Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- potyautas: Felkonf.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoval, már háromszor voltam nagyúr. De már megint nem vagyok az...

Először úgy 2007 magasságában lettem nagyúr. Majd átvariálták a pontok súlyozását, lefokoztak. Nagyjából 2010-2012 körülre ismét nagyúr lettem. Kb. 2014 magasságában Kalandor átrakta az On topicot a blogoszférába (mert szóba kerültek közéleti események, és hát az tilos, és mit fog ahhoz szólni a hatalom) , és ezzel vesztettem némi hozzászólást, megint lefokoztak.
2015-2016 körül megint nagyúr lettem, erre 2019-ben ismét lefokoznak... Harmadszorra...
Szóval ezúton is üdvözlöm a pontrendszer ötletgazdáit
Ui. Ja, és azt már tényleg meg sem merem kérdezni, hogy miért ér pontot a piaci hozzászólás, és miért nem ér pontot a 6-8 éven át igen népszerű On topic?
és hogy ez utóbbinál milyen elvek alapján ér többet mondjuk a "gyúrósok ide!", az "elektromos cigaretta" , a "macska topic" vagy a "képregény topic"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest