Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
abban az időben magyarórán nagyon unatkoztam, így gyermeki szürkeállományom izgága mivoltából adódóan arra adtam a fejem, hogy valami hasznosat tanuljak.
többre mentem vele, mintha megpróbáltam volna megérteni a homéroszi eposzok elemzését - valljuk be, nem egy ütőkártya. vagy nem kerültem soha olyan helyzetbe, hogy az lehetett volna. a pí sok tizedesjegyig való megtanulása pedig jó móka volt, meg persze a hasonló gondolkodású padtárssal való verseny is - alulmaradtam ugyan, de az életben - akár hiszed, akár nem - sokszor jól jött, hogy egy teljesen felesleges számsort bármikor el tudok hadarni sokáig

így 23 év után is azt kell mondjam, megérte. bár már nem megy úgy, mint régen, de még mindig elő tudom néha kaparni, ami által teljesen hülyének néznek. ez a nézés pedig nekem mindent megér

(megjegyzés: azóta elolvastam a homéroszi eposzok nagy részét, de továbbra sem tudok velük mit kezdeni - eddig ér az intelektüell)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest