Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Az open office az mindig durva, ha nem 50 db bedugott fülű programozó ül ott, hanem emberek, akik beszélnek....
De más téma. Karma. Prágában vagyunk. Last minute akcióban foglaltam szállást két éjjelre egy vadiúj, csili vili 4 csillagos hotelba. (Miután 2 airbnb-s házigazda is lemondta a foglalásom).
Most értünk vissza a szállásra, és így éjfélkor realizáltuk, hogy kristálytisztán lehet hallani, hogy a fal túloldalán a szomszéd szobában mit beszélnek, illetve, hogy mikor kapcsolják fel vagy le a villanyt... Megkopogtattam, bazzeg, gipszkarton a fal.
4 csillag, új, és 9 fölötti értékeléssel a booking.com-on, 2090 db értékelés után. És egy se említi ezt.
Most vagy ez az én karmám, hogy az ilyen szobákat mindig én kapom, vagy a többi ember süket, vagy olyan szerencsés, hogy nincs szomszédja...
Senkiháziak kezében van ez az iparág is, komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest