- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Kiratheonly #100397 üzenetére
Akkor ilyen szempontból a MediaMarkt ajánlott?
-
torma1981
veterán
válasz
Kiratheonly #100397 üzenetére
Jaa az jogos akkor. Régebben nem volt bent az Alza a honlapon. Akkor nem is akartam ott venni, mert nem gyári garis. De így már azt hittem az.
-
Kiratheonly
tag
válasz
torma1981 #100396 üzenetére
Igen, ezt én is tapasztaltam. De úgy fogalmaztak, hogy az a partner, aki velük van kapcsolatban (magyaroszági LG márkaszervíz).
Szóval pontosítva, nem elég hogy LG partner legyen, de magyarországi cégnek is kell lennie, mert az Alza Csehországban vizsgálja be az eszközöket, nem a magyar LG márkaszervízben járt a készülék, mert azt lekérdezték.
-
torma1981
veterán
válasz
Kiratheonly #100394 üzenetére
De nem értem az Alza is hivatalos LG partner. Fent van az LG honlapján is. Akkor miért nem él a méltányosság?
-
alaves
addikt
válasz
Kiratheonly #100394 üzenetére
Sajnos. Ha jól értem LG webshop vásárlás esetén esélyes lenne egy méltányossági csere gyári garancián túl, partnernél pedig a kieg.gar. játszik ha van.
-
Kiratheonly
tag
válasz
alaves #100391 üzenetére
Most telefonáltam az ügyfélszolgálattal az LG márkaszervíznél és mivel Alza-s, ezért nem játszik a méltányossági csere. A fórumokon fellelhető hibák nem érdeklik, garancián túli cserére 250K-t mondtak. Szerintem itt a történet vége, de megjegyezték hogy a 2019-es évjáratot nagyon szerették a vevők és keveset javították a szervízben.
A tanulság az, hogy érdemes kiegészítő garanciát venned, ha LG partnertől veszed a készüléket. Egyéb esetben kisebb esély van a javításra, mivel az Alza saját szervízzel vizsgálja be, ami valszeg elutasítja a reklamációt.
-
alaves
addikt
válasz
Kiratheonly #100386 üzenetére
Gyártási, szigetelési hiba. Én azt tenném, hogy az LG weboldal hibabej.-nél kérnék méltányossági térítésmentes kijelzőcserét, csatolva a saját TV fotókal, valamint jó pár fórumról gyűjtött azonos hibák képeit. Ezek alapján egyértelműen megállapítható, hogy kijelző típushiba. Megjegyezném, hogy e miatt erősen megrendült a bizalmam a termékben. Egy próbát megér, hátha...
-
hunspikey
őstag
Szerintem a mester nem határoz meg fényerőt, hanem beállítja a TV-t hogy az épp megtekintett anyag bekódolt nit értékei a valóságban pontosan ugyan azok a nit értékek legyenek, illetve hát természetesen adott pixelek színe pontosan megfeleljen a műszer által az anyagba kódoltnak. Ha túl fényes egy kalibrált TV akkor túl fényes a tartalom amit nézel, de ha ehhez képest letekersz a fényerőből akkor a teljes képi tartalmat lerántod a helyes EOTF görbéhez képest...
-
hunspikey
őstag
válasz
Kiratheonly #100386 üzenetére
Már ott nem értem a műsort, hogy miért neked kellett bejuttatni a készüléket amikor 10 kilónál nehezebb magyarul jönniük kellett volna és a drága technikusnak ott élőben nálad kellett volna megnéznie és cserére kiírnia a cuccot.
-
hunspikey
őstag
válasz
Partz #100381 üzenetére
Nagyon köszi az infókat!
Én is azt gondolom, hogy ég és föld a technológiai előnye a Samunak, az LG nagyon rá fog erre faragni mármint ha nem csinálnak rettentő gyorsan valamit azzal hogy nincs szín volumen.
Egyedül az tart vissza a Samsungtól (még) hogy Samsung
De ha pl az S95D panel lenne majd az LG G5-ben, gondolkodás nélkül cserélném a G3-at- mert azt gondolom annyival jobb a Samu 3. gen QD OLEDje. De hát amíg Samsung addig én nem veszem meg inkább nézek kifakult iszonyatosan színhibás WOLED csúcsfényeket.
Egyébként valós filmekben hál istennek ritka hogy kikoppan a WOLED képessége főleg úgy hogy az egész kontent max 150 nites (khmmm Apple TV ugye), az meg megy neki szépen szaturáltan.
-
Kiratheonly
tag
válasz
alaves #99813 üzenetére
Ahogy ígértem, írok az LG B9 csoportos pixelelhalási problémával kapcsolatban, amit az Alza kiegészítő garanciával adtam le.
Plot twist: elutasították a javítást/cserét.Indok: "A hivatalos szerviztechnikus által végzett vizsgálat során olyan mechanikai sérülést (kijelző) találtak, amely nem felel meg a gyártó garanciális feltételeinek. A tok visszautasításra kerül."
Fussak egy kört az LG-nél is, hátha sikerül valamit elérni? Mondjuk nem tudom itt mit értenek a "mechanikai sérülés" alatt, mert kitűnő állapotban adtam át a készüléket. Még nem kaptam vissza a TV-t, remélem nem történt vele semmi a szállítás alatt.
-
válasz
wallace 234 #100383 üzenetére
Nem próbáltam. Megteszem. Köszi a tanácsot!
-
válasz
Partz #100381 üzenetére
Szerintem ez alapvetően függ a felhasználás módjától is. Ha világos nappaliban nézed, akkor a Samsung a jobb választás hiába nincs benne DV. Ha sötét szobában, mozizásra kialakított helyen, akkor meg az LG, mert van benne DV és a fényereje ott még az LG-nek is túl nagy. Nekem pl. vissza kellett vennem az oled fényerőt a Vhiktor által meghatározott értékről a C3-nál, ha nem akartam megvakulni. Ez szubjektív vélemény természetesen.
És még egy szubjektív vélemény: nekem a DV összhatásában kellemesebb a szememnek, mint a HDR.
-
Partz
senior tag
válasz
hunspikey #100374 üzenetére
Utána néztem kicsit és rosszul emlékeztem. Valószínű az új panelt kapta meg a G4 (hivatalos forrást nem találtam), ez hardveresen 10%-kal magasabb fényerőt tud a G3-nál. Szoftveresen tudnának belőle 3000+ nitet kihozni, de ez 2300 nitre van korlátozva 10K kelvinen, ami 1500 nit kalibrálva. Tehát van a panelben tartalék bőven.
djnice
"A mai világban a DV hiánya nagyon fájó pont, gyakorlatilag a filmek 90% abban jelenik meg. Nem értem, hogy ezt miért nem érzi a Samsung, kíváncsi lennék, hogy miért választja valaki őket az LG helyett."
Pl. az idei Samsung S95D 1700-1800 nites csúcs fehéret tud kalibrálva, 100% fehérablakban egy G4 210-220 nit, a Samsung 300 nit. Ezek az értékek a magasabb színfényerővel párosítva, 90%-os bt.2020 színtér mellett, egy fejlettebb homogénebb paneltechnológiával azért elég nyomós érv lehet sokaknál. -
Partz
senior tag
válasz
hunspikey #100374 üzenetére
Erről már beszéltünk itt fórumon, a G4-be végül nem kerültbe az LGD 3000 nites woled panel variánsa, ezt Vincent is kifejti az egyik videójában. A G3 tavaly 2100 nit maxot tudott, 1400-at kalibrálva. A G4 jelenlegi panellel natívan 2200-2300 nit körüli maxot tud 10K kelvinen, kalibrálva D65-re ez ~1500 nit. Ezt a növekedést kizárólag szoftveresen (dynamic boost technology) érték el. Évekre visszamenőleg elmondható a kalibrált érték kb a 2/3-a, a gyakorlati fehér maxnak.
Sokan abba hibába esnek év elején CES-es bemutatja az LGD és Samsung Display is a fejlesztéseit, hol tart a paneltechnológia, de ezek még egyáltalán nem biztosak, hogy a valós modellekbe is bekerülnek. Én olyanra konkrétan nem is emlékszem, hogy bármi hivatalos forrás egy lapon említette volna a 3000 nites panelt és a G4-et.
-
hunspikey
őstag
-
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor #100360 üzenetére
A fotógrafikus memóriám csak nem hagyott nyugodni, miveltárolt egy képet, hogy én ezt bizony láttam valahol. Végig nézem Vincent papa videóit és meg is lett:
Tehát maga a panel 9833 Kelvin mellett 3066 Nit fényerőt tudott, kérdés, hogy ebből miért csak 1400 maradt d65-nél - szerintem ebben az LG iszonyatos tartalékot hagyott szándékosan, hogy lehessen G5-nél megint egy kicsit szoftveresen szabadon engedni ebből a kapacitásból - javíts ki ha rosszul látom.
-
-
meri
aktív tag
Sziasztok! Még mindig porondon egy 42-es OLED beszerzése, kizárólag PC-s használatra, legfőképp játék, néha Netflix / YT. Vadiúj C3 (730 EUR) vagy leinformálhatóan nulla órás, még fél év garisóval bíró C2 (550)?
-
dropi
senior tag
válasz
djnice #100331 üzenetére
Én is így gondoltam egészen addig, amíg nem, volt egymás mellett egy hétig nálam LG C2 és egy Samsung S90C. Ha külön külön nézed, nem veszed észre a különbséget, de egymás mellett is kb csak nagyítóval. Jó, ezek streaminges tesztek voltak, igaz abból az összessel kipróbáltam, amire itthon elő lehet fizetni. Hidd el, kb nem látni a DV és a sima HDR között a különbséget.
-
dropi
senior tag
válasz
Steady74 #100283 üzenetére
Engedd el ezt a beégést, ez már régen nem valós veszély. Sokan itt túlféltik a tévéjüket, de ezeket márszándékosan is nehéz beégetni. Nálam naponta 16-18 órát megy a tévé, szinte csak SDR tartalommal, nagyrészt külföldi, magyar sportközvetítések egész nap + Youtube, minden oled érték maxon van/volt minden tévémen, mert én szeretem ha világít éjjel is, azért vettem, és soha egyik tévémen sem volt beégés.
Mondjuk törölni én is egy szemüvegtörlő kendővel szoktam párhavonta. -
hunspikey
őstag
válasz
imre2016 #100361 üzenetére
Én hagynám.. ahogy előttem helyesen mondták, azért keletkeznek az újracsomagoltak, mert tintines / extrém bandinges. Valaki hozzáértő már megnézte, szarnak ítélte és visszaküldte. A G3 annyira jó TV, hogy ha nincs ilyen extrém hibája akkor tutti megtartós, tehát logikai úton mindegyik újracsomizott vacak panelt kapott a balsorstól.
-
hunspikey
őstag
válasz
krx21 #100359 üzenetére
Gratula hozzá! Szerintem a legjobb TV-t vetted! Majd figyeld meg, hogy mozogni is jobban mozog, mert tud olyat, hogy 5:5 pulldownban megy, látszólag, de az ötödik frame előtti frame egy 1/5 mozgástávos interpolált frame lesz, ami abszolút nem okoz szappanopera effektet, hiszen egy mikroelmozdulás - de pont ez a poén: a tipikus OLED röcögést ami egyesek rémálma rettenetesen hatásosan csökkenti.
És igen, nagyon jól látod, rettenetesen sokat hoz az MLA a sötét árnyalatoknál - nulla ditherrel tud olyan brutális sötét de mégis szaturált árnyalatokat, átmeneteket mutatni, hogy számomra ez a legnagyobb tudása, nem is a natív fényereje. Bár nekem csak G3-mom van...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
magellaner #100364 üzenetére
Igen, bolti garancia van náluk.
-
imre2016
csendes tag
Sziasztok szerintetek 4 shopban van 65 g3 599 ért újra csomagolt vagy digital madness boltban 579 ezek a boltok jók lehetnek válaszaitokat köszönöm.
-
krx21
nagyúr
Sziasztok:
Váltottam C2-ről G4-re.
Tapasztalat: több fényerő és teltebb színek, tetszik
A színátmentek is láthatóan jobbak lettek. -
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor #100356 üzenetére
Én abból indultam ki, hogy a panel natív WB-je Vincent szerint olyan 10k körül van - ha itt tud a G3 3000 nitet, akkor 7500 körül csak tudna többet mint a d65-ös 1400.
Egyáltalán hány kelvin a fehéregyensúly meleg 50 - hideg 50 skálája? És az csak kelvin eltérés mármint kromatikusan vagy valóban emelkedik a fényerő is? Igazából ez a valós kérédsem: hidegebb wb-t használva fényesebb egy ilyen végfelhasználói TV?
-
Gicz
addikt
-
hunspikey
őstag
Azt egyébként magyarázza már el valaki, hogy miért TV CPU teljesítmény függőre hazdják a csúcsfényerőt. A sajtó anyag azzal érvel a G4 processzora mellett, hogy ennek a CPU-nak a teljesítménye kell a Max Peak Highlighter funkcióhoz ami 150%-al fényesebb csúcsfényeket ad, mint az azonos model év B szériás TV-je. Ez mi?
És mi lett azzal, hogy 3000 nit feletti- tudom csak a panel natív 10k Kelvin esetén- fényerőt tudott a G4-ben folgozó panel?? Ebből hogy lett a fele D65-re kalibráltan? Ez azt jelenti, hogy a gyakorlatban a panel natív wb = a fehér pixelek fényerejével és amint melegíteni kéne a fehéregyensúlyt elveszítjük a fehér pixel fényrő felét?
Csak azért boncolgatom ezt, mert akkor amiket eddig pletykáltak a G5-ről az gyakorlatilag szintén a fele lesz a valóságban (4000 nitről beszélnek, panel natív wb estetén <3% ablaknál) azaz 2000 vagy szerintem inkább alatta lesz a végső fényerő.
EDIT: Vhiktor te azt próbáltad esetleg, just for fun- hogy pl d65 helyett 7500Kelvinre kalibrált fehéregyensúly esetén mennyit változik az elérhető csúcsfényerő?
-
hunspikey
őstag
válasz
John D'oh #100349 üzenetére
Nekem G3-am van, ennek ellenére nagyon rég óta prüszkölök a Dolby Vision megvalósítására. Egyszerűen amit Viktor is ír, dilettáns hülyék dolgoznak a túloldalon és így a DV értelme teljes egészében elvész. Én is azon a véleményen vagyok, hogy a normál HDR only filmek szebbek a G3-on mint a DV tartalmak ami egy gyász, hiszen a DV papíron köröket ver a normál HDR-re.
-
nattag
csendes tag
válasz
alaves #100347 üzenetére
Aha ja értem köszi a részletes választ..sajna már rég nem garis, 2020 novemberében vettem a tévét, egyébként ezen kívül nincs gond vele, nagyon szeretem, gyönyörű képet ad.. jelenleg várok a békéltető testület döntésére a fülessel kapcsolatban aztán meglátjuk mi lesz.. közbe lehet meg lehet próbálni az aksicserét a fülesben, nyilván már ott is fizetős szervízzel, ugyanis az se garis már
-
John D'oh
senior tag
válasz
alaves #100348 üzenetére
Számomra semmit nem jelent már a DV a mai nagy fényerejű OLEDek mellett.
Elindítom a Planet Earth III-at HDR-ben és olyan színfényerőt látok amit korábban soha az előző OLED tvken ami járt nálam pedig kismillió DV filmet néztem korábban.
Nem viccelek, konkrétan egy terhet vesz le rólam, hogy az S95D nem támogatja. Több lehetőségem van lejátszót választani és nem kell mérgelődnöm azon ha egy adott film csak HDR--ben jött ki. -
alaves
addikt
válasz
Scholes9 #100346 üzenetére
+1 A színfényerő miatt egyértelmű. A jelenleg streamingen elérhető filmek több mint ~90%-a esetén (alacsony átlagfényerők mellett: csúcsfényerők átlagban 600-700nit, rosszabb esetekben 300-400nit, jobb esetben 800-1000nit) a sima HDR10-ben (nem is kell HDR10+-nak lennie) a kijelzők technikai adottságai miatt a QD-OLED képminősége jobb, mint az MLA WOLED DV-ben.
Ha egy top minőségű (100-ból 1) filmet pl. gyári BD / Panasonic DP-UB820 -val néznénk, akkor a (színfényerőt kivéve) szebb képet kapnánk DV-ben egy G3-on, mint HDR10+-ban S90C/S95C-n. -
alaves
addikt
válasz
nattag #100343 üzenetére
Egyszerűen csak a TV jobb- és baloldalán a kijelző szélétől ~0,5m-re mértem az app-al.
Kizárásos: TV 2 perces áramtalanítás + eszköz leválaszt- újra párosít, majd ülj le a TV mellé közel (ahol fixen 100% excellent a bt jel az app szerint 50-70 dBm). Ha jó, utána lehet folytatni. Nem ismerem a környezetet: családi ház, társasház, közeli mobil átjátszó oszlop, trafóház, stb, stb. Mérésem szerint pl. ha a falon van a TV, akkor is erősen veszteséges a bt jel, konzoltól is függ, milyen anyag és/vagy éppen "kitakarja' a TV bt adó-vevőjét, stb.
Sajnos a vezeték nélküli eszközöknél van ilyen, végig kell járni a dolgot.
Ha garanciális lenne a TV, azt is megtehetnéd, hogy kihívod az LGs szakit, hogy oldja meg a problémát. -
Swami
senior tag
Ez a Dolby Vision divatot nem értem. Az a trend, hogy csináljunk úgy filmet, hogy a néző ne lásson semmit. Majd râfogjuk, hogy így természetes a kép, közben megspórolunk egy csomó lámpa bérleti díjat, meg nem kell, csak két világosító. A Dolbynak nem sikerültek ezek a dolgok. Nekem még mindig van kazettás deckem, kettő is és mindig is volt, de a lovam haljon meg, ha emlêxem arra, hogy valaha is használtam volna a Dolbyt rajtuk ( csak próbâból). Egész egyszerűen sokkal szarabb lett vele a hang. Na most ugyanez van a DoVival is... Szerintem.
-
alaves
addikt
válasz
nattag #100337 üzenetére
A Sony-ban lehet, hogy jobb a bt hardver és/vagy a TV másik részén található (sőt biztos). Azért egy B&O fejhallgatóról nem feltételezném, hogy nem stabil a kapcsolat. Mértem az S90C közvetlen környékén is, pl. a TV egyik oldalán jóval erősebb a jel mint a másikon. Sok minden lehet, kizárásos módszerrel tudsz rájönni hol kell változtatni. Még egy mikro sütő ki-be kapcsolása is okozhat szakadozást (és nem feltétlenül csak az otthonodban). Egy CX-B&O-nak szerintem stabilan kell működnie.
-
alaves
addikt
válasz
wallace 234 #100323 üzenetére
Mint pl. a C1-nél WBC vs WBE-evo, de jelenleg sem tudnám megmondani egy B4 kapcsán, hogy WBC, WBE-evo vagy WBE-ex kijelző van-e benne.
Ha a Samsung betartja (bár kétlem) a modell jelzést, akkor valamennyire korrekt, ha nem akkor 14 napos elállás játszik. Igazi korrekt dolog a leírásban lenne, ahol kiemelt helyen szerepelne, hogy QD v. W. -
alaves
addikt
Aki S90D-t tervez vásárolni figyeljen oda a modell névre: S90DAT > QD-OLED; S90DAE > WOLED; jelenleg csak a 65"-os a QD-OLED. Legbiztosabb a pixelstruktúra ellenőrzése (mobillal mikroszkóp), illetve a jellegzetes kontúr anomáliák megléte.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
OPiiPO #100320 üzenetére
Egy fejhallgatónak ?
Nem.
Persze lehet venni D/A konvertert is...akkor OK.
Van házimozi rendszerem is....úgy is OK.De ha valaki csak TV készülékkel rendelkezik és nem is akar mást ....akkor bizony csak a jack csatlakozó marad ha BT eszöz sem játszik....
Amúgy jelenleg nem tervezek TV-t venni.
-
alaves
addikt
válasz
alaves #100317 üzenetére
Telóra rakj egy bt meter app-ot és a szobában különböző helyeken mérj. Jó, ez csak hozzávetőleges eredményt ad, de érdekesen változik a bt erősség nálam is, pedig csak a teló van bt-n, illetve lát pár szomszédban lévő bt eszközt. Ablaknál, wifi router közelében (szomszédoknál is nyilván mindenütt van) pl. jelentősebben esik a bt jel, a bútorok is árnyékolnak.
-
alaves
addikt
válasz
nattag #100316 üzenetére
Valószínűleg nem az eszközökkel van probléma, hanem a használati körülmények (eszközök elhelyezése, távolsága, stb.) valahogy nem stimmelnek. Keress rá, hogy mi zavarhatja a bt jelet (másik bt eszköz: mobil, hangszóró; intenzív wifi használat, kábelek szigetelési gondjai, stb.).
-
nattag
csendes tag
Mivel higiéniai termék, így valóban nem vonatkozik rá sajnos...
-
Borisz76
nagyúr
Létezik olyan OLED tv , amin van 3.5 mm-s vagy 6.3 mm-s jack aljzat ?
Ezt a jó öreg de stabil és megbízható csatlakozást a legkönnyebb használni egy klasszikus vezetékes fejhallgatóval , amiben az aksi sem megy tönkre.Nem értem a gyártókat.....a 100 LAN csatlakozó a másik dolog , ami irritáló.....
-
nattag
csendes tag
Kéthetes próbaidő? Melyik boltnál van olyan? Az iPonnál nem volt ilyen lehetőség.
Másik válasz: igen a Sennheisert olvastam hogy jók de pont konnektivitási gondokat olvastam róluk szerintem.. illetve anno a Momentum 3asnál belefutottam egy gyári hibás darabba..nincs szerencsém ezekkel a cuccokkal. Az aksiról annyit, hogy van, akinek pár perc(!) alatt lemerül a jobbos, a Sony elcseszte egy hibás firmware frissítéssel, és azóta se hajlandó kijavítani -
válasz
nattag #100304 üzenetére
"Nem is volt gond évekig, csak hát beszart az aksi"
Egyáltalán nem viccből írtam.
L+ehet félreértettelek vagy nem tudom.
Nincs márka aminél évek múlva nem szarik be az akksi. Az kopó/ fogyó alkatrész minden eszközben sajnos.
Nem tudom mennyit szánsz rá árban? Esetleg nézz körül a Sennheiser tájékán, a Momentum kifejezetten jól sikerült széria. Jó fülesek, erős BT kapcsolattal. remek hanggal mozira is zenére is. Nekem még nem volt problémám vele semmilyen eszközzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG (OLED55B42LA) 140CM 4K 120HZ OLED ! AKCIÓ! UJ MODELL!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K OLED TV!
- Árcsökkenés! ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - GYÁRTÓI garanciával
- LG OLED55B4 Oled TV! 55"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/VRR/Gaming TV
- Újszerű LG OLED 42 -- C5 -- 1LA (2028.08.22-ig Garis)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest