Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Kikérem magamnak, a héten kéthetes, jól megérdemelt szabadságom első felét töltöm! Utána lesz jó világ, kezdődik a 4-re melóba járás, utána meg edzés, szóval bele fogsz sárgulni az irigységbe, de valószínűleg délutánonként még szunyókálni is fogok majd egy-két órácskát.

Amúgy 9,97 km-ig jutottam a rendes egyórás játékidőmben, valamelyik etapot kicsit jobban meg kellett volna húzni, de sebaj, majd pénteken, legalább van még hová fejlődni. Tünetmentes sajnos nem vagyok, bár ez a múlt hét közepe óta tartó kis rossz buzi fülgyulladás végre talán múlóban van már. Mindenesetre valószínűleg ez se javítja a teljesítményemet az edzéseken.
Egyébként pont a minap gondolkoztam, hogy vajon hova a frászkarikába tűnik el az időm, régebben naponta 6-8 órát töltöttem a fórumon (moderátor-éra rulez), vagy játékkal (CS, meg WoW, meg ami korábban még akadt), vagy sorozatnézéssel, persze mindezt szigorúan 8-10 óra meló után, és igazából arra jöttem rá, hogy nem most vagyok szar alak, hiába nemigen jut idő sose semmire, hanem a korábbi 15 évem miatt van okom pocsékul érezni magam. Szóval van mit behozni családi elfoglaltság terén, meg a háztartásban. No meg persze azon a felszedett 15 kilón sem volt mit csodálkozni, amiből mostanra már 10-et szerencsére sikerült leadni. Hogy az egészségtelen tartásról, meg a púpról a hátamon ne is beszéljünk. Na, ezeknek nem lesz elég 1-2 év edzés, hogy eltűnjenek...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest