Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
THUNDER! THUNDER!
Ja, nemrég nekem is odaért a memóriakártyáról játszó shuffle, gyerekeknek annyira tetszett, hogy többször is meg kellett hallgatnunk azóta. Nagyobbik lányka azóta direkt keresi a klasszikus rockot a spotify-on. Nem kicsit vagyok rá büszke.
Amúgy épp a minap néztem, hogy fillérekért van már olyan fejegység, ami nemcsak hogy memóriakártáyról, meg sd-kártyáról, meg aux-ről, meg BT-ről is játszik le bármit, de már a telefonkihangosítót is sikerült beleépíteni. És nem valami gagyi vacak, Pio-ban és Blaupunktban is láttam már, olcsóbban, mint amennyiért én anno az első Pio-mat vettem, amin még semmilyen bemenet nem volt, csak játszott már mp3-at lemezről. Azóta is össze van csomagolva a lemezre kiírt mp3 gyűjtemény egy CD-mappában, sokáig még a kocsiban is bent volt, aztán felhoztam, mert mennyivel egyszerűbb már ugyanaz (sőt, még több) egy micro-sd kártyán.
Amúgy a legjobb vezetős zene még mindig a Need For Speed Underground Soundtrack, meg az első Flatout játékok Soundtrackjei.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Napelem
- Kés topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest