Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky87
aktív tag
sziasztok,
Van valakinek tapasztalata LG G4 és régebbi, csak ARC-képes Sony AVR csatlakoztatásával?
Mindent az útmutatók alapján csatlakoztattam [LG TV HDMI2 ARC -> Sony DH820 TV/ARC port], de az erősítőn nem jön ki semmilyen hang.
Próbáltam a TV HDMI1-re csatlakoztatott Apple TV-n lejátszani valamit és a TV saját alkalmazásaival is [ekkor csak az AVR volt csatlakoztatva, hátha zavar az ATV], de így sem ment.
eARC nincs engedélyezve, viszont a CEC igen és az tuti megy is, mert az ATV felismeri az AVR-t, mint "Receiver speakers" amikor a TV-n a Wired/HDMI-t választom ki és az ATV kontrollerrel változik az erősítőn a hangerő.Egyébként egy elég régi, Sony 46EX713-ról "költöztettem" át, ott minden tökéletes volt, kijött a TV-ről is a hang ARC-on keresztül, bár ott az ATV az egyik HDMI csatornán volt.
Ez most már nem lehetséges, mert csak FullHD passthrough-t tud az AVR.TOSLINK csatlakoztatásról nem szeretnék hallani, a HDMI/ARC/CEC kényelmesebb és 24'-ben ezt illene megugrani..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor