Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #67640 üzenetére
vaze, nagyúr lettem megint..!
2006 óta negyedszerre... kíváncsi leszek, mikor fokoznak le lelkes újonccá. vagy alközlegénnyé.---g---
viszont ma voltam az irodában 11 órát. majd szereztem légkondi fertőtlenítőt, majd voltam boltban. Aztán hazaértem, és semmi másra nem vágytam, csak, hogy bontsak egy sört és nézzek sorozatot, de elment a net. Újraindítgattam modemet, de semmi. majd 50 percet vártam az ügyfélszolgálatra, higy felvegyék a telefont... miután háromszor dobott ki a menüből. Jól sikerült ez a upc-voda mördzs. -
-
válasz
parandroid #72790 üzenetére
Mindent szabad - ugyanakkor azt kell látni, hogy nagyon sok minden a fogyasztás és végtelen növekedés lila ködében születik. Almáék is szándékosan bacták el a szoftot h lassuljon a régi modell. Nekem is tök jó lenne még a Note 3 ami volt, ha nem gyilkolták volna szét az akksiját a frissítések. Most 4-5 évente rá van kényszerítve az ember ha mindig megy a szoftver után
-
-
-
törölt tag
-
ToBeY
nagyúr
Vajon mitől lehet,hogy ha wifin van a telo iszonyúan merül?
Szinkronizáció ki kapcsolva mindennél. -
válasz
FehérHolló #72770 üzenetére
Bayes-i modszerekkel megsaccolhato, hogy mennyi annak a valoszinusege, hogy manipulalt a kimenetel.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #72766 üzenetére
én veled ellentétben nem tanultam.
de egy értelmes megfigyelő függvény paraméterezéséhez is rohadt kevés még 2 évnyi adat is, szóval majdnem ugyanaz.egyébként kíváncsi vagyok, hogy miként hitelesítik. mivel a golyókat vissza kell dobálni (lehetőleg véletlenszerűen), nem teljesen automatizálható.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #72761 üzenetére
-
Yodafon
senior tag
Hali
Indítottam egy topikot amolyan nosztalgiázásra hogy kinek mi volt az első PH!-s kommentje:
https://logout.hu/tema/mi_volt_a_legelso_prohardveres_kommented/hsz_1-25.htmlHa érdekel kukkantsatok be
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #72761 üzenetére
hatos..!
f*szt, kilences..!Hát így.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bitpork #72755 üzenetére
Csak nem értettem például, hogy az egyenletes eloszlásba hogy fér bele, hogy a hatoson vannak olyan számok, amiket 2008 óta harmad annyiszor húztak ki, mint az átlagot. Megragadta a fantáziám, és megpróbáltam megfogni a tökéletlenséget paraméterekkel. Viszont tök mindegy, mert nincs reprezentatív (=elegendő számosságú) minta, amiből ki lehetne indulni.
-
BlacKSouL
addikt
-
válasz
FehérHolló #72752 üzenetére
Mire készülsz , te holló? Mert ha megvan a mester terv akkor vegyél be a buliba
-
BlacKSouL
addikt
Létezik olyan, hogy a Lidl által forgalmazott madeinchina autós kompresszoron lévő nyomásmérő whitworth finommenetes csatlakozasu, ergo nem fogok hozzá kapni cseredarabot? Vagyis az elpukkant, lyukas, stb nyomásmérő miatt kuka a komplett, egyébként jól működő kompresszor? Vagy leszedem, ledugozom, és külső nyomásmérővel ellenorizgetem fujtatas közben?
Tolomero azt mondja, hogy kb. 7,9 mm a külső átmérő, és kb. 1,1 mm a menetemelkedes, ami az 5/16"-os szabványos whitworth finommenet mereteihez all legközelebb. De mivel mifelénk csak 1/2", 1/4", 1/8" csatlakozasu manométerek kaphatok, így ez bukta.Amúgy durva anomalia, hogy egy ismerosnel kiprobaltuk mert nalam ereszt, sziszeg, és leengedi a gumit, fújni meg nem fújja. Lecsavartuk az orat, megnyomtuk kompresszorbol tartalybol 3 bárral, jól mért, nem sziszegett, nem eresztett. Visszacsavartuk, radugtuk autokerekre, nem sziszegett, nem eresztett. Radugtuk kerekpargumira, nem sziszegett, nem eresztett. Felfujtuk vele, felfújta, leállítás után nem sziszegett, nem eresztett. Hazahoztam, radugtam kerékpárra, sziszegett, leeresztette. Próbáltam felfujni, nem fújta. Felfujtam kézi pumpaval, radugtam, sziszegett, leeresztette. Befujtam habbal, és az óra belsejéből eresztett, a műanyag ház, és a fém csatlakozó között, de ott nem is kellene tomitve lenni, hiszen belül ez zart cső.
Hogy létezik, hogy nálam először ereszt, utána elviszem kiprobaljuk nem ereszt, aztán visszahozom és megint ereszt? -
válasz
FehérHolló #72750 üzenetére
Minden javítás után újra hitelesítik, max két évente kötelező a hitelesítés.
MOD
2007ben érvényes szabály szerint. -
FehérHolló
veterán
milyen időközönként cserélik a golyókat lottóhúzáshoz?
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #72741 üzenetére
Tervezett nyársalás az eredeti tegnapról (péntek) mára (szombat) lett halasztva. Javaslatomra, mert én jobban szeretek napon mint felhőszakadásban. Elotte kirandulas, meg napon fetrenges es szovegeles. Végre lepirultunk. Jó idő volt. Meleg, napos, olykor felhos. Ott pirultam meg, ahol eddig is barna voltam, polo ujj alatt, de folotte ahol feher, ott meg nem.
-
fokukac
nagyúr
Amúgy nem mindegy, hogy milyen? a vöröshagyma is fehér ám belül...
De más téma Blekinek: olyan meleg van a teraszon, hogy nem is bírom...
De kivételesen egyik szomszéd se üvölt.ui. na jó, ezt a szomszédos dolgot elhamarkodottan jelentettem ki.. helyre állt a világ rendje .
-
NoLF
veterán
Utobbi idoben aldiban/lidlben lattam allandoan szep nagy feher hagymakat. Velem enyem szerint a nagyobb aruhazakban is fogsz talalni (Tesco, auchan)
Blacksoul: igazad van, ebbol rajohettem/unk volna. Az igazat megvallva amikor anno enekoran ezt beraktak nekunk, az eletben nem figyeltem volna a szoveget. Ha figyeltem volna, akkor nem tudtam volna olyan egyszeruen leforditani, hogy tudjam, mit jelent - ha erdekel volna.
Azota meg szemelyszerint a budos eletben nem nezek tevet, ezaltal szerencsere reklamokat sem. YouTubeon inkabb elofizetek, hogy ne kelljen neznem/hallgatom a boduletes kamukat es baromsagokat.
Igy aztan en ezeket a reklamokat a budos eletben nem lattam/hallottam... Talan regen gyerekkent igen, de akkor sem figyeltem ra oda, mert mar akkor is inkabb idegesitett es elkapcsoltam.
-
-
ToBeY
nagyúr
Mi annak a nagy fehér hagymának a neve ami nem olyan csípős és általában hamburgerbe szokták rakni?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #72729 üzenetére
Jó jó, mondjuk hogy ti nem hallgattatok iskolában énekórán ilyen ismertebb műveket.
Mondjuk hogy nem láttad a legfrissebb aktualizált reklámot, vagy mondjuk annak az eredetijét, mert nem nézel tévét.
Tételezzük fel, hogy mondjuk 10-12 éve se láttál soha egyetlen tévéreklámot.
No de az van hogy már csak ez a reklám és a terméke, meg benne a dalrészlet legalább a 90-es évek óta velünk van, és hogy akkor se, semmi...
Esküszöm még a tecső is feldobálta időnként, ha már a tévét kerülöd.
Amúgy meg komolyan azt hittem csak vicceltek, azért nem segítettem. -
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
"kár" volt aggódni a kijárási korlátozás alatt létrejött kétesélyes munkahelyzet miatt, most még vért hányni is alig van időm... és milyen jó ez így.
viszont a stressz kezelése érdekében, hosszú idő után hétközben azt mondom egy sörnek, hogy pukk! és belököm egybe' a picsába, annyi szent!
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #72697 üzenetére
Annyi kulonbseget latok, hogy az autos megoldasnal te csinalod magadnak a mintavetelt es nem egy nover, lehet ott lesz az elteres.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #72700 üzenetére
Reméljük hogy így lesz,már várom 30+ fokot, unom hogy folyton fázom...
-
fokukac
nagyúr
én is szeretem. Annyi, hogy lehetne esténként pár fokkal melegebb. Nem 15, mint most, hanem mondjuk 19-20, és akkor ilyenkor is ki lehetne ülni a teraszra
@Vicsorgó nyomtatómárka (
): szerintem amint eláll az északi szél, egyből kurvameleg lesz, minden átmenet nélkül. Persze a zivatarok maradnak, elvégre medárd van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol a T-1000-es
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Le Mans Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest