- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Az open office az mindig durva, ha nem 50 db bedugott fülű programozó ül ott, hanem emberek, akik beszélnek....
De más téma. Karma. Prágában vagyunk. Last minute akcióban foglaltam szállást két éjjelre egy vadiúj, csili vili 4 csillagos hotelba. (Miután 2 airbnb-s házigazda is lemondta a foglalásom).
Most értünk vissza a szállásra, és így éjfélkor realizáltuk, hogy kristálytisztán lehet hallani, hogy a fal túloldalán a szomszéd szobában mit beszélnek, illetve, hogy mikor kapcsolják fel vagy le a villanyt... Megkopogtattam, bazzeg, gipszkarton a fal.
4 csillag, új, és 9 fölötti értékeléssel a booking.com-on, 2090 db értékelés után. És egy se említi ezt.
Most vagy ez az én karmám, hogy az ilyen szobákat mindig én kapom, vagy a többi ember süket, vagy olyan szerencsés, hogy nincs szomszédja...
Senkiháziak kezében van ez az iparág is, komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- Eladó Samsung Galaxy A54 8/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest