Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Sziget van már?Mintha tegnap éjjel halottam volna tuc-tuc-ot

-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Múltkor nekem is 120/70 volt, meg valami 70-80-as pulzus, doki emlékezett rám, meg beszélgettünk korábban, mert ő meg bicajozik, kérdezte is, hogy mi van, izgulok? Mondom nem, most futottam meló után 17k-t 30+ fokban, lezuhanyoztam, aztán jöttem rögtön vizsgálatra, adjon már pár órát, amíg lehűlök kicsit.
p
-
válasz
concret_hp
üzenetére
nekünk meg céges orvosi alkalmassági vizsgálaton mindig az van, hogy bejönnek ilyen kis szende, 27 éves doktor nénik olyan lenge, áttetsző orvosi köpenykében, aztán csodálkoznak, hogy magas a vérnyomásom...

mindig mondanom kell, hogy amúgy 110/70 szokott lenni, csak most stressz, meg határidő van
-
ennyi nyugodt embert egy rakáson...
hogy csináljátok?
ti nem olvastok híreket? nem dolgoztok, nincsenek határidőitek..?
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Helyesbítés: * átlagos nyugalmi pulzus. A teljes napi átlag azért minden aktivitással nyilván magasabb, hülyeséget írtam. Alvás közben nincs rajtam az óra amúgy, szóval az nincs benne: [kép]. Meló / edzések / kutyasétáltatás / gyereknevelés viszont igen, szóval az felviszi néha. No meg azért ez nem egy hajszálpontos orvosi műszer, de általában azért reális értékeket ad.
p
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
napi 50 átlag az alvással együtt?
kicsit mászkálok, akkor ilyen 80-90 körül vagyok, pedig az én nyugalmim sem sok
bár fiatalabb vagyok az igaz, de nem annyival. -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
40 körüli nyugalmi pulzus azért komoly.Nekem olyan 50-60 között szokott lenni.(közelebb az 50-hez).
-
válasz
parandroid
üzenetére
Te egy nagyon nyugodt robot lehetsz, biztos azért 40 a pulzusod....
-
-
Spet
addikt
Akkor késztermék

-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem ad egy kezdő löketett reggel ami elég arra, hogy beinduljon napom,utána már minden rendben
.Meg a kávé csak kávé,nincs benne sok varia,Energiaitalból meg most már millió íz van.__
Más: Hogyan lehet humánusan befogni egy egeret?Egy garázdálkodik a pincében,de megölni nem szeretném(nem neked akartam írni @,de nem szeretnék két hsz írni)
-
ToBeY
nagyúr
Én energiaitalból szoktam ven zero-t és cukrosat is,de nem tudom mi a jobb.
Ha cukortól meghízok,vagy az ilyen-olyan édesítőszertől valami más bajom lesz...
-
válasz
parandroid
üzenetére
Egyrészt pont erre akartam kitérni, a legtöbb ilyen palackozott "ice tea"-ban tea sűrítmény található (maximum kb. 2-3%). Másrészt cukorpótló, édesítőszer biztosan van benne (általában E951), ami talán károsabb lehet, persze Xilit, stevia, eritrit nem igazán szerepel az összetevők listáján
-
parandroid
félisten
Na most azzal együtt, hogy én is a cukormenteset veszem mindenből, arról nem vagyok meggyőződve, hogy ez hosszú távon jó nekem. Igazából a legjobb lenne az összes ilyen lónyálról sürgősen lejönni, oszt inkább belevágni egy fél citromot, vagy némi mentát egy kancsó vízbe. Sajnos nem mindig van kéznél ilyesmi, illetve borzasztó addiktívak ezek a szintetikus szarok. Én meg gyenge vagyok.
p
-
úgy néz ki, hogy annyit kopipészteltem, hogy tönkrement a ctrl gombom.

meg az escape is.
végre kidobhatom ezt a genius billentyűzetet, sose szerettem... -
igyatok bort, az természetes.

amúgy engem a csipszadóban az zavar leginkább, hogy az elmúlt 5-6 évben faszán lecsökkent a söreinkben az alkohol-tartalom (sok esetben ilyen 4% körülire), illetve tolják a kukoricát is.
-
BlacKSouL
addikt
Ó, nem, nekem 6 km a szlovák határ, 15 km-t megyek és már a füleki teszkóban megvan minden normálisan. Innen tudom, hogy pl. a 90-es években nálunk kb. 1 évig létező vaníliás coca az elmúlt 20 évben is létezett, náluk pl, csak ide hozzánk felejtették el hozni. Most meg hozzák a nócukor szarokat, de minek. Vagy mérgezem magam cukros löttyel, vagy nem, de akkor cukratlannal se fogom jobban. Mindegy, försztvörldproblem.
-
BlacKSouL
addikt
Mi vagyunk az egyetlen ország ahol ízesített kólát csak és kizárólag cukormentes verzióban lehet kapni?
Itt a környékünkön legalábbis a Tesco, Lidl, Coop, Spar kínálatot nézve igen.
Gondolom a cukros verziók csipszadósak, a cukormentesek meg nem. -
FehérHolló
veterán
Köszi a válaszokat!

Igen, a privátot is. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szonyeg: carpetvista.hu
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem biztos hogy találsz olcsóbban minőséget. Nekem kb 7 éve volt hogy Iza mondta h kellene függöny a nappalira, mondom menj el és vedd meg engem nem köt le annyira hogy menjek. Amikor jött a telefonra az sms hogy függöny anyagot vett 8nm-t cca ami akkor került 50k hufba + még a varrás már késő volt. És ez egy áttetsző beltéri függöny...
-
FehérHolló
veterán
Hol a halálban lehet BP-en megfizethető áron függönyt venni? Akár meg is varrnánk magunknak..
Most ott tartunk, hogy 11 méternyi árnyékoló meg az áteresztő félmillió fölött van. Plusz a karnis, ami végelemekkel együtt még 250k...
Majdnem ugyanez a kérdés a szőnyeggel kapcsolatban.
-
BlacKSouL
addikt
Hát k.rvaérdekes, ma idebentről ugyanarról az ff-ről megpróbáltam még egyszer letölteni, és mit ad isten, letöltötte. De a netes sebességünket, valamint a letöltés tényleges sebességét figyelembevéve szerintem csupán a hiányzó 0,1 %-ot töltötte le ténylegesen, valami temp mappában megmaradhatott a tegnapi töredék 99,9 %.
Arra gondolok inkább, hogy mostanában kaotikusan, hektikusan és rapszodikusan működik az internetelérésünk, más más proxyt használ a kétféle wifi, és a vezetékes is, és hol erre vált, hol arra, hol egyáltalán nincs net, és szerintem ez úgy összevissza tudja zavarni az egészet, hogy így már nem csoda hogy valami megbicsaklik.
Na mindegy, ez ilyen, köszi azért.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
gondoltam erre is, de random dolog, van ami valahonnan lejön, van ami nem. tehát látszólag nem oldalfüggő, ugyanonnan egy másik fájl simán lejön. kb. minden 10. letöltésnél futok bele.
De pl. innen alul a zászlókra kattintva egyik pdf se jön le -
BlacKSouL
addikt
Miért van az, hogy letöltések megakadnak jellemzően 99,9%-nál.
Egy 2,3 MB-os fájl 2,29 MB-nál, egy 38,9 MB-os 38,8 MB-nál, egy 0,99 MB-os 0,98 MB-nál? A nagy része látszólag lejön, de a legeslegvégén megakad. Többszöri újrapróbálással sem jön le teljesen. -
Hát csak jobb lenne az autópálya, mert odafelé még ok, hogy Dunaföldvár, de visszafelé meg Heves felé kell mennem, arrafele Pesten kéne átevickélnem a 31-es főútra.
Időben 3 óra 16 perc oda autópályán, vagy 4 óra 36 perc Dunaföldvár felé (80 perc) 303 vs 298 km
vissza 3 óra 12 perc autópályán vagy 4 óra 49 perc főúton Pesten át (97 perc) 324 vs 306 kmJó, nyilván a dugókat nem számoltam bele...
-
válasz
bitpork
üzenetére
Itt is elvileg ingyenes a vétel, nincs + pénz
#67545 NoLF: Na jó, de most keveredjek át a 4-esen Pestig, meg Pesten át, aztán 7-es út (esetleg 8-asra át majd), elég gáz ha az jobb mint az autópálya. (Visszafelé meg a 31-es főút)
Pesten hol érdemes átmenni, ha már ne autópálya? -
NoLF
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Nekem meg soha nem volt se tobb, se kevesebb, mint 3500 ha kuton vettem. El sem tudom kepzelni, mitol lehet 3620

Tope: ugy menj, ahogy a waze mondja. En szolnokrol nem palyaznek, de az en vagyok
nem szeretek palyan/m0-n dugoban allni, jogy utana 140nel letoljanak a 200al erkezo audik, mikozben epp egy elozni akaro kamiont akarok elozni 
Regi uton csutortok kora delutan nem lesz lofutty se. De ez csak az en elemenyem, felelosseget erte nem vallalok

-
asszem 3620 volt legutóbb a kúton nekem. De azt azért nem árt tudni hogy ez is több mint a törvény szabta díj...
-
-
-
-
-
M0-ás déli része Csütörtök dél környéke (max 1-2 óra körül délután) milyen lehet? (visszafele meg Hétfő délután 1-3 felé)
Szolnokról akarok a Balaton felé menni, és azért csak jobb lenne ha autópályán mennék, és nem Dunaföldvár felé, vagy egyéb úton módon... (időben 1,5 óra körül a különbség) -
válasz
parandroid
üzenetére
az attól függ.
szerintem ott sem jó, ha túl hideg, vagy túl száraz
-
BlacKSouL
addikt
Mert rosszul fogalmaztam az elejétől: én a száraz de meleg 38 fokot jobban szeretem, mint a monszunesős, jégesős, 100%-os páratartalmú 20-21 fokot (meg a telet, stb.) de az autók és ingatlanok épsége tekintetében is jobbnak tűnik, mint a jégverés. Nagyjából ezt akartam közölni csak nem volt energiám ilyen formában fogalmazni.
De beszéljünk másról: mivel lehet bőrről, ruhából kimosni, letakarítani a gipszelésnél, kötözésnél, sebészeti nem feltáró beavatkozásoknál használt, indigólila színű agresszív fertőtlenítőszert, ami nem irritálja az érzékeny bőrt, és nem teszi tönkre a ruhát? A "majd lekopik" nem tűnik egyelőre megoldásnak.
-
Egyebkent egy ideig vicces volt, de szerintem bannolni kellene innen az idojaras-kerdest, kurva unalmas.
-
válasz
parandroid
üzenetére
szerintem továbbra is rosszabb 35 fokban futni.
Bár bevallom, nekem régebbi a tapasztalatom, mert a zelmúlt évtizedben már nem szopattam magam ilyenekkel...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
pedig, kukacunk megmondta, hogy a páratartalom nem számít, csak 30 fok fölött

-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem hisztek nekünk, hogy a száraz meleg 38 fok napsütéssel jobb választás, mint a jégeső, havaseső, monszuneső, meg a többi rettenet. Olyan már úgyse lesz, hogy 28 fok, száraz meleg napsütés, akkor meg a két szélsőség közül inkább a szárazat választom.
-
válasz
parandroid
üzenetére
sajnálom, hogy így esett...
remélem, a biztosító állja a kárt.... -
parandroid
félisten
A minivel csak a második felvonásra estem be, annak csak a motorháztetőn lett pár horpadás, szegény mazda teteje eléggé meghullámosodott.
Azért elég szar érzés az ilyesmi. Ma a fél falu tetőt javított, palákkal rendesen elbánt, tetőablakokat is zúzott be a jég. Szomszédban volt egy üvegház, gondolhatjátok, mi maradt belőle. Udvaron random műanyagtárgyak lettek szétverve (kutyatál, kisvödör, kuka). Falun belül is hatalmas különbségek vannak, van olyan rész, ahol megússzák iyenkor, van olyan, ahol nemcsak megnyomkodja az autókat, de az ablakait is beveri. Pár tetőcserepet nálunk is cserélni kell azért.p
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor arrafele rendesen kieste magat, mert Keszthelyre mar csak a “normal” zuhe jutott, se abbol egy 3 oras megallas nelkuli
kicsit el is tolodott a tervezett tancikalas, de szerencsere a hazigazda 8fele palinkaja ebren tartotta a tarsasagot 
-
válasz
parandroid
üzenetére
Így történt
-
válasz
parandroid
üzenetére
Akik itt élünk meg 365 napon át ver az Úr a politikai vezetéssel és támogatóikkal. Szerintem örülj a jégnek

-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Jelentem hazajöttem az éves rendes jégverésre. 30 percen keresztül zuhogott a kisebb dió méretű jég, autókat lepokrócoztuk, holnapra kiderül, hogy úszták meg, lakásban pár ablaküveg hétfőn cserés lesz, kertnek vége, medence úgy tűnik, túlélte. De hogy ez az évi egy jégverés mindig arra a két hétre ütemeződik, amit Mo-n töltünk, ez botrány.
p
-
Vérboci
addikt
-
-
Elég nehezen viselem az évnek ezt az időszakát, amikor a kedves vezető és társai összegyűlnek a rajongókkal ott a szabadegyetemen, és teleböfögik az étert a magvas gondolataikkal, és egy hétig a csapból is az folyik. Folyamatosan itt van velünk a sok idiotizmus és a mindent átható cinizmus, de ilyenkor olyan mértékben koncentrálódik, hogy az elviselhetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azért elég szar érzés az ilyesmi. Ma a fél falu tetőt javított, palákkal rendesen elbánt, tetőablakokat is zúzott be a jég. Szomszédban volt egy üvegház, gondolhatjátok, mi maradt belőle. Udvaron random műanyagtárgyak lettek szétverve (kutyatál, kisvödör, kuka). Falun belül is hatalmas különbségek vannak, van olyan rész, ahol megússzák iyenkor, van olyan, ahol nemcsak megnyomkodja az autókat, de az ablakait is beveri. Pár tetőcserepet nálunk is cserélni kell azért.