Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na, nem ide írtam először. Vagyis jóreggelt. Korán kelőket csókoltatom.

Áááá...vagy mégse? Nemtom, megnézem viselősek-e a halak, ha nem, akkor jóízűen bereggelizem. -
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jancsi ártalmatlan, bolond, de ártalmatlan.
-
venember83
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Vagy ő ártott meg a sok munkának!

PázsitZ: Tud olyat az újabb verzió, mint a Winamp, hogy egymás után sorrendbe rakhatod a számokat, hogy miket játszon le, valamilyen billentyű lenyomásával (Winampnál ugye Q)? Nem rossz program, de nálam az előbbi feature hiánya, illetve az inkompatibilitás a billentyűzetemmel (gyorsbillentyűk nem úgy működnek ahogy szeretném) megpecsételte a foobar sorsát, pedig sokkal takarékosabb, mint a Winamp.
-
tildy
nagyúr
MEgnyitott az IMAX mozi , bolond , nem megyünk? Szerdai nap itt is olcsóbb

-
PazsitZ
addikt

-
Kazimír
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ne légy gonosz. Együtt van érezve. Munka itt is van.

-
AMD Power
titán
Jön valaki Bécsbe az Arenaba Scooter koncertre!?

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem értem, mire gondolsz...
-
ádyz
addikt
Yo Reggelt..

Kicsit nyomott fejjel, de egy kis zene majd felébreszt

-
cizoe
őstag
dobni kéne vmi reggelit esküszöm...
nameg még egy koffét -
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Leszel a Péntekem?
-
brownus
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
hááát, voltam már az is. egyszer. és még leszek is ha az istenek is úgy akarják

-
cizoe
őstag
mai méltermés:
Beérkező levelek (5)
Spam (19)gyönyörű

-
-
cizoe
őstag
Teát kb olyan gyakran iszom mint konyakot...
Heti 1x 2x
-
Kazimír
őstag
Tea. Csak tea

Hmm..Péntek!
-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére

-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ezek a vének mindig beleszólnak a a mások dolgába?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
De.
Égés, de sz@rni sincs időm, nemhogy megrágcsálni a feladatokat...
Tán hétvégén... -
venember83
nagyúr
9 óra, emberek! Micsoda dolog ez a pangás? Ekkora a munkakedv, vagy mire véljem ezt, mégis?
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Jó reggelt!
Mmmm, de imádom a kávés képeket
El is mentettem 
-
Ramius
őstag
válasz
venember83
üzenetére

mod: a 83-as évjárat összetart

-
cizoe
őstag
sziasztok.. Jó reggelt.
Én szépen kezdtem. 6kor nekiálltam kávétfőzni, és már türelmetlenül álltam a kotyogó felett, olyan álmos voltam, nyitogattam a tetejét, hát nem felboritottam, így az addig lefőtt finomság kifolyt a gáztüzelyre és takarithattam össze. Szerencsémre a víz nagyrésze még nem főtt le , így lett kávém.

-
Ramius
őstag
Jóreggelt.Egy kávét kérek két cukorral.
-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Fasza lehet minden reggelt a talponállóban kezdeni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
nem könnyű a mai világban szarvasnak lenni..
pláne nem kéknek...

Amúgy jóreggelt!
meló után megittunk egy sört, most éppen azon filózok, pihenni kéne kicsit... -
Whaskes
senior tag
joreggelt. kisse meggyurve, de nem megtorve mentem kv-zni vagy aludni. egyszerre kene a 2-t csinalni.
-
Kazimír
őstag
Azt a hülyét aki ilyen közel tette a reset gombot az USB porthoz!

Amúgy szép jó reggelt mindenkinek..
-
Kidus
őstag
Ha mar Pavarotti, ez is kotelezo

-
tiv83us
veterán
-
Kidus
őstag
Bocellit is Pavarotti fedezte fel, ha jol emlekszem, marpedig szerintem jol emlekszem.
Gyonyoru hangja van, es talan meg jol is hangozna egyutt a ketto, ami meg ezen kivul nem elhanyagolhato, tole iszonyat sokat tanulhat a srac.mod: az meg termeszetes, hogy Pavarotti jatszott a hangokkal, ez volt az elete, nagyon sok tapasztalat volt mogotte, ahanyszor eloadta, mindig csak szebb lett

-
Kidus
őstag
Azert azt valljuk be, hogy a Nessun Dorma-t nagyon kevesen tudjak a vilagon igy elenekelni.
Pavarotti pedig a tortenelem ( megkockaztatom ) legnagyobb tenorja. Meg a harom tenor kozul is magasan o volt a legjobb. Eleteben nem hibazott szerintem, ha megis, nagyon regen es fiatalon lehetett. Egyszeruen balvany. Nem lehet felerni hozza. Nem azert, mert fanatikus vagyok, vagy Pavarotti imado, ez teny.
Ez a srac nem profi, mondhatni kepzetlen, teljesen ismeretlenul odaallt, es elenekelte majdnem ugy, mint Carreras, vagy Domingo.
Es ez azert nem semmi. Le a kalappal elotte. -
RI/OS
addikt
hogy én mennyire nem tudok aludni :S és 7kor kelek
-
bolondember
MODERÁTOR
ha már unyjátok a sok ááááá-zást, akkor jöhetnek a borzok...

-
válasz
venember83
üzenetére
Te barbár.
hogy lehet a nesquik mellé még cukrot is rakni???
nem vagy egy kicsit túl édesszájú?
-------------------------------
Más. bent hagytam a cégnél a pendrájvot, amin a munkát akartam hazahozni, aminek reggelre kész kéne lennie. most akartam nekikezdeni, de úgy látom, kénytelen leszek aludni menni.
-
nem baj, mindig is az érett nőkre buktam

(de azért előtte küldhetsz egy egész alakos fürdőruhás fotót...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
aztán eldöntöm, beengedlek-e)Ui. ja, Yoda amúgy emlékeim szerint zöld. De nagyon szexi fülei vannak :- )))
meg amúgy is a szín nem számít. kifordítva mindenki rózsaszín. -
Bash
őstag
Enter gombbal tudsz sorközt beiktatni a hozzászólásba. A nyomtatott betűn pedig gondolom félkövért értesz, ahhoz ki kell jelölni azt a szöveget (nevet), amit félkövérre akarsz formázni (vagy egérrel, vagy billentyűzeten a Shift gomb lenyomva tartása közben a nyilakkal), majd klikkelsz a szerkesztőablak alatt található B gombon, az ekkor megjelenő szögletes zárójelben lévő karakterekkel pedig ne foglalkozz, az a móka része.
-
Whaskes
senior tag
na feedoo kocsija megvagyon csiholva, holnap viszem nekije
ma meg megint nyertem pokeren. 1k bol 4.3k-t. 1.5k valahogy eltunt a kasszabol, nemtudom hogy, de az biztos, hogy legkozelebb en fogom elsonek kivenni a penzem...
-
rarri
senior tag
Ezt hogy csináltam, hogy kétszer jelent meg?

-
rarri
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
Hát nem is, ebben a városban csak gyerekek, tizenévesek, nagyon kiégett huszonévesek, és 40-50-esek laknak. A normális huszon és harmincasok mind másfelé vannak a vadrózsa minden irányába elszéledve. Hát kivel hova járnék? Amúgy is csak kocsma van, meg egy heti egyszeri diszkó jellegű hely, de hát az olyan is.
A tavasznak örülök, de az még odébb van. Az országban mindenhol messze 5 fok felett van a levegő, itt éppenhogy nem fagy. Szóval a tavasz langymelegét még nem nagyon érzem. Ráadásul a napot is csak percekig látom, ami meg lételemem, szóval terveim már vannak, de a megvalósulásra még várnom kell.Node tényleg jóéjt!
-
rarri
senior tag
-
Racecam
nagyúr
Nem néz
-
BlacKSouL
addikt
óóó, semmi nehezítés? hát eddig is így csináltam...meg is látszik az eredménye...mondjuk remélem ez nem (csak) engem minősít

csacsi: kínomban vagyok én már minden
most pl álmos, úgyhogy meglepetésszerűen alvásra adom a fejem. Szőr Szemjuel élvezi a jó utakat?Jóéjtetet a virrasztóknak! És a Télapónak is..

-
Bash
őstag
Hang az nagyon kell hozzá, és hidd el nem fogod megbánni, ha megnézed. Egyébként nem történt ma semmi, nem volt kedvem dolgozni, így hát itthon maradtam.
Ennyire naiv azért ne légy fokukaccal meg a visszafogott életmóddal kapcsolatban.
Nem szabad elhinni neki mindent feltétel nélkül.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Háztartási gépek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tesla topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Ha pedig rászánsz egy kis időt a kinézetét is fel lehet javítani.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jóéjt Nektek!