Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Mit jelent ez a mondat angolul ?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
áááá, Earthworm Jim

-
válasz
bolondember
üzenetére
figyimán, ez a ceo honnan jött? sajnos még nem vagyok chief executive officer.
a gilisztázást meg nem szeretem ám.
le lehet zizzenni a kukacomról!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére

-
RI/OS
addikt
tiszta szinvonal ez a tv is. Csávókám épp egy vak csajjal dug.

-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Tuti, hogy valami ilyesmi van a dologban.
-
na, már haza is értem az újabb lájtos munkanap után.
viszont tragédia történt, nincsen itthon sör.
úgyhogy kénytelen vagyok egy kis 5 éves tokaji sárgamuskotállyal leöblíteni a mai eseményeket...
Ui. Aludni, ilyenkor? hát akkor mikor élünk? ma még nem is csináltam semmit. Semmi értelmeset, amit szeretek amúgy. Fiatal még az est... és rövid ez a 24 óra, nem elég semmire.
-
BlacKSouL
addikt
Ma chillis bab volt vacsorára. Most hosszú ideje először mentem ki a szobából, és jöttem vissza...
Asszem kicsit felfrissítem a szobát.. -
RI/OS
addikt
ma nekem se lesz gond az alvással asszem

-
Bash
őstag
Akkor röviden összefoglalom a történetét.

A videón látható első meghallgatása tavaly március 17-én volt, a június 17-i döntőben pedig őt hirdették ki győztesnek, ezzel Ł100000-t, lemezszerződést és a királynő előtti fellépést nyerve.
Július 16-án megjelent a debütáló albuma, decemberben pedig az Egyesült Királyság miniszterelnökétől kitüntetést vehetett át az addig elkelt több, mint 2 millió albumáért.
Betegségeiből felépült, ha jól tudom a fogait is megcsináltatta...
És egy friss kép róla.
-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha akarod lehet csoprtszexet is csinálni, de az nagy kavarodás szokott lenni a végére.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
azt sosem használtam..
én csak a közvetlen de távollévő ismerőseimmel telefonkímélő társalgást szoktam lefolytatni rajta, de szigorúan gépelve...ezért vegyek headsetet? áh, addig is javul a gépelésem. meg néha távsegítséget nyújtok nekik, meg effélék. meg fájlt küldözgetek.igen, az olyan mintha mindenkivel priviben chatelnél
-
cucmalajmc
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
De jobb, sokkal. de mégis mindenki MSN-t használ...(jónagytöbbség)
-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ezt pedig neked kell tudnod.
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Pedig látod fokukac is igazolta, hogy aki dolgozik is a szoftverrel, nem csak nézegeti, annak a szoftver nyelve az angol.

-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Tudd, hogy kik tiltottak le.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
jelenleg az égvilágon semmire
egyébként meg ki mire használja.. -
rarri
senior tag
Bashnak..
Megnéztem, az első reakcióm döbbenet volt, annyira távol állt egymástól amit láttam és amit hallottam. Nagyon tetszett a szerénysége, az arckifejezése a srácnak. A második gondolatom az volt, hogy stylistot, esztétikai fogászt és egy menedzsert a srácnak, és kész a Sztár. -
bolondember
MODERÁTOR
hát, mivel se programozni nem tudok, se semmi, hanem egy pöcs helpdeszke vagyok, így marad a leokézás, de megnyugtató a tény, h az anyanyelvemen olvashatom...
Mert, ahogy Király Linda is mondta: "de hát magyarok vagyunk, vagy nem?!"
komolyra fordítva a szót, se az angol, se a magyar, se a német hibaüzenettel nem tudok annyit kezdeni, h KOMPLETT megoldja a problémám, így maradnék a magyar nyelvű hibaüzinél...

-
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Google találati lista alapján angol nyelvű.

-
neduddki
nagyúr
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Általános gyakorlat, hogy ha angol nyelvű hibaüzenetre keresel rá, akkor nagyságrendekkel gyorsabban és hatékonyabban találsz megoldást a problémára, mintha ugyanezt magyar nyelven tennéd.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
nekem is
-
bolondember
MODERÁTOR
óje, most nálam halt be a zemesenn...

-
neduddki
nagyúr
HI!
Mit hozongotk ne is en irtam: - )))
udv
neduddki
p.s. ja:bof
mod: sajnos:- ((( /basszuskulcsat:- (((/
-
tildy
nagyúr
Azt hiszem lteszem magam holnapra.
Jóéjt
És még mindig hiányzika vén tiv

-
bolondember
MODERÁTOR
Neked...

én jobban szeretem a magyar hibaüzeneteket - így se, úgy se tudom miről van szó, cserébe tudom, h valaki vette a fáradságot és lefordította...

@tildybéjb: jó pihenést, szép álmokat - tivkengyelrunnerseniorral mi van, h hiányzik? tény és haló, h nem láttam egy ideje, de...

-
Winner_hun
félisten
Jó éjt, ma csak 3x aludtam el a suliban (régebben el sem tudtam képzelni hogy lehet elaludni órán) ki kéne aludni magam. Bár az órák színvonalát hoztam az alvással...

-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem mondom meg

-
-
tildy
nagyúr
Hehe kocskányos csajok a tévében
Állat.fokukac : nem lehet sikeres ember za aki a munkahelyén szopik
Mondjuk az se aki nyal
-
1010
őstag
jó estét holnap indul az őrület 12óra munka

valaki nem tudja esetleg lehet itthon kapni asus eee pc-t
valahol, és nem 90ezerért -
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kikről?
-
ádyz
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Egyetértek. Elég belőlük!
CactuS: Jóéjt!

Na, mostmár tényleg megyek.
Jóéjt mindenkinek!
-
(Kolombusz)
veterán
Muszáj még itt is róluk beszélni?
Muszáj?A tököm kivan amúgy is velük, nem kell még az is, hogy napok óta a PH-n is erről beszéljünk.
-
ádyz
addikt
Na, elmegyek aludni, azaz filmet(ket) nézni.
Bye all.

-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Jah, egyébként, bár nem láttam a részletes adást, de szerintem kb az lesz, mint amikor nővéremtől elemelték egyik boltban pénztárcáját a táskából. Az egyik eladó látta, de nem mert tanuskodni, mert félt, hogy megverik. A rendőrök meg azt mondták, hogy mondja meg nővérem a bankók sorozatszámát (Na köszi.. A címleteket tudta, meg kicsit sem volt feltűnő, hogy friss ropogós 20.000esből van 3 darab egy utolsó senkiházi.... szal nála) Sajnos és akkor nem voltam otthon, de az tuti, hogyha vele vagyok, akkor mire a rendőrök kiérnek, addigra a pénzt már visszaadták volna.
Szal mondja meg a telefon IMEI számát, és a bankók sorszámát, mert ugyan látszik, hogy ellopják, node lehet az csak egy féltégla is, meg egy köteg papír,nem? És csak be akarják mártani szegény ártatlanokat.
szerk: Az meg különösen okos dolog volt, hogy bent a rendőrségen az elkövetők előtt kellett nővéremnek bediktálnia az adatait, a lakcímét, stb....)
-
Bár nemrég értem haza, azért belepillantottam ebbe a remekműbe. Kövezzetek meg, ha akartok, de akkor is kimondom: Sajnos nem tudtam eldönteni, hogy valami eszméletlenül erős túlélési ösztönt, vagy csak ilyen állati szintű beidegződésekről van szó. Mondjuk az elgondolkodtató, hogy reflexből elkezdték kirámolni a zsebeket. És akkor még én vagyok a bunkó, mert azt mondom, hogy...
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Óra topik
- Le Mans Ultimate
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- nem szabad? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)