Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Elhiszem, hogy okkal jobb mint a philips megoldása, és ezt a képek alá is támasztják, ne érts félre

Valószínűleg valós tartalomnál nem lenne feltűnő ennyi hiba egyáltalán.
Plusz abban is igazad van, hogy ez szubektív kérdés, valakinek bejön, valakinek nem, képek alapján jól néz ki, de én meg pont azt szeretem az oledben, hogy néha a sötétben nem is látni hol a tv széle, szóval nem nekem való ez. De azt el kell ismerni, hogy jó cucc, főleg ennyi pénzért, szerintem ha szeretnék ilyet, én 300 euróra is azt mondanám, hogy ez megéri.
-
-
hunspikey
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Nekem sosem volt philipsem és sosem lesz. A barátomnál láttam asszem 807-es 65 colost - ott volt az ambi kicsit nekem foltos, pacás. de persze lehet csak szar módban volt, mert azt tudom, hogy mindenféle effekt módokat lehet váltani. A képet követte, de nem volt egybefüggő a fénypászmája.
Az egésznek nem az a lényege, hogy engem meggyőzzetek róla, hogy jobb egy natív gáyri megoldás mint egy kínai utólagos, hanem az, hogy aki ragaszkodik az LG-hez, illetve első körben szeretett volna MLA paneles TV-t annak LG-t kell vennie és innen fogva csak utólagos cucc marad ha valaki ilyet szeretne. A feleségem totál rá van kattanva ezért vettem neki névnapjára, de nekem is megtetszett mert kiterjeszti a pici TV képernyőt.
-
blakey
titán
válasz
hunspikey
üzenetére
Az Ambilight jobb, pontosabb és részletesen beállítható. Ha neked "paca" volt, akkor nem volt megfelelően beállítva. Ráadásul az Ambilight fekete esetében erősen leveszi a fényerőt az adott részen és fehér, nem színes, nálad meg pontatlan a megjelenítés, nincs meg az Ambiligjht érzés. Egyik "szemre" állítja be, másik meg szoftveresen a forrásnak megfelelően, ettől eltérő lesz a két eredmény.
-
válasz
hunspikey
üzenetére
Nincs paca .
Totál egyenletes., amit láthattál az az, hogy részletesen állítja a képhez a fényerőt is az ambinál, nem csak a színeket. míg nálad ezt nem tudja a Govee. Led sorral van megoldva ezer éve ez a dolog. [link]
A 65 " nál nálam 14x centiméteren a felső oldalon 40 darab szigetecske van egyenként 3 darab leddel nálad 60 darab led van / m... -
Csabi1984
addikt
Most ahogy olvasom a reakciókat az Ambilightról. Nem is tudtam, hogy okozhat hátrányt. Amíg a 43 PUS7855 készülék ment simán hagytam játszani a fényt
-
hunspikey
őstag
a philips gyári megoldásával nekem személy szerint az volt a bajom, hogy pacás a falon, mivel elég kevés ledből van. Ha mögé nézel akkor látod, hogy pár led van egymástól elég nagy távolságra. Régebben meg izzógömböket tettek a TV hátuljára.. szerintem szar. Sokkal folyamatosabb és jobb átmenetű a goveenak a többszáz ledes megoldása.
A philips egy dologban verhetetlen a hue tűpontos ezt természetesen meg kell említeni. Govee egy két színt csak közelít.
-
hunspikey
őstag
válasz
KTTech
üzenetére
Pont hogy emeli a kontrasztot - hiszen te fotós vagy tudod, hogy ha lerekeszel a pupilla a háttérfény miatt akkor több mindent látsz a képen feketének ergo kontrasztosabb. A fényátfogását rontja a szemednek maximum - de egyébként ez sem jellemző, mivel iszonyú ritka hogy 1000 nites képrészlet mellett kellene infót bányászni 1, 2 nites részekről ugyan azon a képen. Ahogy előbb is írtam, ha sötét a jelenet egésze akkor kikapcsol.
látni kell, itt fórumon hiába karatézunk ezen.
-
válasz
hunspikey
üzenetére
Az, hogy hány oldalas kialakítás az a típustól függ, van 4 oldalas Philipsben is bár már sajnos nem sok. Amúgy jó alternatíva, de Maga az érzékelő pedig külső nálad , ami figyeli a képernyőt, míg a Philipsé natívan van beépítve, finoman dolgzik a, fényereje meg baromi nagy, én lejjebb vettem. .hangra is beállítható, nincs késleltetése megfelelően nagy a fényereje. az új még durvább amúgy. [link]
Semmiben nem jobb és nem tűnik erősebbnek a gyárinál, ráadásul van egy otromba külső szenzor. Mindenképpen jó megoldás, de nem jobb. -
hunspikey
őstag
válasz
resist
üzenetére
Köszi!
Srácok - igazából szerintem ez teljesen ízlés kérdése. Minket nem vakít, bár nem minden esetben használom. Akinek van philips-je vagy ilyen utólagos cucca azért szereti mert érvényesül a látástökéletlenségünk alapján bekövetkező vászon növekedés, ugyanis azt sokat elfelejtik amíg nem látnak ilyet élőben, hogy te mindösszesen egy ici-pici helyen látsz csak élesen.
ilyen szar az emberi szem.Egy 77-es tv-n esetemben kb csak egy 10 centis!!! ármérőjű területet lát élesen a szem. Ez általában hol van? 90%-ban arcon, azon belül is a szemeken, mert az agyad ösztönösen keresi a szemkontaktust. (jó vannak bizonyos filmek ahol nem a szemébe nézünk az adott hölgynek, na, oké ezt adom
)Szóval a lényeg: az éleslátási területen kívül minden egyre inkább a távolság függvényében homályosodik. Azaz nem számít hogy van-e részlet a falon, inkább csak a szín számít, ettől máris úgy érzed, hogy többszörösére nőtt a TV. Ezt csak tetézi a kamerák objektívjeinek felépítéséből adódó háttér homályosság, tehát az amúgy is homályos hátteret látod még homályosabbnak mert a szereplőt nézed, így tökéletesen ki lehet egészíteni a képet egy hasonló átlagolt színnel.
Erre nem én jöttem rá, nem is a philips, ezt 500 éve ismeri az emberiség. Így látunk.
Periférikus látás esetén nagyobb a fényérzékenység is, ezért pl éjszaka nagyon halvány csillagokat ne is az éleslátásod területével akarjál megtalálni, mert sokkal érzékenyebb a periférikus látásod. Jó mi?
Szóval a govee szépen megnöveli a 77-es TV-t kb 120 colosra és ezt imádom.
Ha olyan sarkallatos az anyag, hogy annyira kell az 0-1 nites régiót látni akkor képzeld volt annyi eszük, hogy lekapcsol. Kb 5 nit alatt egyáltalán nem világít így nyugodt lehet mindenki nem szól bele a sötét jelenetekbe.
Ha meg van 1000 nit amúgy is a képen akkor teljesen mindegy, hogy az 1 nites tartalmat mellette 0-nak látod vagy sem - sőt, ebből fakadóan kontrasztosabb a kép - teljesen logikus módon.
De ha netán meg mégis mindezek ellenére nem kell, akkor képzeljétek, nem kell bekapcsolni és kész.
-
-
Celtis
veterán
válasz
hunspikey
üzenetére
Nekem volt Hyperion (videójel) alapú ambilight megoldásom és most Govee T2. A Govee nagyon-nagyon ócska. Egyrészt nem pontosak a színek (valószínűleg OLED-del pontosabb), másrészt a gyári konzollal nem is látja a teljes képernyőt, így letterbox tartalomnál teljes a káosz. Úgy állítottam, hogy a kép átlagszínének és fényerejének megfelelő homogén háttérvilágítást adjon. Így szódával elmegy.
Ha meg lehet oldani a kamera áthelyezését a képernyő síkjától lényegesen távolabb, akkor sokat lehet javítani a működésén.
-
hunspikey
őstag
Tedd be ugyan ezt a videót egy eredeti philips ambis TV-n és elsírod magad. A govee agyonveri precizitásban még így is. A szín amit kérdeztél inkább a telefonnak nem ment - máshogy látja az OLED TV színeit illetve a govee ledeket. Az emberi szemnek nem ilyen.
Cserébe valós tartalom esetén néhány világos bézs árnyalatot enyhén zöldesre vesz - de minden ilyen apró kis hue tévedés abszolút megbocsájtható, valós TV-zés közben azt ne hidd, hogy feltűnik.
-
krx21
nagyúr
válasz
hunspikey
üzenetére
Felmerül bennem a kérdés: Ez az ambilight nem rontja el az alapvető, eredeti kontrasztot?
Én első körben a minimális, enyhe, passzív megvilágítást preferálom.
Ez így ráadásul a pupilla tágulást is jobban igénybe veszi, mint az eredeti HDR tartalom és mégis rosszabb a kontraszt érzés...
Csak gondolkodom, nekem soha nem volt... -
hunspikey
őstag
válasz
zsistvan7
üzenetére
A govee t2 szoftvere meglehetősen jó, azaz horizontális és vertikális kép tükrözést is ismer, ezt kiszúrva szépen letettem alulra és kész. Sokkal diszkrétebb és menőbb.
ráadásul sokkal jobban rá lát a TV-re, emiatt sokkal precízebb a látvány, szó szerint centi pontos.
A négy oldalassága miatt minden philips TV tulaj irigykedik
illetve mint a fotón látható konkrétan akár a plafonig is elér a fénye, a képeken 65%-os fényerővel látható, ha valaki rendesen oda akar baszni, akkor tekerje 100%-ra, így már világosabb mint amit a G3 tud HDR 1400 nites demo youtube video esetén - brutális.Az esetek 95%-ban nagyon precíz a hue is, ami külön öröm, illetve leszarja ha szélesvásznú a film, tökéletesen tudja hogy mi a video frame tetején / alján a képi infó.
Szerintem egy elég hibátlan cucc.
-
Elar
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
Ezzel kezdtem

De nem ad be semmilyen fw-t...
De közben megoldódott. Magától feltette a következőt, utána a 3. ment manuálisan is.
Köszi!A többieknek is köszi a soap effect et. Azt hiszem megvan, este letesztelem

Ennek azért másabb a menüje mint a az elöző 50PUS8506.
És remélem jobb lesz a képe
-
resist
tag
Sziasztok. Jó lett vhiktor tesztje a Philips 819-ről. Szeretnék majd én is venni, de most el is bizonytalanodtam, melyiket lenne érdemesebb. Philips 55OLED819/12 vagy LG OLED55G43LS? Felhasználás tök általános lenne, tv, streaming, lejátszon keresztül film, Playstation. Csak a fényerő miatt írom, a szoba ablaka, ahol lenne ÉK-i, a TV pont merőleges az ablakra. Szerintetek? Köszi

-
Delphinus
kezdő
na leirja ugyan azt amit én egy harmadik ember is csak más köritéssel ? wtf

-
alaves
addikt
-Philips mozgásjavító: 'Filmstílusok' : 'ki' vagy a 'Film' amely optimális és nem szappanoperás
-Szánj rá időt (30-45 perc alatt kész) a csatornalistára, csak egyszer kell megcsinálni, utána már csak a változásokat (ha lesz). Utána ments le, mert ha valamikor factory reset-et kell esetleg csinálni, akkor elvész. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Germany az

-
Elar
senior tag
Sziasztok
Belevágtam az első OLED Tv-mbe. Én Qled fan vagyok, de gondoltam haladjuk a korral
Philips 55OLED718/12
Lenne néhány kérdésem.
1. A firmware frissités furán megy. "Igen van frissités. Hurrá töltsd le. Telepíted? Igen" - Erre kiírja h nincs frissités. (Egyébként elvileg van, de elég nehéz megtalálni a neten. Nekem nem sikerült) Most a 2024.01-es van fent 237.223)
2. Csatornalista. CL modult használok. Levettem a tavalyi Philipset a falról, betettem az újba a CLt. Kábeles csatornakeresés.
Megvan minden totál más sorrendben mint eddig (és ahogy van a másik TV-n a másik helyiségben) Soha nem buheráltam a sorrendet. Szóval miért így adja be? LEhet ezzel valamit kezdeni, h ne kelljen szenvednem vele?
3. A szappaopera hatás ennél a verziónál hol lőhető ki?
Köszönöm -
Csabi1984
addikt
-
hunspikey
őstag
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Delphinus
üzenetére
A HDR az egy abszolút szabvány minden színnek kőbe van vésve a fényereje, így ha egy tv szabvány szerint van beállítva akkor azt látod amit kell, pl 50% stimulus mellett 94 nitet a fehér esetében.
Ezzel szokott csalni pl az otthoni mozi móda, ahol az 50% nem 94 nit hanem mondjuk 200. -
so_ha
senior tag
-
alaves
addikt
S90C/S95C új fw (2024.09.04.): 2000.2 (1430.3-ról ugrottunk egy nagyot). Viccesek ezek az fw készítők, de persze javítási napló az még nincs.
Feltettem, hibát nem észleltem eddig. -
hunspikey
őstag
válasz
Delphinus
üzenetére
te nem érted hogy van egy EOTF görbe ami meghatározza hogy hány nites pixel hány nitesként jelenjen meg - ezért fontos a görbe követése illetve ha gyárilag szar akkor a kalibrátor általi beállítása. Tehát tartalom van, amibe bele van kódolva hogy mi milyen fényességű ezt a TV meg a belső görbéjének megfelelően transzferálja. Ezért térnek el a különféle hülye nevű profilok, mert egyre csalósabb EOTF görbét használnak. SDR-nél gamma van ami nem teljesen ugyan ez.
-
-
Delphinus
kezdő
válasz
Vhiktor
üzenetére
"bőven ez alatt játszódik a jelenetek nagy része, tehát ezt nevezhetjük SDR tartománynak, ami e felett van azok a HDR fények"
pontosan erre gondoltam. az alap fényerőt mi határozza meg? (tehát ezt:bőven ez alatt játszódik a jelenetek nagy része) mastering? akkor hülyeséget irtak valahol, sdr fényerőhöz nincs köze, ahogy a tv átvált hdr vagy dv módba?
-
Delphinus
kezdő
válasz
szkutyi
üzenetére
de van. van egy alap fényerő szint hdr filmnél majd mikor jön a hdr effekt, ÉRTSD: nap,lámpa bármi, akkor az sokkal nagyobb fényerejű lesz ugye. de én erre az ALAP FÉNYERŐRŐL beszéltem hogy mi határozza meg. a mastering, vagy valahol olvastam hogy az sdr fényerőt használja ilyenkor. IGEN tudom hogy vált a tv a forrásanyagok között, de ezért tettem fel a kérdést.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Delphinus
üzenetére
Nem.
A 2 képmód teljesen független egymástól.
Szerintem arra gondolsz, hogy HDR és DV esetében a diffuse white 208 nit körül van, bőven ez alatt játszódik a jelenetek nagy része, tehát ezt nevezhetjük SDR tartománynak, ami e felett van azok a HDR fények. De egy sima jelenetben nem fog világítania tv mint az állat, csak ott ahol kell.
-
hunspikey
őstag
válasz
Delphinus
üzenetére
huhh hát ez abszolút nem így van.
Az SDR tartalom esetén beállított profil és azok a beállítások kizárólag SDR tartalom mellett vannak használva. Ezen belül a TV megkülönbözteti a webböngészőt, illetve a főmenü = filmek a streaming appokon keresztük. Tehát 2 SDR profil. Ha lenne bemenet USB drive, vagy hdmi külső akkor az is egy-egy SDR profil lehetne. Na és akkor ezekhez képest van HDR profil, van Dolby Vision profil ami mind ugyan így beállítható és akkor kerülnek elővételre ha ilyen típusú tartalmat detektál a készülék.
-
Delphinus
kezdő
válasz
Vhiktor
üzenetére
az igaz hogy ha pl sdr fényerő 50-en van, és elinditasz egy pl dolby filmet, azt beállitod 100-ra ugye, akkor a film a beállitott sdr fényerőn fog menni (50 jelen esetben) mint alapfényerő hdr effekt nélkül, ha jön hdr effekt, nap,lámpa,tűz stb akkor megy csak fel 100%-ra a fényerő?persze amilyen a forrás. ezt elég szar volt leirni de biztos érted mire gondolok. röviden, hdr tartalomnál ha oled fényerő 100%-on van, attól függetlenül ha nincs hdr effekt akkor sdr oled fényerejét látjuk,amire be van állitva.
-
Vhiktor
Topikgazda
Egy kis névnapi meglepi

-
hunspikey
őstag
válasz
Csabi1984
üzenetére
Offba teszem, mert ez már nem OLED TV specifikus.
Az a baj, hogy a szakmának voltak elvei illetve követendő standard megoldásai. Általánosságban ha csak nem a drámai hatás fokozása volt a cél akkor 3 pontos világítás volt az elterjedt mivel ez rajzolta meg a kontúrt, derítette a témát illetve adott egy főfényt.
Stúdió körülmények között ez tipikusan egy gégen lámpa, ami a hajfényt, a vállkontúrt rajzolja, illetve egy spot majdnem optikai tengelybe helyezve mint főfény, és általában egy kurva nagy softbox ami meg a fill-light. Ezzel nagyon szépen lehet fotózni.
A baj ott kezdődött, hogy a filmesek egyre lustábbak, ezt ráadásul néha kreatív ötletnek állítják be, és ma már ott tartunk, hogy iszonyatos mértékben elharapózott a on-set világítás, nevezik még practical lighting-nak is, a lényeg, hogy a setben található eleve világító testek fényét használják fel. Ilyen a belinkelt sárkányok háza jelenet is. Szerintem botrány szar.
Valamikor amikor még rendes filmre forgattak a filmesek, muszáj volt rendesen világítani egész egyszerűen a film érzéketlensége miatt. Ma jönnek az ISO rekorder szenzorok és már nem világítanak be semmit. Majd kiexponáljuk.... Lehet csak megöregedtem, lehet csak házsártoskodok, de akkor sem veszi be a gyomrom.
-
Csabi1984
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
"Egyébként az egy érdekes dolog lenne ha Viktor a youtube-os anyagaiban nem csak grafikonokat meg barchartokat, illetve végtelen szám mezőket mutatna, hanem előtte- utána valós tartalmas fotót, ugyan azzal a kamerával, ugyan azzal a felvételi beállítással"
Tényleg jó lenne egy ilyen prezentáció
-
hunspikey
őstag
válasz
junior19
üzenetére
Értem amit mondasz, de ez csak kíváncsiskodás részemről. Játék. Csak rá szeretnék pillantani, hogy mennyire off az én TV-m képe. Ettől még ez nem lesz kalibrált meg semmi egyéb se - úgy volt Viktor ki jön hozzánk, de aztán máshogy alakult az életem ezért kénytelen voltam lemondani. Majd egyszer kihívom, mert eddig az összes TV-met kalibráltattam, de addig csak megnézném milyen gyárilag a TV egy kalibrálthoz mérten.
Egyébként az egy érdekes dolog lenne ha Viktor a youtube-os anyagaiban nem csak grafikonokat meg barchartokat, illetve végtelen szám mezőket mutatna, hanem előtte- utána valós tartalmas fotót, ugyan azzal a kamerával, ugyan azzal a felvételi beállítással.
-
Csabi1984
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Úgy érzem az ilyen sötét forgatási helyekre igen is kellene világosító mert nem mindegy, hogy valami ki van emelve miközben látni a többi részletet. Azzal sincs bajom ha valami tök sötét de van egy ürhajós a jelenetben. D e az, hogy ott az űrhajós a háttér látszódik de még se

-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Játékmódban az Oled pixelek fényerejét ki milyen értéken használja?
Én nekem a 80-as érték bőven jó.
Egy LG C4-ről van szó. -
szkutyi
addikt
válasz
cucumber87
üzenetére
Szia csak ha át muxolod mp4-be vagy ts-be vagy m2ts-be
-
cucumber87
tag
Sziasztok! Lehet már ezerszer volt kérdés akkor elnézést.
LGG2-t használok Plex média serverrel. És rengeteg manapság a "Atmos.DV.HDR.H.265" release. A Tv nem DV-t indítja hanem HDR ezt be lehet valahogy állítani ?
Köszönöm
-
junior19
senior tag
válasz
hunspikey
üzenetére
De most akkor egy kalibrált kijelzőről egy világosabb képet szeretnél összehasonlítani a te megjelenítőddel?
Mert amilyen beállításokkal kéred szkutyitól a képet, az világosabb, mint kellene. Azután beraksz egy aránylag normális képet, szkutyi meg is jegyzi, hogy ez már aránylag jó, de erről meg nem tudjuk, milyen értékekkel készült.
Én továbbra is azt mondom, hogy egyszerűbb lenne egy fekete vágási mintán megnézni, illetve ha van olyan mintád, akkor fekete közeli megjelenítést azon ellenőrizni.
Nagyon sarkosan fogalmazok most, s nem bántásból, inkább viccnek szánom a következőt. Elhívnál valakit kalibrálni, vagy néznél egy kalibrálást, s aki csinálja, egy otthon, a saját kalibrált kijelzőjéről egy filmrészlet alapján készített kép alapján állítaná be neked a fekete vágást, illetve a fekete közeli részleteket. Mit szólnál ha ezt látnád? -
hunspikey
őstag
válasz
Csabi1984
üzenetére
Hát most gondold el, hogy fotósként mit szenvedek én ezektől. Egyszerűen amatőr blama kompozíciós hiba ekkora fekete pacákat belekomponálni a képekbe. Hol vannak a világítás technikusok, illetve a fővilágosító? Mióta lehet azt megcsinálni, hogy nincs kivilágítva semmi, tolják natúrban, tekintve gomndolják azt, hogy olyan érzékeny és olyan átfogású a szenzor, hogy legyinthetnek a készítők mondván: úgy is látszani fog, relax nem kell ide lámpa megoldjuk RAW-ból. LOL
Nem azt mondom, hogy a hatvanas évek éjszakai jeleneteit kéne visszahozni, ami atomra volt világítva, de na, azért na.. egy gyertya / scene minden fekete.. nem jön be.
-
hunspikey
őstag
válasz
junior19
üzenetére
pedig hidd el van értelme, mert ha szkutyi csinál egy kotta egyforma expoziciós adatokkal készült képet mint én, azt a két képet össze lehet hasonlítani. És az a szitu, hogy nem csak egy anyaggal van baj, ahol fel lehet írni a colorist nevét és soha többet nem nézek tartalmat tőle. De nem ez van. Tucatnyi, hanem százával vannnak elkefélt DV tartalmak, melyeket egy G3 teljesen helyesen jelenít meg, csak hát éppen szar

Persze erre lehet mondani, hogy már pedig azt kell évezni, mert az az anyag, de látván, hogy mennyi embernek téma ez - nem csak itt - a rediten is dübörög a téma - szerintem érdemes foglalkozni vele.
Esetemben látni szeretném, hogy mit mutat egy kalibrált TV- ehhez képest el tudom dönteni, hogy mennyi hazugság fér nekem bele hogy kicsit élvezhetőbb legyen a kép számomra. Kicsit olyan mint a kecske meg a káposzta...
Természetes, ha van olyan anyag, mint pl Bad Monkey - AppleTV - számomra isteni szép képi világ, persze, hogy "mozi" profillal nézem, mert Viktortól tudom, hogy az a G3 esetében viszonylag közel van a kalibrálthoz, persze javítani lehet rajta de nincs elkúrva alapvetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Hardcore café
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 55" C2 OLED hibátlan!
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Totál egyenletes., amit láthattál az az, hogy részletesen állítja a képhez a fényerőt is az ambinál, nem csak a színeket. míg nálad ezt nem tudja a Govee. Led sorral van megoldva ezer éve ez a dolog.
)