- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Milyen könnyű valakit manapság megatalálni a facebookon... Kb már azt is tudom, hogy mit mondjak és mit ne mondjak az illető közelében!

Na, és pont ezért nincs facebookom, mert túl sokat elárulhat az emberről. Pedig egy visszafogott, ritkán megosztós egyénről van szó, de mégis sugárzik belőle a személyisége és az érdeklődési köre. Pár post után, még azt is tudom, hogy mivel tudnék a kedvében járni, de még azt is, hogy hogy hozhatnám ki a sodrából!
Pusztán kíváncsiságból néztem meg az illető profilját. Egy melóhelyen vagyunk, de ritkán tudunk beszélgetni, így gondoltam "csalok" egy picit, aminek az lett az eredménye, hogy többet tudtam meg róla, mint amit akartam (jót és rosszat is).Azt hiszem emiatt kicsit kellemetlenül érzem magam, mert kicsit olyan, mintha meglestem volna az otthonában.

Új hozzászólás Aktív témák
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Eladó GIGABYTE Z790 GAMING X AX Alaplap!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest