- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Az open office az mindig durva, ha nem 50 db bedugott fülű programozó ül ott, hanem emberek, akik beszélnek....
De más téma. Karma. Prágában vagyunk. Last minute akcióban foglaltam szállást két éjjelre egy vadiúj, csili vili 4 csillagos hotelba. (Miután 2 airbnb-s házigazda is lemondta a foglalásom).
Most értünk vissza a szállásra, és így éjfélkor realizáltuk, hogy kristálytisztán lehet hallani, hogy a fal túloldalán a szomszéd szobában mit beszélnek, illetve, hogy mikor kapcsolják fel vagy le a villanyt... Megkopogtattam, bazzeg, gipszkarton a fal.
4 csillag, új, és 9 fölötti értékeléssel a booking.com-on, 2090 db értékelés után. És egy se említi ezt.
Most vagy ez az én karmám, hogy az ilyen szobákat mindig én kapom, vagy a többi ember süket, vagy olyan szerencsés, hogy nincs szomszédja...
Senkiháziak kezében van ez az iparág is, komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest