- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Létezik olyan, hogy a Lidl által forgalmazott madeinchina autós kompresszoron lévő nyomásmérő whitworth finommenetes csatlakozasu, ergo nem fogok hozzá kapni cseredarabot? Vagyis az elpukkant, lyukas, stb nyomásmérő miatt kuka a komplett, egyébként jól működő kompresszor? Vagy leszedem, ledugozom, és külső nyomásmérővel ellenorizgetem fujtatas közben?
Tolomero azt mondja, hogy kb. 7,9 mm a külső átmérő, és kb. 1,1 mm a menetemelkedes, ami az 5/16"-os szabványos whitworth finommenet mereteihez all legközelebb. De mivel mifelénk csak 1/2", 1/4", 1/8" csatlakozasu manométerek kaphatok, így ez bukta.Amúgy durva anomalia, hogy egy ismerosnel kiprobaltuk mert nalam ereszt, sziszeg, és leengedi a gumit, fújni meg nem fújja. Lecsavartuk az orat, megnyomtuk kompresszorbol tartalybol 3 bárral, jól mért, nem sziszegett, nem eresztett. Visszacsavartuk, radugtuk autokerekre, nem sziszegett, nem eresztett. Radugtuk kerekpargumira, nem sziszegett, nem eresztett. Felfujtuk vele, felfújta, leállítás után nem sziszegett, nem eresztett. Hazahoztam, radugtam kerékpárra, sziszegett, leeresztette. Próbáltam felfujni, nem fújta. Felfujtam kézi pumpaval, radugtam, sziszegett, leeresztette. Befujtam habbal, és az óra belsejéből eresztett, a műanyag ház, és a fém csatlakozó között, de ott nem is kellene tomitve lenni, hiszen belül ez zart cső.
Hogy létezik, hogy nálam először ereszt, utána elviszem kiprobaljuk nem ereszt, aztán visszahozom és megint ereszt?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini PC
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Exkluzív órák
- Hobby elektronika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Vallás
- További aktív témák...
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Sonicwall Nsa 3650 - Tűzfal - több db - Vpn - Firewall
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest