Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Most nézem, hogy senior lettem, és ezt most le kellett valahová írnom!

-
Skynet258
veterán
Ahoy, segítsetek mán egy kicsit, itt mindíg pörög a zélet, hátha tudtok válaszolni.
A napokban készülök venni egy kis Logitech "csomagot", amiben ezek lennének:
Logitech G7
Rumblepad II cordless
WaveNa most a kérdés az lenne, hogy nem fognak ezek egymás kommunikációjába beleszólni?
Mert látom, hogy ezek 2.4 Ghz-en osztják az infót a rendszernek, de az nem lehet gond, hogy mindegyik ugyanazt a frekit használja? Szal ezt kéne tudnom, hogy nem-e lesz semmi gebasz.Kössze előre is arcok!

-
Skynet258
veterán
Ma pont egy éve, hogy regeztem a PH!-ra, úgyhogy Boldog Új Évet mindenkinek!

-
Skynet258
veterán
Hova máshova írnám, ha nem ide, hogy fanatikus tag lettem az imént, yuppie!!

-
Skynet258
veterán
Tudom, de nem vagyok egy fosós gyerek...ha kapok az arcomra, akkor kapok, adok én is amennyit tudok
Ha meg benne leszek a hírekben, mint egy srác akit megtaláltak az erdőben, mert elásták (persze csak miután eltörették kezét lábát), akkor gondoljatok rám 
Amúgy pedig nem gondolom azt, hogy bárki is ilyet tenne, kis hal vagyok én ahhoz, hogy megérjek ennyi fáradtságot (törés kivitelezése, ásás - bár lehet azt nekem kell?
)(Kolombusz): Nekem csak annyi jött le, mintha a srác kissé be lenne anyagozva, de szerintem most nem kötözködött, csak jóindulatból mondta

-
Skynet258
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Szerdán bejön ide az irodaházba, majd kiderül, szemtől szemben mekkora a szája. Meg elmagyarázom neki, hogy rendben, eltöretheti a kezem lábam (igen bátor, miért nem ő próbálja meg...), akkor viszont tolószékben keresem meg a családfáját, és kivágom egy stilh fűrésszel, lombkoronástul, mindenestül...

Nem, tudom, ezt nem szabad, mert akkor már én is fenyegetem. Okosan fogom ezt elintézni, de még megvárom a szerdai találkát
Mindenesetre kicsit felkaptam a vizet, először fenyegetett meg bárki is, de valahogy nem tudtam megijedni... inkább a döbbenet talált meg 
Mod: Ha először mondok fel, és utána kapja a kedvességet az apehtől, akkor is tudni fogja, hogy én voltam, szal ezesetben a sorrend mindegy...
-
Skynet258
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ha hiszed, ha nem, amikor kimondta ezt, akkor nyugodt hangon azt mondtam neki:
-Rendben, legyen, de gondolj arra, hogy a másik kezemben most itt van a mobilom, amivel talán épp felveszem ezt a beszélgetést...ugye jól hangzik?
Szal engem sem ejtettek a fejemre azért
Ne menjetek vagyonőrnek, mocskos egy meló ez...vagyis a meló jó (a recepciós hölgyel azóta együtt lakom
), de a biztonsági főnökök...azt hiszik mindent lehet 
-
Skynet258
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az ombuccmanók nem érdekelnek, a főnököm mondta ezt, miután azt mondtam neki, hogy rendben, ne adja meg a fizetés emelést (amit nem ő kapott a felette állóktól, hanem én + társam) de akkor felnyomom, hogy feketén dolgoztat, plusz kirúgják az irodaházból is, amit őrzünk. Amúgy meg nem igazán ijedtem meg...bár elég ingerült volt ehehe

-
Skynet258
veterán
Gyerekek, ha valaki azt mondja nekem, hogy el akar ásatni az erdőbe, akkor azt vehetem életveszélyes fenyegetésnek?

Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- EAFC 26
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én még nem nagyon találkoztam vele, bár eddig nem is figyeltem kifejezetten...