Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom hová tud még fejlődni a tahóság, de amikor lakott területen kívül bringázok és út jobb szélére (már amennyire lehet) húzódva tekerek, sávon belül előző autóval haladó közlekedőtársak egy része dudaszóval honorálta hogy "miaf@szért" haladok ott. Ugye kerékpárút (még csak a minőséget meg sem említem) hiányában máshol nem lehet közlekedni, bár elkövetkezendő 20-30 évben biztosan nem lesz, mivel olyan kis falvakon haladtam át ahol a kocsmák nevezhetőek turisztikai látványosságnak.
#47906 tildy: Majdnem lemaradtam... szóval gratulálok, bár így virtuálisan tudom hogy nem olyan. Császármetszést nem tartom jó ötletnek, de ugye ez már így alakul. Kissé nehezebb lesz neked. Sok kitartást, erőt, egészséget, és szabadidőt. Most már 3-an vagytok
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.