Hirdetés
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem ér nagy veszteséééég?

Oké, felírtam.
Kész a kocskány, mehetek azért is... Hogy fogok én így tanulni?
Kékszarvas: tanulok, tanulok, de éhen cska ne pusztuljak már addig
-
ngabor2
nagyúr
akkora adag sztapacskát túrtam be, hogy alig bírok megmoccanni... pedig ha nem iszok kávét, el fogok alszani.
tildy drága, te meg tanuljál, mert holnap kemény napod lesz...
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Van lefagyasztva brassóim, tehát nem ér nagy veszteség.

Egyébként mindjárt főzök én is valamit magamnak, más kajáját nem eszem el. -
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Még kész sincs

Viszont párom tisztítókúrát tart, egy adagot meg hülyeség főzni, szóval...És igen, lesznek nyálcsorgató képek.
Remélem nem kozmál oda, emrt közben meg még tanulok
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szerintem majd csak akkor valaszol a kerdesedre, mikor mar elfogyasztotta az egeszet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
31997: S hol marad a meghivas?

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Addigra elfogy....

mod: átnyúlok a webcanallal ....

-
FehérHolló
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Tildyhez max 1 órára.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Közel vagy ?
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Még csak bemelegítek.
Tildy: Szavadon foghatlak?

-
tildy
nagyúr
Ismét finom brassói aprópecsenye készül.Aki éhes, jöhet.

-
7
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen?

De gondolom ez csak valami bemelegites volt es szebb/anagyobb dolgokat varhatunk Toled

yeti toddler: Elhanyagolsz minket? Szomoru. Soxerencset es sikert!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Tépik a tollad ?

-
FehérHolló
veterán
ÁáááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááÁÁÁ!
Szokásos.
-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem, az majd február 9-től. Egyéb ügyes-bajos dolgaim vannak.

-
7
addikt
No mazsoláim, én most ~2-3 hétig nem nagyon leszek aktív, csak néha fordulok meg itten. Ha kell valami, keressetek privátban, arra igyekszem válaszolni. Szeresselek ám titeket.

-
BlacKSouL
addikt
És ezek az én barátaim..
[link] -
Pacák
senior tag
Tegnap este "megfertőztem" Mátét a Lego Racers 2 -vel.

Előszedtem a jó öreg Cyborg 3D joystick -ot, bekonfiguráltam a játékhoz, azután Máté odacsüccsent az ölembe és indult a nagy verseny.
Eleinte csak fogta a joy -t a kezem alatt, a vége felé már határozottan át akarta venni a járű irányítását. Hagytam kicsit érvényesülni, néha ugyan lesodródtunk a járművel, de nem volt vészes. Az extrák - rakéták, aknák, forgószél meg hasonlók - elsütését magamra vállaltam.
A végére már annyira elfáradt a gyermek, hogy magától kéredzkedett aludni - nem kellett noszogatni.
Ma reggel szinte a második szava volt a "Kakaó!" után, hogy: "Apa! Autó! Autó! Csüccsen!"
Mindezt a gép mellett állva és a a Lego Racers 2 tokját lengetve... 
-
frame>24
addikt
válasz
venember83
üzenetére
erről eszembe jutott egy beszélgetés, aminek egyszer fültanúja voltam:
- CGA monitor?
- nem, otthoni...
(nyerít) -
BlacKSouL
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
válasz
venember83
üzenetére
már üszkösödik neki.
mondjuk szerintem csak pixelhibás az lcd-d, mert én nem látok semmit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ui. 3:30 se, mer' a b.zi távfűtőművek úgy fűt, hogy nem lehet tőle aludni
izzadtam basszus.
aztán kinyitottam az amlakot, most meg fáj a torkom
érted, havi 20 rugó a távhő, akkor legalább érezzük, hogy meleg van.
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
megyek is enni
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó reggelt, jó reggelit !
-
dokar
addikt
Éjjel bekapcsolva hagytam a gépet töltögetések miatt. Reggel megnéztem, hogy áll az egyik film. Ki volt írva, hogy még 45 év és 45 nap van hátra a befejezésig. Marha jó, talán majd együtt megnézhetjük az unokámmal.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
beléptem, bár bűnöztem, még tegnap, meg ma is, a két nap alatt született soxor száz oldal közül majdnem teljesen elolvastam legalább egyet. Oszt elég is volt.
Magvas dolgoknak úgyis megmarad a zacca későbbre is. -
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ó, hogy valaki kérdezett ilyet?

Ki volt az?
-
venember83
nagyúr
"most olvassak vissza" -> Ne.
Delig nincs semmi melom, nem szeretem ha ilyenkor idle-ban ucsorgok, mert akkor delutan/este kell/kellene bepotolnom ezt a kimaradt idot...
31955: Jo parttag, bar ezt ugyse olvasod... Mondjuk a VNOP-tagsag nem feltetelez teljes memoria-inaktivitast.
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mit ne?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
most olvassak vissza, hogy mi is pontosan ez a vnop? pontosabban hogy mik az előzményei?

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ő még alszik. Visszakapod a középső fogad.

@szerk: Csak 2 fogad látszik (ill. 3 mostantól)

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem csak megint nem aludt eleget.

-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Egyetértek. Lépj be te is!
PázsitZ: Teszteletelsz? Jó tudni...
-
BlacKSouL
addikt
mi volt ez a pörgés egész este? és ha akkor mindeninek be nem állt a szája, akkor most mi ez a pár perces csend? ez megengedhetetlen..
-
PazsitZ
addikt
Jó reggelt!
Mikulásnak: OLED-billentyűzet végre akcióban!

-
EQMontoya
veterán
jóreggelt! még ez a fél kilenckor kelés se ment könnyen... mi lesz itt szerdán, amikor hét előtt kéne?

-
ngabor2
nagyúr
kifejezetten kellemes hétfő reggelt mindenkinek. remélem mindenki örül, hogy ismét egy dolgos hét kezdődik, ahol lehetősége adódik a gdzsídípí-növelésre, és a politikusok és egyéb, semmihez sem értő ingyenélők zsebeinek tömve tartására. megyek, iszok egy kávét, hátha attól kevesebb hülyeséget fogok beszélni...
-
venember83
nagyúr
Jo reggelt!
-
vágányzár
tag
csá, további kellemes éjt,hajnalt kellene kívánni, de nehéz, mert velem van immár a hangok mellet a szellem, mejlyjet hiába titkolom, szeretek nagyon, nappali fényben rejtem, titkolom, de bújtatva i s vágyom nagyon. Most bevilágítja agyam, szívem, sőtttt alantas zsigereim legnyomorultabb szegletéről is érdemet kihallatszón örvendve ad hírt, és nem fránya képzetek tükrözési köszöntenek rám. basszus, Kedvesem kivonult, még álomittasan is kirajzolódott az arcára: apa te a gép előtt részegeskedsz, a fene a mocskos pofádat. szagolhatjuk -a már borgőzös- bélkigőzölgödésedet
„ez sikerült, hol vagyok, Úr isten a mérek, már kinyitottam a szemem, fent vagyok beszélek, újra élek, és e látomány, álom volt csupán, ki az aki ebben, értelmet talál, az emberek irigyek és örülnek hogyha látják, hogy veszt a másik, Te ne legyél ijlyjen ha kell egy jó tanács is”
Balaton, tán még páran ismerik………elnézést, de eddíg lapozgattam előre megírt szólásgatim, és élveztem, mereven vótam magammal. kurvára nem érdekel, az van ami vagyok, ha iszom kenetteljesebben élem a véget is, oszt még.tz54ebr9uh89z1q45zv723ö78vg54tg ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ anyu nyakon baszott, na jóéjt!
ja, a hitetlenekkel kegyetlenül leszámolok, lesssz döglesztés.......
-
vágányzár
tag
válasz
fokukac
üzenetére
te valamitől elmaradtál, ezek nem teljesen baromságok, csak első koncentrálatlan csélcsapul odavetett pillantásid csalják meg rémbonyolúlt neuronhálód, a zuhogó elektromos, milliszekundumok alatt bekövetkező lenyomatok értelmezése valahol hibákat senyved, baszki...
amúgy mia csöscöm az a "template"? ki elsőnek válaszol vendégem egy csülkös/gombás/pacalra!
-
-
vágányzár
tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
pilláim mint leheletnyi finom bársonyosan szétlibbenő pehejlyjtelen szeméremajkak...........no lám néhol csipátverő támaszt nyithattunk a világra, a hangok és szigorúan én...........mán amúgyé néha kezdem veszítgetni a fonalat. hónap szopok, pedig nyaláspárti vagyok.ó egy hamvas magvatlan szőrtelen barack minek megcsurran édes nektárja, viszkózus csillámlása szemem örömteli káprázatja. Ham!
azé ide kívánkozhat valami, Kedvesemből is felböffenhetne....reggel pajzán dörgölődzés nélkül hagytál magamra még mikó napsenem jár, este ha már jösz alvó ölem már nem zaklatod, zúzós öled csak álmom kusza valótlan világát öklözi........szóval miről beszész te itt!
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Nem tudom eddig merre jártál, de:
Visszamennyél!

poffsoft: Obivan bácsi nincs itt, de van itt egy fazon aki a fejére húzott egy műanyag papírkosarat

-
-
Thrawn
félisten
Mielőtt valaki megkérdezi miért nem alszok, annak üzenem hogy jó éjszakát!
Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A végére már annyira elfáradt a gyermek, hogy magától kéredzkedett aludni - nem kellett noszogatni.