- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt mindenkinek! Láttam, hogy korábban volt szó a műfáról. Életemben eddig sose volt műfánk végül idén se az lett hanem normand. Szerintem a "ciki" szó egyáltalán nem ide illő volt, sőt... Szerintem az már rég rossz ha valaki szerint a karácsony a fáról, a díszekről meg a hasonló külsőségekről szól. A karácsony szerintem bennünk van ha egyáltalán van és ezt nem tudja egy műfa elrontani illetve egy 3 méteres igazi fenyő se visszahozni. Visszatérve a ciki szóra, ha mondjuk nekem műlábam lenne akkor már ciki lennék meg nagyon mű?
Nagyon sok családban bosszúságot okoz az igazi fa. Először is ki kell választani egyet, ami elég nehézkes mert be vannak csomagolva, az eladó se szívesen bont ki nekünk több tíz darabot meg nekünk is a tökünk tele lesz a hideggel meg a válogatással. Utána haza kell vinni, le kell faragni az alját, amit ha nem jól vágunk le a tartóban a fa egyből ferde lesz, ugye ez egy újabb bosszúság. De tényleg sorolhatnám tovább mert sok nyűggel jár. Aki amiatt nem vesz igazi fát mert védi a természetet az egy nagy hülyeség mert rengeteg fa marad az eladók nyakán ami tűzifaként végzi, meg ezeket kifejezetten erre termesztik.
Láttam itt jól példákat arra, hogy az igazi fenyő illatát vagy a karácsony jellegzetes illatait hogyan lehet pótolni. Egy műfenyőre is rakhatunk szárított gyümölcsöket amik nagyon kellemes illatot adnak.
Mindjárt kezdjük az ajándékozást ezért egyenlőre nem bontogatom ki a bennem rejlő gondolatokat de pótolni fogom.
Aki egyedül lenne otthon, vagy valamiért rosszul érezné magát itt van két vicces videó:
[L:http://youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&feature=related][/L]
[link]A legfontosabb szerintem, hogy önzetlenek legyünk ilyenkor és ne törődjünk a következménnyekkel, problémákkal csak a jelen pillanattal!
Jövőre már műfenyőm lesz
Még annyit, hogy már Magyarországon is lehet kapni 25-30ezerFt-ért és még többért is igazán szép műfákat.Volt valamelyik nap a tvben, hogy már a karácsonyfákhoz is betört a divat. Mondta az üzlet tulajdonosa, hogy 1 millió Ft-ból már jó fát lehet csinálni

kíváncsi
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Szeretnék eladni egy komplett gépet, de nem igazán vagyok tisztában azzal, hogy mennyiért is lehetne eladni. A kérdésem az lenne, hogy olyat csinálhatok, hogy feladok egy apróhirdetést amiben azt írom, hogy beárazás után eladó, vagy van valamilyen erre specializálódott topik ahol feltehetem a kérdést és remélhetőleg választ is kapok, hogy mi mennyit érhet?
Köszönöm előre is!
Üdv kíváncsi
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Macska topik
- Filmgyűjtés
- Könyvajánló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Autós topik
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még annyit, hogy már Magyarországon is lehet kapni 25-30ezerFt-ért és még többért is igazán szép műfákat.