hogy magunktól sajnáljuk a kényelmet szerintem...nyilván mindenki a maga szintjén műveli ezt...én sem megyek évente 10x wellnesselni, mert nem tehetem meg.
-
Laraxior
titán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Hát nem tudom, én a munkám miatt minden második, harmadik évben járok szemvizsgálatra, jó szemem van, de már default felbontásom sem tudom elolvasni a mappa tartalmát a TV-n sima 100%-os betűnagyítással, azaz alapon.
A videokártyák is épphogy most érik utol ezeket a nagy felbontás és magas frissítés párosítást, ugye az RTX4090-en nincs is DP2.1-es csati.
Bár ez valószínűleg nem sok embernél releváns, hiszen nem sokan használják monitorként, mint én
-
Peace
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én is néztem pár filmet az elmúlt hetekben, amiben olyan stroboszkóp villogások és egyéb fényeffektek voltak, hogy majdnem be kellett csuknom a szemem. Brutál ez a G4. Azért gondolom, hogy a C4-el is bőven el lehet érni azt a HDR hatást, ami egy kellemes mozizáshoz kell. Játék módban be is nyomtam a dark room opciót, hogy kicsit visszavegyen a fényerőből, mert ott meg végképp durva lenne folyamatosan a max fényerejével. De gondolkodom azon is, hogy lehet HDR és DV tartalmaknál is belövöm, hogy a peak brightness ne high legyen.
-
Peace
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én is így gondolom.
Nálam pár 1000 Ft volt havonta a törlesztőben a difi, ezért lett G a C helyett. De ha 77 vs 83 a kérdés és bőven elfér a nagyobb tv, akkor szerintem érdemes a nagyobbat választani, még ha alacsonyabb is a fényerő. Vagy közelebb húzni a kanapét és akkor mehet a 77-es G4, nem? -
Celtis
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Így van, a terheléstől függ(het) a kapcsolóüzemű táp zajának erőssége, nem pedig valami kitalált kondenzátor feltöltöttségtől. És jellemzően nem a kondik ciripelnek, hanem a tekercsek.
Itt esetleg olyan probléma lehet, hogy kikapcsolva a készüléket nem olyan készenléti üzemmódba kerül, mint áramszünet után. Érdemes lenne összehasonlítani az áramfelvételt kikapcsolt és tápelvétel utáni állapotban. -
Laraxior
titán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Nekem sose' volt
Igazából mostmár semmim nincs. Lemondtam a Primeot, a Netflixet is, telefoncsomagból is kisebbre valtottam.
Ezekkel a havi előfizetéses vackokkal jó kis számlát lehet összevakarni. Minden csak pár euro, aztán a végére már 3 számjegyű, ha nem figyel oda az ember.
Nem mintha nem tehetném meg, de baromira idegesítő, hogy van a számlakivonaton 40 piros tétel, amik a mínuszok, és csak egy bejövő zöld van.
Tudom, hülyeség, de nah
-
Peace
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én meg minden szemétnek elhordtam a konzolokat és a kontrollert annó és végül a rabja lettem.
6 éve megleptem magam egy PS4 Pro-val, megtanultam használni és az elmúlt 5 évben már mindent is azzal tolok PC-n is. Kanapé+tv és mehet a móka.
Ha nincs kontroller támogatás egy játéknál, az instant kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mo-n panelban szépen el volt rakva a bejárat melletti öltözőrészbe a 3 szerver egy polcra, majd az ajtó rácsukva. Most külön szobája van nekik az emeleten, ahol a gépem is van, a nappalitól jó messzire.

de egy TV azért törékenyebb cserébe. Pl. Egy LG G4 77 kb. 43 kg, meglepően nehéz. Bár a 42-es Pana plazmám is 20 kg volt, pedig az azért kisebb méret.

Qled-en nem volt zavaró.
Vhiktor