Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
lúzer
veterán
válasz
venember83
üzenetére
No igen.
A birtokos 's -re is szép meghatározásokat mondtak, aztán pofáncsapták a következő példával. -
lúzer
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
És igen!

-
(Kolombusz)
veterán
Na, én megyek lefekszem, csak előtte lefürdök.
Aztán megnézek egy dokumentumfilmet. -
venember83
nagyúr
Van, ez is olyan, mint a fizika, vagy a matek. Általánosban tanítanak egy dolgot, leegyszerűsítve, aztán ha kicsit jobban belemélyedsz rájössz, hogy mégsem fehér a fehér... Azért tanítják, hogy nincs többes száma, hogy az emberek-re ne használja mindenki a peoples-t. Prevenció.
(Kolombusz): De rossz valaki...

-
lúzer
veterán
válasz
venember83
üzenetére
A people -nek van még többesszáma?
Nekem úgy tanították hogy nincs, hiszen eleve többesszámot takar.
Remélem, nem a tanár volt lúzer.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
ádyz
addikt
Na, Én most menni aludni.

Goodnight peoples!
-
Bash
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Tessék független kárfelmérést csináltatni és a különbséget jogi úton behajtani a károkozón. Mifelénk millió olyan ügyvéd van, aki ingyen is elvállalja az ilyen ügyeket, csak a végső megítélt összegből kér részesedést, tehát kvázi érdeke is, hogy a ti szempontotokból is jól jöjjön ki.
-
poffsoft
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem vennék rá poisent....
-
lúzer
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ok.

-
poffsoft
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mein kampf!
izé, mea culpa, mea maxima culpa...Ramius: APÁM! Milyen kafa járólap! Hol vettétek ?

-
Ramius
őstag
Kalandor és Tiv után én is megmutatom, hogy milyen jó soruk van a macskáknak nálunk: [link]
-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Kék álmokat!
Ja, itt egy kérdés a kékszarvasnak..
lúzer: Ha már a Blaha nagybetű, akkor szerintem a többi tulajdonnév is megérdemli. Nem?
-
BlacKSouL
addikt
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ab Aegon, ha jól tudom. Az benne a pofátlanság, hogy mégha egy 40 millás autót akarnánk fullosan kifizetetni, de nem...
-
ngabor2
nagyúr
de a legrosszabb benne, hogy hiába fizetsz te sokat a biztosítódnak, ha a károkozó a legócsóbbat, legrosszabbat választja, akkor te vagy a szopatóág rossz oldalán...
nem úgy lenne logikus, hogy ha te többet fizetsz, akkor kár esetén jobb szolgáltatást kapsz, a túloldalt meg megfingatják, ha ennyire sóher volt? nem szó szerint, de hadd ne én szívjak már a másik hibája miatt...
más: ma este preventíve nem lépek fel msn-re, úgyhogy jó éjt.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekünk szomorú, nekik borzasztó. Szopatnak a biztosítók ahol csak tudnak.
-
(Kolombusz)
veterán
Bakker, most nézem, a V9 még a régi P2K szoftverrel jön, mert a V8 Linux szoftvere nem támogatja a HSDPA-t.
Ez kellemetlen.
Ilyet se fogok venni. -
K....jó, most apum nemrég beszélt a biztosítóval, elsőkörben 750kt akarnak adni (nem TK), továbbá kiküldenek valakit a helyszínre, hogy mitől sérült meg a kocsi jobb oldala. ([link] )
Azért az agyam eldobom: nem elég, hogy rohadtul nem elég a pénz a kár helyrehozásához, még van pofájuk megkérdőjelezni azt, hogy igazat mondunk...
Valaki esetleg tudja, hogy ilyenkor mi van? Mi a teendő? Dobhatna egy hozzászólást az íráshoz, megköszönném.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
minek?
ugyanolyan büdöset kakkant mint bármelyik másik...

-
ádyz
addikt
Hmmm, holnap a legkissebb hugom szülinapja(5-ik), mit kellene neki venni?
Esetleg örülne tömény 20 mesének?

PazsitZ: Ismerek egy mókust, aki helyesen ír.

-
ádyz
addikt
Mondok jobbat! Én két darab ilyennel szórakozom, élvezetesen, hanyatfekve, sztereóban.
Mellesleg, a poszterek nem az enyémek.
-
Bash
őstag
Heather Graham szinésznő, egyébként meg az első nő, akit Google feldobott a 36 year old woman kulcsszómra.

-
(Kolombusz)
veterán
De finom is a tokaji aszú, kellemesen hüvösen.

-
ádyz
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Láz nélkül sem szabad komolyan venni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tipikus hülye vagyok, és a lányok pont ezért szeretnek.

Bash: Ez what is kicsoda
? -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Ramius
üzenetére
hehe, nem hiszem hogy tudna bárki mutatni egyetlen rendőrt aki ne tudná félrefordítani a fejét mikor tépik ki a kisköcsög belét..de a parancs az parancs..
Egyébként meg pajszert, viperát, miegymást adnék a 15 éves csávó családjának, betenném őket a vágóhídon egy 3x3-as szobába, bedobnám hozzájuk ezt a majmot, aztán a végén egy takarítóstáb szépen elrendezné az ügyet. Volt nincs. Mondjuk ha visszajön ez rövid időn belül meg is fog történni. Biztosan állíthatom hogy senkinek nem hiányozna. A családjának sem, mint ahogy eddig sem..
Áh, az ilyet sajnos pont se nevelni, se kényszeríteni, se büntetni nem lehet, tehát teljesen fölösleges pénzt, időt, energiát áldozni rá. Egy fekélyes gennyes kelés, amit ki kell vágni különben elfertőz mindent. Nincs eszköz ami meg tudná változtatni. Nincs. Pont.Túl sokat beszéltünk róla, beszéljünk már inkább a pináról!
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Elmondom mi a helyzet. Bedugják nevelőintézetbe, ahonnan akkor szökik meg, amikor akar, mivel itt kb a kerítés fenntartására sincs az államnak pénze, még talán rosszabb a helyzet, mint a börtönökben... Tehát kb 2 hét múlva újra ott lesz a Moszkva téren, vagy Nyugati előtt, vagy épp ahol akar. Szabad Európa.
-
Bash
őstag
Wikipedia szerint 37 éves, a felvétel idejében 36 éves volt. Rengeteg ideje van még fejlődni.
"In December 2007, along with Simon Cowell in his Rolls-Royce Phantom he was driven to Number 10 Downing Street to be greeted by the Prime Minister, The Rt. Hon. Gordon Brown MP who presented Paul with a discography plaque for the achievement of selling 2,000,000 copies of his single and for showing that "... Britain really does have huge amounts of talent." - Gordon Brown, December 2007."
Azért ez hatalmas dolog szerintem. Összehasonlításként hoznám fel Chris Daughtry-t, nálatok gondolom kevésbé ismert, de ő az, aki negyedik lett az American Idol ötödik szezonjában, majd később saját bandájával debütáló albumja egészen a Billboard legfelsőbb fokáig kúszott. Világszerte 3,8 millió albuma kelt el 59 hét alatt, ami ugye több, mint egy év.
Ehhez képest a Paul 2 millió eladott albuma 5 hónap alatt óriási szám.
És nem mellesleg az American Idol nagyságrendekkel nézettebb show, akkoriban heti 20-40 millió szavazat érkezett a versenyzőkre, míg a Britain's Got Talent 6 döntősére összesen érkezett 2 millió szavazat.MOD: a csaj ha lehet még igézőbb ezen a felvételen.

-
nike_
addikt
válasz
dave93
üzenetére
Itt van: Százhúz centi tömény erőszak
-
Hi all!
Fenn van még az indexen a román késelő videoja? Ha igen, küldene nekem valakit egy linket, mert sehol sem találom...köszi
Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

evvan.

Én legszívesebben visszavinném, ha meglátnám a határon.