Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Milyen könnyű valakit manapság megatalálni a facebookon... Kb már azt is tudom, hogy mit mondjak és mit ne mondjak az illető közelében!

Na, és pont ezért nincs facebookom, mert túl sokat elárulhat az emberről. Pedig egy visszafogott, ritkán megosztós egyénről van szó, de mégis sugárzik belőle a személyisége és az érdeklődési köre. Pár post után, még azt is tudom, hogy mivel tudnék a kedvében járni, de még azt is, hogy hogy hozhatnám ki a sodrából!
Pusztán kíváncsiságból néztem meg az illető profilját. Egy melóhelyen vagyunk, de ritkán tudunk beszélgetni, így gondoltam "csalok" egy picit, aminek az lett az eredménye, hogy többet tudtam meg róla, mint amit akartam (jót és rosszat is).Azt hiszem emiatt kicsit kellemetlenül érzem magam, mert kicsit olyan, mintha meglestem volna az otthonában.

Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest