Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

Nagyon szuper ! Koszi szepen! :R

Scam account video sajnos kellett mar kitenni, mivel probalkoznak a csatorna alatt, 9-10 ember kapott uzenetet a videom alatt ket kulon csalotol ket napja:(((

Uj mikrofon mar postazva van abbol varok egy nagyobb minosegi ugrast, uj fenyforrasok is jonnek a jovo heten, "sajnos" jopar video van mar leforgatva es vagasra var, ezert ezek nem fognak egybol megjelenni.

Ugy szamolom, hogy kb minimum 50-100 video kell mire meg tudom ugrani majd azt a minoseget amit a kozepes csatornak visznek. Valahol el kell kezdeni ... egy evet adok a dologra, meglatjuk a kovetkezo 10 honap mire lesz eleg.

A vagas a leghuzosabb resze az egesznek az fix, iszonyat sokat kell tanulni es alig latszik belole valami egyenlore.

"Thumbnaileket világosabbra csinálnám. Ez a fekete-vörös téma nem vonja magára a figyelmet." Akkor a mai videot ne nezzetek :DDD :B

Nagyon sok termek bemutato es how to video fog kijonni, megprobalok legalabb 2-3, 10-15 perces videot kirakni hetente. Akkor jon majd a rutni, mar kidolgoztam egy semat, hogy hogyan kene bemutatni egy termeket ott majd lesznek fotok, adatok, grafikonok, persze meg a regi felvett videokat kell elotte kiporgetnem, mert iszonyat ido ment el veluk... Atalking head szinten kell , mert abbol is csak a rutin jon.

Nemelyik videom szepen megindult, pedig nagyon gaz a minoseg, ez miatt nem is aggodom hiaba van sok tech csatorna, nezobol meg iszonyat sok van. Szerintem ugy ahogy a valo eletben, itt is van ra lehetoseg, hogy megtalaljam a helyem.

Koszi szepen, ismet !

Új hozzászólás Aktív témák