Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Kikérem magamnak, a héten kéthetes, jól megérdemelt szabadságom első felét töltöm! Utána lesz jó világ, kezdődik a 4-re melóba járás, utána meg edzés, szóval bele fogsz sárgulni az irigységbe, de valószínűleg délutánonként még szunyókálni is fogok majd egy-két órácskát.

Amúgy 9,97 km-ig jutottam a rendes egyórás játékidőmben, valamelyik etapot kicsit jobban meg kellett volna húzni, de sebaj, majd pénteken, legalább van még hová fejlődni. Tünetmentes sajnos nem vagyok, bár ez a múlt hét közepe óta tartó kis rossz buzi fülgyulladás végre talán múlóban van már. Mindenesetre valószínűleg ez se javítja a teljesítményemet az edzéseken.
Egyébként pont a minap gondolkoztam, hogy vajon hova a frászkarikába tűnik el az időm, régebben naponta 6-8 órát töltöttem a fórumon (moderátor-éra rulez), vagy játékkal (CS, meg WoW, meg ami korábban még akadt), vagy sorozatnézéssel, persze mindezt szigorúan 8-10 óra meló után, és igazából arra jöttem rá, hogy nem most vagyok szar alak, hiába nemigen jut idő sose semmire, hanem a korábbi 15 évem miatt van okom pocsékul érezni magam. Szóval van mit behozni családi elfoglaltság terén, meg a háztartásban. No meg persze azon a felszedett 15 kilón sem volt mit csodálkozni, amiből mostanra már 10-et szerencsére sikerült leadni. Hogy az egészségtelen tartásról, meg a púpról a hátamon ne is beszéljünk. Na, ezeknek nem lesz elég 1-2 év edzés, hogy eltűnjenek...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Android szakmai topik
- VR topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi