Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Lehet, nem ertek hozza, mindenesetre palinkaversenyeken jol szoktak szerepelni. Illetve olyan elmenyem volt, hogy egy fine diningos etteremben ittam eloszor, es aztan egy masikban ugyan nem szerepelt az itallapon, de rakerdeztem, es volt. Aztan egy barban is nem szerepelt az itallapon, rakerdeztem es volt. Azt mondtak, hogy az aromajuk miatt tok sok helyen tartjak oket, hogy etelt/italt lehessen vele foldobni, pl. egy bloody marybe tesz az ember par cseppet a zeller parlatbol, es maris uj dimenzio nyilik.
-
lenox
veterán
http://www.brillpalinkahaz.hu/kinalatunk/zoldsegparlatok
Sparga, cekla, zeller, de a tobbit is mondhatnam, ez azert odabasz. Nem felejtettem el, hogy legfobb kuldetesunk a pi, na de ezek az izek azert hetkoznap eleg jok elotte.
-
Szerintem nincs elég meleg, mert nem tudtam megszáradni. Most fúrtam át a falat, mert a digi kábelét máshol akartam behúzni a kéglibe, folyik rólam a víz.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Aha,ezeket már jó nyárias hőmérsékleteknek lehet nevezni

-
válasz
parandroid
üzenetére
-Napóleon is évekig feküdt Szent Ilonán..
(Bonz Géza) -
parandroid
félisten
Ez bezzeg bejönne, mi?
Most jöttem be futásból, addig álltam a hideg vizes zuhany alatt, amíg be nem fejeztem az izzadást. Eltartott egy darabig. Nem tudom, mikor futottam utoljára ezt a tempót 170 fölötti pulzussal...

Az órám egyébként diszkréten 33-34 fokot mért, de ez olyan, mint az autók hőmérője, mindig az offisöl, árnyékban mért, meteorológiailag pontos hőmérsékletet mutatja. A tűző napon biztosan nem ennyi volt.
p
-
-
tildy
nagyúr
Szívesen látjuk blackiet meg azt a másik fagyoskodó jómadarat (kutyát ) Londonban . Csütörtökre 37 fokot mondanak.
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ha csak pár ilyen van, akkor vmi logikát, alapműveletet, stb elég sokszor lehet találni, amivel könnyebb megjegyezni, vagy a számhoz igazított csoportosítást (esetleg hogyan ütöd be telefonba v ilyesmi)
203769 -> ehhez pont nincs így kapásból,
204047 -> 2-04-04-7 (kétszer van az, hogy nullanégy meg egy hetes)
204175 -> ez nekem 20-41-75 lenne (ugye 41 az 20*2+1 szóval a msáodik blokk egyel nagyobb mint az első blokk)
203953 -> 20-3-95-3 (20% vs 1/20ad hiányzik a 100-hoz
)
400073 -> 4000 - 73 (négyezer nagyszünet hetvenhárom
)ezekben az a vicces, hogy ha viszont elfelejtem, akkor nem egy számjegy megy félre

(telefonszámom utolsó 4 jegye pl. két kétszámjegyű főút száma aminke létezik kereszteződése olyan helyen, ahol gyakran jártam
) -
lenox
veterán

En olyannal probalkoztam meg gimis koromban, a 7^7^7 az mekkora nagy szam ahhoz kepest, hogy mondjuk 640x480-as (akkoriban meg jonak szamito felbontas) pixelenkent 6 bites (Amiganak volt ilyan HAM modja) kepbol hany fajta lehet, ha minden kepet vegignezunk, nyilvan a 7^7^7 a nagyobb, es nem gondolnad, de siman mukodott.
Ezzel egyutt a pi, na az tenyleg erosebb...
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
be, az okostelefonok korában pedig illik előre kérni őket, hogy ellenőrizzék realtime. mint mondtam, idézni nem nagyon tudtam külföldön mondjuk egy thai csajnak, mert se a magyart , se az angolt nem fogja vágni... a számokat meg mindenki ugyanúgy használja, főleg a pí-t
egyszerűen a kedvenc számom a PÍ, NA!

-
NoLF
veterán
persze, de az kevésbé lenne hatásos olyan esetekben, amikor a számokkal viszont bizonyos extra móka érhető el. olyan már sokszor előfordult velem, idézni meg a legkevésbé sem volt szükségem, pedig tudnék, de azokból pl nem
mivel nyilván nem tudok ógörögül, egy dél-afrikainak meg hiába idézek magyarul, szart sem ér 
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
abban az időben magyarórán nagyon unatkoztam, így gyermeki szürkeállományom izgága mivoltából adódóan arra adtam a fejem, hogy valami hasznosat tanuljak.
többre mentem vele, mintha megpróbáltam volna megérteni a homéroszi eposzok elemzését - valljuk be, nem egy ütőkártya. vagy nem kerültem soha olyan helyzetbe, hogy az lehetett volna. a pí sok tizedesjegyig való megtanulása pedig jó móka volt, meg persze a hasonló gondolkodású padtárssal való verseny is - alulmaradtam ugyan, de az életben - akár hiszed, akár nem - sokszor jól jött, hogy egy teljesen felesleges számsort bármikor el tudok hadarni sokáig

így 23 év után is azt kell mondjam, megérte. bár már nem megy úgy, mint régen, de még mindig elő tudom néha kaparni, ami által teljesen hülyének néznek. ez a nézés pedig nekem mindent megér

(megjegyzés: azóta elolvastam a homéroszi eposzok nagy részét, de továbbra sem tudok velük mit kezdeni - eddig ér az intelektüell)
-
BlacKSouL
addikt
Közepesen hosszú számsort ki hogyan bontva szokott megjegyezni, ha egyébként sok, de belátható mennyiségű, és sorrendben növekvő számok vannak? Mondjuk például van 203769, 204047, 204175 és 203953 vagy 400073
esetleg 5jegyűt: 31047 Vagy vegyes kódot: A01894
Ha esetleg feltételezzük, hogy a hatjegyűnél az első 2 számjegy nagyon ritkán változik (vagyis igazából belátható időn belül nem) esetleg a 4-el kezdődőnél igazából csak az utolsó 3, akkor változik-e a bontás?Tehát arra akarok kilyukadni, hogy 203 953, 204 047 vagy 20 39 53, 20 40 47 esetleg 20 3953. Utóbbi kettő elvileg nagyjából ugyanaz, ha tudjuk hogy a 20 nem fog változni, és a 4 jegyű számot jellemzően már nem bontja az ember fejben, mert azt meg lehet jegyezni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ja igen.
Eddig mindössze kétszer volt szerencsém Prágában megszállni. Először a Merchants Crown-ban, ami ugyan nem csillivilli, de elméletileg 5 csillagos és a Vencel tér alsó végén van. (Mondjuk szerencsével 17k HUF/fő/éj áron volt egy sima double bedroom reggelivel) Másodszor a VN17 Apartments-ben voltunk, szintén Vencel, ami csak 3 csillagos, de azt is kb. 14k-ért kaptuk. Viszont egyikben sem hallottunk szomszédokat. Voltak, de szerencsénk lehetett velük. Igazából nem minden lakóval találkoztunk, de akikkel igen, mindkét helyen, azok mind ilyen csendes fajtáknak tűntek. Vagy a falak voltak 60 centis téglából, ki tudja
-
NoLF
veterán
nem issza hülyén, úgy issza, ahogy csak szeretné.
más kérdés, hogy nem úgy kell inni, ha azt feltételezzük, hogy szeretné érezni az ízeket, mert mint fentebb írták, a legtöbb röviditalnál szobahőmérséklet (18-22 Cˇ) illik inni, mert akkor jönnek ki az aromák, ha hidegebb, az bizony megöli.
MÁS: két hét múlva újra a munkaerőpiacon vagyok, lássuk, mit tud a helyi választék kezdeni egy magamfajtával

-
ToBeY
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
Ahogy legtöbb esetben, itt is az aranyközép a jó. Ne legyen 30 fokos, de ne is legyen lefagyasztva. Tapasztalataim szerint nagyjából 16-18 fok körül a legjobb. Mondjuk pl. nagyanyámék belső szobájának hőmérsékletén.
Ismerősöddel meg ne menj étterembe, vagy ne igyál vele. -
kraftxld
félisten
Ez azért kemény! [link]
Ugyanitt egy zsák kitöltetlen 1999-es felsőfokú nyelvvizsga papír eladó
-
lenox
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nekem ilyesmi Japanban volt, de a wc-nek 50 programja volt, hogy milyen modon futse es mossa a seggem.
-
válasz
bobsys
üzenetére
Hasonló a szitu, már 8Gb kezd kevés lenni neki, pedig jóformán csak youtube, jófogás, használtautó megy nála. Már csak a párom kellene rábeszélni egy SSD-re.
#67445 gaborbol: Törökországban aludtam egy éjszakát hasonló szobában. Az egész nagyjából 5nm lehetett, épp befért az ágy és az éjjeliszekrény, szemben egy ruhatároló, és innen nyílt egy mosdó (zuhany, Wc). Mindezt olyan igényességgel megoldva hogy a zuhany egy szintben volt a szobával (vagy talán picit magasabban), tehát onnan kifolyt a víz. Ablak nem volt, a klíma biztosította a szellőztetést. Bár az egész szobában dohány szag volt, amit rühellek.
-
ToBeY
nagyúr
Akik jobban szoktak piázni azoktól kérdem:A pálinkát szokás hűteni ill hidegen szervírozni?
Egy ismerősöm felháborodott,hogy az étteremben meleg volt a pálinka -vagyis szobahőmérséklettű
én meg mondtam,szerintem ezt biztos így szokás inni.
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Tegnap valami szláv (talán szlovák) szomszédaink voltak, ma pedig este 11-kor megjelent egy őrült francia, aki úgy 3/4-ig folyamatosan beszélt, magában, fennhangon, hangsúlyból ítélve érvelve, vitatkozva, gondolom, telefonált, bár elég egyoldalú lehetett.
Szóval az etikettről ennyit.
Pedig már azt hittem, ma jó lesz.
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Parizsban foglaltam szobat meg 2011-ben,
Booking irta, hogy a szobahoz jar ablak is
Csodalkoztam is, hogy miert irjak, csak nem dobozba alszik az ember 150 euroert/ej-ert?
Becsekkoltam 4. vagy 5. emelet, gondoltam biztos franko lesz a kilatas, kinyitottam az ablakot es a mai napig sirva rohogok, ha meglatom...
Bizony, ez egy beton kurto, 3 oldalrol korbezarva.

-
válasz
Vérboci
üzenetére
Szerintem az, hogy úgy hallod, hogy beszélnek, mintha ott lennének a szobában, az nem normális,
ha amúgy 100 eurót fizetsz egy kurva éjszakáért...
Senkitől nem lehet elvárni, hogy ne beszéljen. Nem üvöltésről van szó.
Mindegy, a drága hotelekben sincs privacy...
És megtehetik..
Ezért szoktam inkább lakást bérelni.
De azok meg sokszor megbízhatatlanok. -
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Hát én biztos,hogy több, mint 50 szállodában jártam (kifejezetten szállodának épült szállodáról beszélek) de a 99%-ában gipszkartonból vannak a falak.
Még itt is ahol most vagyok, pedig ez 84-ben épült. Nyilván a szendvicsbe nem árt némi szigetelés is, de azért az fontosabb, hogy max. 23 órakor mindenki vegye halkabbra magát. Ez elég sok helyen ki is van írva, a szállodai etiketthez is hozzátartozik. -
válasz
concret_hp
üzenetére
Az open office az mindig durva, ha nem 50 db bedugott fülű programozó ül ott, hanem emberek, akik beszélnek....
De más téma. Karma. Prágában vagyunk. Last minute akcióban foglaltam szállást két éjjelre egy vadiúj, csili vili 4 csillagos hotelba. (Miután 2 airbnb-s házigazda is lemondta a foglalásom).
Most értünk vissza a szállásra, és így éjfélkor realizáltuk, hogy kristálytisztán lehet hallani, hogy a fal túloldalán a szomszéd szobában mit beszélnek, illetve, hogy mikor kapcsolják fel vagy le a villanyt... Megkopogtattam, bazzeg, gipszkarton a fal.
4 csillag, új, és 9 fölötti értékeléssel a booking.com-on, 2090 db értékelés után. És egy se említi ezt.
Most vagy ez az én karmám, hogy az ilyen szobákat mindig én kapom, vagy a többi ember süket, vagy olyan szerencsés, hogy nincs szomszédja...
Senkiháziak kezében van ez az iparág is, komolyan. -
gaborbol
őstag
Plane, hogy orvosi call center, tehat semmilyen athallas nem lehet a hivasok kozt...
Masik ugyfel kerte, hogy az ebedlobe tegyek mar fel egy kamerat. Ott van mar egy, belatja a teljes ebedlot...
Majdnem belatja, de ha az alkalmazottak beallnak a konyhapult ele, akkor nem es ott bujkalnak munkaidobe.
Kerjetek meg oket, hogy fejezzek be.
Mar tulvagyunk rajta. Szoval felraktam a kamerat a szemkozti falra is...Bobsys: Az egy darabig eleg lesz

Most csereltem le egy Vista alapu server 2008-at, 32 bites, tehat 4 gb ram es 2*1 TB hdd 7200 rpm sata.
DHCP, DNS, AD, Rds GW, es SQL server 12 usernek es nem volt lassu.
Hogy a banatba kohog a desktop 4 gb rammal, 5 oldal megnyitott bongeszotol meg par doksitol ugy ,hogy agybajt kapaz tole.

-
gaborbol
őstag
4GB ram, 500 gb hdd ? Mi kb 3 eve nem adunk el desktop gepet SSD & minimum 8 Gb ram nelkul.
Tegnap kerdi az egyik irodavezeto, hogy ki tudnam-e huzni a cat6 halozati kabelt a cubicle-bol?
A callcenterbol?
Igen. Szetszedik oket az elvalaszto falak miatt, hogy lassak egymast a dolgozok.A callcenterbe? Nem ertem.
Azt mondja, annyira gorombak az emberek egymassal, hogy vegso otletkent arra jutottak a vezetessel, hogy ha latjak egymast szemtol szembe, akkor talan megvalogatjak a szavaikat

Csalados emberek, kozepkoruak... Nem ertem.
-
BlacKSouL
addikt
Nekünk is 3 éve EliteDesk-ek vannak, de nincs bennük ssd, viszont a hálózatunk roppant lassú, és így a gép önmagában hiába tudna viszonylag gyors lenni, a bekapcsolás után minimum 10 perc mire bármire reagál. Vagyis olyan, mintha egy 286-os gépet kapcsolnánk be, mai környezetben. Ha már elindult, megy, de bármilyen 100kB-nál nagyobb méretű adatmozgás igény esetén már visszalassul egy 386-os gép szintjére.
-
Kaptunk többen is új gépeket, de mi a f@szom kerül ebbe 200.000-be?...
-
rushty
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gyorsabb tapsikolós

-
-
ToBeY
nagyúr
Úgy látom ma mindenki azzal a öregítő app-al szórakozik,26x-ra már rohadtul nem érdekes,vicces...
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Ne is mondd, áll a garázsban egy mosógép, meg egy mosogatógép is, mindkettő gazdasági totálkár. Ma jött meg az új mikró is, mert a régi lassan 20 éves, és az utóbbi időben periodikusan átkapcsol normális melegítésről zümmög-világít-forog-denemmelegít üzemmódba, most meg úgyis amazon prime napok voltak. Na, ezen a samsungon próbálom egész délután a csipogást kikapcsolni. Elvileg a start és stop gombok egyidejű nyomásával kell, de akárhogy, és akármeddig nyomom, semmi nem történik. Kínomban már yourube videót néztem, a videók felében ezzel a két gombbal csinálják, a másik fele arról szól, hogy azétszedik a mikrót, és kitépik belőle a csipogót...
Valakinek esetleg nincs vele tapasztalata, hogy hogyan, illetve miért nem működik ez a hang kikapcsolás? Papírom van róla, hogy süket vagyok, de ezek a csipogó gombok az agyamra mennek. Arról nem is beszélve, hogy három rohadt hangosat csipog, amikor végez. Na ezt vajon minek? Eleve egész addig zümmög, nem nyilvánvaló, hogy ha elhallgat a zümmögés, akkor készen van?p
-
gaborbol
őstag
-
Lortech
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Attól függ, hogy az oldal fejlesztője hogyan valósította meg ezt.
Több megközelítés létezik, pl. az oldal detektálja a user agent alapján az eszközt és mobilra optimalizált nézetet küld, akár egy külön 'm.' kezdetű subdomainről.
Vagy egyszerűen csak az eszköz képernyő mérete alapján reszponzívan jelenik meg az oldal ignorálva az agentet.
Androidon a böngésző menüjében kérhetsz asztali verziót (Asztali webhely kérése? Nem használok magyar androidot) / desktop site-ot, ami az oldal számára úgy láttatja az eszközödet, mintha egy normál képernyőméretű desktop / laptop előtt ülnél. -
BlacKSouL
addikt
Mobil eszközön mi dönti el, hogy egy adott weboldalt mobil verzióban töltsön be, ne asztaliban, ha létezik külön verzió? És mivel lehet átállítani, ha a m. előtag kitörlése nem segít, és az oldal nem ajánl fel dedikált gombot erre?
Pl az operánál ha mobilon átállítom tablet elrendezésre, akkor van egy számítógép webhely nevű beállítás menüpont, ami ezt megoldja. Tableten eleve ez a verzió az alapértelmezett. Mobil elrendezésben nem ajánl fel ilyet.
-
Spet
addikt
válasz
rushty
üzenetére
Repülő átszállás stabilan 85 millió felett van.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
parandroid
félisten
Csak annyi még hozzá, hogy az arab tavasz mellett Egyiptomot épp egy terrortámadás(-sorozat) döntötte be. Ahogy az észak-afrikai országokat is ezen két ok főleg. Azóta sem bírtak talpraállni turisztikailag.
A többi része nagyjából egyéni értelmezés kérdése, vitatkozni lehet rajta, de objektív igazság nemigen létezik. Time will tell. Az biztos, hogy engem megrémít ami a világbam történik, és ebben nem feltétlenül az arabok járnak élen, az egész világ lassan egy hatalmas konfliktusgóc. Az USA elnöke egy bohóc, az angolok a saját paródiájukat adják elő, az oroszok eleve mindenütt a szart kavarják, az EU a tökéletes tehetetlenség szélén billeg, a közel-kelet forrong, afrika megfőni készül, miközben népességrobbanást csinálnak éppen, dél-amerika hozza a szokásos formáját, közben az arab olajállamok mellett ott nyomul kína, és bejelentkezik a harmadik nagyhatalom címére, india pakisztánnal kezd megint izmozni, dél-ázsia amúgy sem a nyugalom szigete volt sosem, mindeközben kiolvad a tundra, ránk olvadnak a jégsapkák, és fél kontinensek száradnak ki. Nem vészmadárkodni akarok, de ha ez így megy tovább, szerintem nincs 50-60 évünk....
p
-
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Miért nem gondolhatnám komolyan? (uramisten jönnek a migránsok soros vezeti őket egy triceratopsz hátán, hogy megdöntsék a vasfüggönyt, és eljussanak egy komolyabb gazdasági helyzetben lévő országba!!!!444!!!)
Ők nem Kína, ahol szó szerint szellem városokat emelnek, mert az építkezéssel gondolják, hogy pumpálják a gazdaságot (lásd nálunk football nevezetességek), hanem használják/hasznosítják is azokat.
El kell fogadni, hogy a világ változik, és érdekes módon ők is beállnak a környezetvédelem mögé, tervezettel. (ne bazz a sivatagot védeni kell?
) Nagy eséllyel mert most ebben van a pénz (aki kimarad, az lemarad).Jah, hogy Egyiptom? Háát, mintha lett volna pár évvel ezelőtt egy puccs (2013), és valószínűleg azóta nem tudta az ország kipihenni gazdaságilag. Van nekik is olajuk, de láthatóan kevesebbet termelnek, mint az Arab Emirátusok. (de pl Venezuelát is fellehetne hozzni, kb kitörölhetik a seggüket az olajukkal). Vannak valutaerősség beli különbségek, valószínűleg adó különbségek, stb stb.
Az, hogy a vallási, helyi és országos törvényeket nem tartják be és/vagy nem fogadják el az emberek és ez miatt sz@rba kerülnek, az a saját problémájuk (ide ne merjük keverni a terrorizmust, egyedi ideológiákból eredő kivetüléseket a világ ellen). Az, hogy ez számunkra bizonyos esetben elfogadhatatlan, megbotránkoztató, vagy akár emberjogi ellenes (rabszolgamunka pl, jah várjuk az idehaza is van) az is megérne egy misét.
De, mint tudható az egész környék egy nagyon érdekes terület (pl. Izraelnél meglepődtem, hogy lassan megalakul a Silicium völgy 2.0 mert az alacsony adók miatt nagybefektetők oda mennek, jah meg nem a béka segge alatt van az oktatás).
Hogy kidőlne alóluk a szénhidrogén piac? Mennyi idő múlva? 50-60 év? Addigra rég átállhatnak egy másik üzletstratégiára (hacsak nem lakhatatlanná válik az egész terület a felmelegedés miatt).
Az, hogy úgy véled több pénzt pumpálnak bele, még az igaz lehet de jegyezd meg: a több pénz még több pénzt vonz (és remélhetőleg tanultak a hibából, mert azóta mintha hasonló nem lett volna ott a környéken, és nem is miattuk tört be a gazdasági válság 2008-ban)
-
parandroid
félisten
Ezt te sem gondolod komolyan, ugye? Iszonyatos pénz elment reprezentációs beruházásokra, de ez csak ilyen majd én megmutatom dolog. Turizmusból fenntartani sem tudnák. Egyiptomnak is milyen jól megy már... Pár tízmillió turista által hozott bevételből üzemeltetni nem tudnák a toronyházaikat, nemhogy zöld füves golfpályákat tartsanak fenn a sivatag közepén. Inni amúgy nem lehet náluk, drogozásért halálra ítélnek, házasságon kívüli szexért mondjuk csak a női felet, mert ennyire felvilágosultak. Utóbbit nemi erőszak esetén is, mert minek ment oda. Amiből pénz van az olajon kívül, az az olajból befolyt világ ö9sszes pénzének a befektetése, meg a banki szolgáltatások. Előbbire durván többet költenek, mint amit valaha is behozhat, tehát nem biztos, hogy a pénzcsap elzárása után is ilyen jól fog menni, utóbbit meg ugye az iszlám tiltja. Mindemellett már nem egészen olyan az életszínvonal, mint pár éve/évtizede volt, amikor már a szaudiak is felhörrennek, hogy benzináremelés van, akkor ott elkezdődik valami olyan, amit egy elnyomó rendszer csakis egyféleképpen tud kezelni: még keményebb elnyomással.
Persze mindez erősen leegyszerűsítve. Maradjunk annyiban, hogy nem akkora pengék, mint amekkorának hiszik magukat, és ha kidől alóluk a szénhidrogénipar, akkor csúnya világ jön. Az a szerencséjük, hogy ebben a 'civilizált' nyugati demokráciák (és főleg a hatalmi és pénzügyi elit) is ellenérdekeltek.
p
-
Spet
addikt
Ha közel 16 millió ember látogatta meg tavaly az országot (idén meg már 2 millió), akkor nagy eséllyel nem feltétlen az olajból akarnak az örökké valóságig élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez kevéske a boldogsághoz
)