- Gyertek a 11. BRSZK-ra! Lesz DFI UV alatt, és mart szilícium tapi!
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Catman
aktív tag
Leegyszerűsítve, van egy algoritmus, ami alapján a szerver és az authentikátor is generál egy kódot (x időközönként). Te beírod az authentikátor által generált kódot, és ha az megegyezik a szerver által generálttal, akkor beenged.
-
Catman
aktív tag
a nagyon lehasznalt (nagyon kopott / szakadt / lyukas, szoval adomanynak nyilvan nem jatszik) ruhaknak van valami ertelmes ujrahasznositasi modja? az utobbi idoben felgyult 2 jo nagy szatyornyi.
Nagyanyáim szőnyeget szőttek belőle...
-
Catman
aktív tag
Üdv! Azt a videót amit mutatni akartam már leszedte a youtube, azért nem találtam meg
. ott abban a jelenetben Tony Stark megette a kesztyűt amivel csettintett volna.
Volt olyan is hogy Hulk al csókolózott thorral,
Arra én is kíváncsi vagyok hogy az AI generálja a jelenetet, azaz megalkotja, vagy csak összemosás vágás van, emberi alanyon. Mert ha Ai Készíti kérésre, akkor az megint felzavarja a kedélyeket, mert akkor ha értenék hozzá én is Az Ai hoz akkor megkérném arra hogy Amerika kapitány harcoljon Deadpoolal 4perces videóban.
. -
Catman
aktív tag
-
Catman
aktív tag
-
Catman
aktív tag
Hali! Arra rá jöttünk hogy a sör szagát szeretik, de nem mind talál bele
.
gondoztuk a kertet ezerrel, ezek meg fél nap alatt hazavágják, így ennyit a kertről,
egyenlőre. Megfogni sem egy élmény nyúlós ragadós izé. phej.
A következő életemben meztelen csiga leszek ennyi.
Ha nagyon haragszol rájuk, lehet kapni csigaölő granulátumot (van pár dolog, amire figyelni kell, ha ilyet teszel ki). Állítólag nem túl humánus (csigánus?), de hatásos.
Vannak, akik arra esküsznek, hogy hajnalban egy ollóval a kézben végig kell járni a kertet, és kettényisszantani őket. Talán kevesebbet szenvednek, de macerásabb... -
Catman
aktív tag
-
Catman
aktív tag
Citromos-gyömbéres fügelekvár. Nemrég csináltunk pár üveggel, nagyon finom. Fügét kevés cukorral és dzsemfixszel összefőzzük, bele ízlés szerint citrom héja, leve + citromsav (mert nem bírsz annyi citromot beletenni, hogy érezhetően savanykás legyen), majd a végén gyömbér(por).
-
Catman
aktív tag
Lomtalanítás van nálunk,ezáltal minden sarkon van egy széttúrt szemétkupac,amit őriz egy,de leginkább kettő-három "tesvír".
Amikor próbálok bejutni a házba,odébb kell rugdosni az ajtóból a széttúrt szeméthalmot,de biztos ami biztos még ketten elém ugranak
"főnök nincs valami lomi,segítünk kihozni"
Én nem tudom külföldön hogyan csinálják ezt a lomtalanítás dolgot,de ezek az állapotok amik itt vannak eléggé felháborítóak.
Konkrétan olyan fazonok kószálnak itt a házak között,akitől rendesen megijedek.Nálunk (agglomeráció) évente egyszer kérhetsz házhoz menő lomtalanítást, nincs kipakolás. Pont az említett jelenség miatt.
-
Catman
aktív tag
Próbáltam már a sima espressot meginni magában,de nekem az túl "vad"
Mindenképpen kell bele egy korty tej meg egy,de inkább két cukor.
Persze az is lehet,hogy ezek az intthonra megvehető automata gépek sz@rok és nem főznek elég jó espressot, hiába kerűlnek egy vagyonba.
Viszont káros gépre se helyem, és szerintem pénzem sincs,amik igazán jó kávét csinálnának.Olaszba' akármelyik lepukkant kávézóba ültünk be, mindenhol finom volt tej nélkül a kávé. Itthon ehhez valami puccos barista helyre kell menni...
-
Catman
aktív tag
-
Catman
aktív tag
A kukibasztató ablakok kötelező állandó ismétlődő kurvaidegesítő felbukkanásának megvan a pontos törvénybe iktatott ütemezése? És le lehet valahogy tiltani a büdös búbánatos picsába? A zoperának van ilyen párbeszédablak tiltó funkciója, természetesen be van kapcsolva, természetesen nem működik.
Azokon az oldalakon ahol először járok értem, vállalom a beállítgatást, egyszer. De ahol minden másnap felbukkan, és a legtöbb oldal ilyen, ott van egyszerű megoldás? Mobilon.
Egyszer beállítottam, higgye már el minden oldal hogy azt minden másnap is éppen pont ugyanúgy gondolom. Ahogy a székely mondta a feleségének: egyszer már mondtam hogy szeretlek, ha változás áll be majd szólok.Ui: ráadásul a buzi kötelezőbekapcsolvalenni beállítás kukiknak nem pont az ilyen beállításokat kellene megjegyezni, mint pl. a kukibeállítások? Vagy akkor mifasz hasznuk van?
Esetleg ez? Mindjárt kipróbálom én is.

-
Catman
aktív tag
Bözsi néninek valószínűleg annyi nyugdíja van, hogy nem teheti meg veled ellentétben, hogy az olcsó szar helyett, a drága szart vegye meg.
Nem mindenki olyan szerencsés, mint esetleg te, vagy én. Valószínűleg Bözsi néni is szívesen cserélne veled. Ha mást nem is, de pénztárcát biztosan.
Ettől még valakinek biztos vicces kifigurázni mások nyomorát, de egyáltalán nem lesz ízléses.

Az irónia ott van a dologban, hogy nagyrészt az ilyen cukorhiány miatt háborgó Bözsi nénik azok, akik hatalmon tartják a cukorhiányért felelős kormányunkat...
-
Catman
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mac Pro 6,1 2013 Late
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold (CP-9020271-EU) Tápegység!
- White AM4 félkonfig! ASUS ROG B550-A + Ryzen 9 5950X BOX + 32GB DDR4 3600Mhz CL17
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Új! Gigabyte Aero X16 UltraSlim Gamer Laptop Ryzen 7 350 32GB 1TB RTX 5060 16" QHD+ 165Hz Garancia
- Apple Magic Keyboard számbillentyűzettel (Magyar) használt
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. ott abban a jelenetben Tony Stark megette a kesztyűt amivel csettintett volna.
.
.