Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
A vécét használat után mindig öblítsd le bő vízzel! Ügyelj a tisztaságra! Ha kell, használd a WC-kefét! Utána mindig mosd meg a kezed!(Te meg lábat is)
Szerintetek honnan idéztem???

Racecam: W4OP, VNOP.....

-
Racecam
nagyúr
Néz
-
I_Am
veterán
Paul sem 26 éves, ha jól rémlik.
Amugy igen, pont erről beszélgettem Anyummal, hogy Pavarotti egész életében énekelt és irtó képzett hangja volt. Paul-ról sem állítottam, hogy rossz, mert egyszerűen lenyűgözött első perctől, csak azt, hogy a nessun dorma-t Pavarotti kicsit "cifrábban" énekelte, jobban játszott a hangokkal.
Remélem Paul fog duettezni majd Bocelli-vel, mert az lesz a nem semmi.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
jaja, fel is írtam a feljegyzések közé telefonba, hogy mutogathassam..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az olaszok az antanthoz tartoztak németország és lengyelország mellett. csupa kisbetűvel, és "némtoszág" "legyelorzág" ha pontosan idézem a dolgozat szavait.

-
nike_
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hát igen, ez örökérvényes. EQMontoya az aranycsulázó mester

-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ekkora pechet, pont az olaszokat kihagyni

Ez a helyzet már borzasztó, lásd EQMontoya örökérvényű mondata.
-
ádyz
addikt
Óóóó god, milyen hülyevagyok...A Vegetára azthittem, hogy hangyák vannak benne...

A láz hátránya...

-
BlacKSouL
addikt
Anyám javítja a dolgozatokat történelemből, meg magyarból, és szokta felolvasgatni miket írnak. Általános iskola 5-8 osztály. Valami borzalom. Hát, netudjátok meg. 25 gyerekből kb 5 az aki legalább 3-as, a többi kettese csak azon múlik, hogy akarja-e a következő évben is látni a tanár vagy sem. dehát a gyerek nem kötelezhető a tanulásra. Ez a generáció hogy fogja eltartani magát és másokat törvényes módon? Nyolcosztállyal(ami általában 10-12 lesz mire elvégzi) mit lehet csinálni, mikor már az érettségi is annyit ér mint egy takonnyal jól telefújt zsebkendő? Vagy majd elbukdácsolnak a szakmunkásképzőben, és aztán maszek vállalkozóként többet keresnek mint én diplomával?
Vagy mi?
Ja, hülye vagyok, hát a szinesfémkereskedéshez nem kell érettségi. Ha már egyszer a politikusaink is üzletet látnak benne, sőt, benne vannak nyakig. Másképp mi a pöcsért nem tesznek még semmit ellene?? Egyébként is ki van adva, hogy mikor mennyi rab fér el az országban, aki épp telített időszakban vét, az úgyis megússza, mert a rendőrségnek ki van adva, hogy nincs hely, az ítélethozatalkor is ezt veszik figyelembe, meghát spórolni is kell az ellátáson.
De fő hogy a gyerek szerint a volt fasiszta országok: Anglia, Szovjetúnió, Franciaország.

Bash:

-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szeressük? Nem.
-
nike_
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Jézus 2...

-
(Kolombusz)
veterán
-
SzTomcat
csendes tag
Mért vannak olyan emberek, akik eljátszák a mobilfeltöltős nyertél félmiliót, ha küldesz feltőltőkártyakódott, és föleg mért pont anyukámat kell felhivniuk? És anyám mért kell +szivja?
Mondjuk ha senki nemvenné +tölük akkor nemlenne ilyesmi nah mind1 
-
BlacKSouL
addikt
Ajjaj, mesterséges fekete lyuk? [link]

-
tbs
addikt
Köszi skacok, megoldódott. Ugyan az az adatartalom, 670k méret. Reális növekedés. Mégse 8M... Fogalmatlan vagyok a témához, hogy mit kavart az ekszell...

-
BlacKSouL
addikt
Az szép.
Én anno melóban abba bolondultam bele, hogy egy 12 megás fájlt használt megosztott jogokkal a sárvári, a csabai, a tarjáni és a pesti központ, a csabai gépen tárolva, mert mindenki csak beleírt, de úgy az 1300. sor után már olyan méreteket öltött, pláne hogy 3 füllel, hogy 3 perc volt míg betöltötte, és a mentés is minden 3. próbálkozásra sikerült, igaz, az már 5 percig is eltartott. Aztán rákérdeztem, kiderült hogy a 2-3 éves adatok már nem is kellenek bele, így a 13 megára duzzadt fájlból némi törléssel csináltam egy 140kB-ost. Örült is mindenki, hogy kattintás után 2 másodperc alatt megnyílik, és a mentés is annyi. -
Egy gyors kérdés srácok: Szerintetek mennyire van különbség - pontosabban mennyire nézi egy munkáltató -, hogy valaki nappali vagy levelezős szakon végzett egy felsőoktatási intézményben?
Sajnos bizonyos körülmények miatt elképzelhető, hogy levelezőn kéne befejeznem a főiskolát

-
tbs
addikt
Fontos, sűrgős kérdés:
Ha egy excel fájl egyik pillanatról a másikra, pár oszlop (4-5db) beszúrása után 400k-ból 8M lesz, az mitől van? És miért? És ha nem akarom, hogy 8M legyen..?
Segítség..!
-
lúzer
veterán
Intelligenciák találkozása

-
Bash
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Amanda Holden, meg kell hagyni nagyon szép az arca, amikor mosolyog.
Egyébként ez nem a British Idol, kis történet, hogy meg is értsd: 2001-ben indult Angliában a Pop Idol, majd ennek mintájára 2002-ben nálunk az American Idol. Aztán 2006-ben indult itt az America's Got Talent, és ez alapján 2007-ben UK-ban a Britain's Got Talent. Utóbbiakban értelemszerűen nem csak énekléssel lehet kitűnni.
-
ladybug
őstag
Nagyon jó idő van ott kint. Pár perce jöttünk be, kb 1 órát voltunk kint. 1 vödör kutykaka került elő a hó alól.
-
Slax
senior tag
Nem tudja valaki, mi lett Jégkokó, Egy munkanap története c. logoutos írásával? Törölte?
-
Pacák
senior tag
-
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Méka?
-
Pacák
senior tag
A madaras teszkóban találtam emberi áron búzasört. Megkínáltam magamat egy pohárkával tegnap este. Asszem 124 pénz+ü volt. Ennyiért hibátlan.
Asszony szerint nagyon vigyorogtam. 
Kis citromot is tettem bele - mintha vendéglátóhelyen lettem volna.

Ma megiszom a másik felét is.
Csapos: böööööf

-
törölt tag
[link]
ezennel szégyelljük össze magunkat -
djtoomi
addikt
A fenébe!
Úgynézki meghúznak bioszból, nem tom, holnap még rpóbálok valamit, de nincsen valakinek vmi útmutatója a sejtekből?Ma is olyanokat kérdezett higy sima izomszövet, meg hímivarsejt alakja.VÁÁÁÁ -
nike_
addikt
Na mi van ádyz nincs itt? Biztos elmenekült.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bash
őstag
Egy kis kedvcsináló.

-
neduddki
nagyúr
HI!
Istenm hogy vslski ennyire f.dx demomsgoleyn, hs rlkuldogm s frsnvbss skkot mr meg lesz sertode hogy me sntom en \NSGYO felistenseget ms mgint:- (((
udv
neduddki
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
hm? Ezt most nem értem. Ja már látom.
Te szamár ez a design kell nekem is! Mia neve? -
(Kolombusz)
veterán
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Linux haladóknak
- Okos Otthon / Smart Home
- VoLTE/VoWiFi
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és korban is közelebb áll