- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Szerdán bejön ide az irodaházba, majd kiderül, szemtől szemben mekkora a szája. Meg elmagyarázom neki, hogy rendben, eltöretheti a kezem lábam (igen bátor, miért nem ő próbálja meg...), akkor viszont tolószékben keresem meg a családfáját, és kivágom egy stilh fűrésszel, lombkoronástul, mindenestül...

Nem, tudom, ezt nem szabad, mert akkor már én is fenyegetem. Okosan fogom ezt elintézni, de még megvárom a szerdai találkát
Mindenesetre kicsit felkaptam a vizet, először fenyegetett meg bárki is, de valahogy nem tudtam megijedni... inkább a döbbenet talált meg 
Mod: Ha először mondok fel, és utána kapja a kedvességet az apehtől, akkor is tudni fogja, hogy én voltam, szal ezesetben a sorrend mindegy...
Aktív témák
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenesetre kicsit felkaptam a vizet, először fenyegetett meg bárki is, de valahogy nem tudtam megijedni... inkább a döbbenet talált meg