Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Létezik olyan, hogy a Lidl által forgalmazott madeinchina autós kompresszoron lévő nyomásmérő whitworth finommenetes csatlakozasu, ergo nem fogok hozzá kapni cseredarabot? Vagyis az elpukkant, lyukas, stb nyomásmérő miatt kuka a komplett, egyébként jól működő kompresszor? Vagy leszedem, ledugozom, és külső nyomásmérővel ellenorizgetem fujtatas közben?
Tolomero azt mondja, hogy kb. 7,9 mm a külső átmérő, és kb. 1,1 mm a menetemelkedes, ami az 5/16"-os szabványos whitworth finommenet mereteihez all legközelebb. De mivel mifelénk csak 1/2", 1/4", 1/8" csatlakozasu manométerek kaphatok, így ez bukta.Amúgy durva anomalia, hogy egy ismerosnel kiprobaltuk mert nalam ereszt, sziszeg, és leengedi a gumit, fújni meg nem fújja. Lecsavartuk az orat, megnyomtuk kompresszorbol tartalybol 3 bárral, jól mért, nem sziszegett, nem eresztett. Visszacsavartuk, radugtuk autokerekre, nem sziszegett, nem eresztett. Radugtuk kerekpargumira, nem sziszegett, nem eresztett. Felfujtuk vele, felfújta, leállítás után nem sziszegett, nem eresztett. Hazahoztam, radugtam kerékpárra, sziszegett, leeresztette. Próbáltam felfujni, nem fújta. Felfujtam kézi pumpaval, radugtam, sziszegett, leeresztette. Befujtam habbal, és az óra belsejéből eresztett, a műanyag ház, és a fém csatlakozó között, de ott nem is kellene tomitve lenni, hiszen belül ez zart cső.
Hogy létezik, hogy nálam először ereszt, utána elviszem kiprobaljuk nem ereszt, aztán visszahozom és megint ereszt?
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi