- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Pedig ne nyugodt helyet keress, hanem egy olyan helyet, ahol tombolhtasz. Most ideges és feszült vagy, kell egy nagy őrültködés, és utána lecsillapodsz. Menj ki a parkba, és ordíts egy nagyot. Vagy menj el bulizni. Vagy tépj egyet az autóval vmi kevéséb forgalmas helyen. Stb.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #32580 üzenetére
Itthon. Helyettem is lazít. És mivel az én helyemen a laptopja szundikál: az ő helyén meg ő
No jó, lehet csinálok valam forraltbort.
FÉlre ne értsetek nem sajnáltatni akarom magam, csak végre el akarom felejteni az egészet, ki akarok zökenni a "pörgésből". De nem megyTényleg parázok, hog ymegkattanok
-
ádyz
addikt
válasz
Winner_hun #32587 üzenetére
Tényleg?
Nem láttam még...
bolondocska: Ha-Ha
-
poffsoft
veterán
válasz
venember83 #32572 üzenetére
aham.
ádyz: simán! Legfeljebb nem itt a PH!-n....Szerintem túl vékony az a valami..
Thrawn: Gyere, aszúm is van, meg egy kis töki Nyakas Budai Chardonnay 2006 (Semi sweet Selection barrique)...
-
ádyz
addikt
Felejtős.
-
bolondember
MODERÁTOR
Párod otthon van?
Ha igen, masszíroztasd meg magad.Ha nem, hűtsd be a piát, csinálj egy forró fürdőt, készítsd a kád mellé, igyál 2 pohárkával, és LAZÍTS!
MERT MEGÉRDEMLED!És fel ne merd adni!
Címed megszerzem ssztperc (vagy más tájkifejezés szerint seperc) alatt, aztán...
Nem az a fajta vagy, aki csak úgy feladja! Ne is tedd! -
Bero
aktív tag
kis segítség kéne:
tudtok olyan ragasztót amivel papírt tudok fémhez ragasztani, nem szedi le a víz, és nem lesz tőle áttetsző a papír. Ujságpapírral kéne bevonni a bringát. Köfii -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #32566 üzenetére
Aham, persze.
Most leginkább meghalni volna kedvem. Nem tanulni. Elég, robbanás.
Kész vagyok.pukkk.Öregcsont : értem. Nos ezennel akkor azt hiszem: FELADOM!
Cactus: persze hogy most is röténik: épp őrülök megfelé. -
nike_
addikt
válasz
Nem rád mondtam a vént hanem ádyz-ra.
-
poffsoft
veterán
válasz
hogyhogy? ortopédián dolgozol?
-
venember83
nagyúr
Vééééén???? Hisz itt se voltam!
Bakker, voltam orvos néninél, magas a vérnyomásom, 145/85, illetve a bal lábammal (talp külső része és a térdem) semmit sem tud kezdeni. Következésképp letiltott a buborékos ásványvizrol, illetve sós dolgokról (semmit sem sózok), sőt, elküldött az ortopédiára, az aztán muris nap lesz, egy napom elmegy az egészre... De legalább vizitdijat nem kell fizessek!
tildy: Nyugi, ne vedd ennyire komolyan az életet, nem te vagy az egyetemért, hanem forditva, meg aztán amit rád mért a sors, azt úgysem tudod elkerülni. Ennyi okosság elég is mára
poffsoft: Nem, nálunk országos egészségfelmérés van, mindenki elmehet ingyen a háziorvoshoz és kivizsgáltathatja magát, mindegy, hogy fizet-e biztositást vagy sem. Mindezt évente egyszer, az egészségmegőrzés érdekében.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
tildy
nagyúr
Lehet benyakalom azt jó kis édes merlotot, ami a hűtőben figyel rám. KO .
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun #32560 üzenetére
dinamikus IP ban nincsen...
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #32519 üzenetére
Miért ne lenne?
-
poffsoft
veterán
szvsz
heh, lehet bash-ra is felfér:
[17:28] <Xsitron> nem tudja valaki akkor
[17:28] <Xsitron> mikor lesz vége a bétának?
[17:28] <thanatoid> talán az alkotókat kéne kérdezned...
[17:29] <Xsitron> és mégis hol?
[17:29] <thanatoid> vagy itt vagy fórum
[17:29] <thanatoid> gondolom
[17:29] <C0d3r> vége a bétának
[17:29] <C0d3r> nem?
[17:29] <Xsitron> oksa -
válasz
djtoomi #32518 üzenetére
Testnevelés nekem középiskolában nagy élmény volt. Tudniillik én réges régen röplabdáztam versenyszerűen (általános isk.ban, szóval még az özönvíz előtt
). Elkerültem középsuliba, ahol hát khm.. egy kisééé igénytelen volt a háló (kb fél méterrel volt alacsonyabb, mint kéne), így simán lehetett keményeket lőni szerválni.
Tanár bácsi nagyon örült, amikor megtudta, hogy tudok röplabdázni, így, amikor a töbiek tanulták a nyitás-fogadás alapjait, én voltam, aki szervált, ő aki fogadott. Egyik olyan jól sikerült, hogy a hüvelykujj át hátracsavarta,és eltörte. (Mondjuk ez ott nem tudtam egyből, csak annyi volt, hogy mondta a többieknek, hogy innentől ti próbálkozzatok, és másnap megjelent könyékig gipszben, plusz 4 évig poéntéma volt az eset)
Lényeg a lényeg, más sportágakban pl futás, talajgyakorlat nem voltam igazán jó, konkrétan talajból 2 db 1est kaptam egy órán. Az elsőt azért, mert én azt mondtam, hogy az én alkatommal ezt nem csinálom és leültem, a 2.at azért, mert túl hangosan röhögtem a többieken. Év végén viszont csak annyi volt a megjegyzés az értékelésemhez, hogy bár romló teljesítménnyel, de még mindig 5ös
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
djtoomi #32514 üzenetére
nabaszki, a biosz legjobban megtanulható, és főleg legérdekesebb témaköre az anatómia. Sokkal jobb, mint a többi, mert még leginkább ezt tudja az átlagember hasznosítani. Én mindig 4-es voltam bioszból, vagy néha becsúszott a 3-as, de az anatómiából mindig 5-öst kaptam, mert az számomra érdekes volt. Hogy ost ilyen növény, olyan állat...persze, alapvető tudás kell, de az ember mégis az emberről jó ha tud a legtöbbet.
Egy sztori: jó fej biosztanárunk volt, és épp akkortájt csökkent az osztálylétszám úgy 23-ra, és emiatt érdekesen álltak hozzánk a tanárok, de mit tehttünk arról hogy azok átmentek máshova. Na szóval bioszóra, emberi csontváz, múlt órai anyag átismételgetése, tanár kivesz egy medencecsontot, mutatja, körbe, jól látható, majd megkérdezi az egyik csajt: - Na, Andikám, milyen csont ez itt a kezemben? - Hát, öö, koponya.. - Jah, tipikus seggfej..
-
djtoomi
addikt
válasz
FehérHolló #32519 üzenetére
Az bőven elég....
Amúgy tudom hogy nincsen, sajnos.tildy: Most látom, te is szívsz ezzel. De nem írhatod újra vagy valami?
-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz) #32516 üzenetére
17 karó? Egy tantárgyból nem sok, nekem összesen van kb 25...
Nem kll ötös, ezt megofogadtam hogy sz@rok rá, csak számtech meg matek 5-ös(na jó matek 4-es), a többi 2-esel bőven jó, de ne buktasson emg mert frászt kapok, úgyis utálom mint a sz@rt, plussz 1 év...
Igazgatóról jut eszembe: na hozzá nem mennék, az kéeps 0-ást is adni, nem szeretjük egymást.
Tesi faxa, nem tudok kézenállni, ezért az egész első félév 2-es, anyucikádat...Jó, ok sosem volt nálam tesicuccom első félévben, de többire mindig 5-öst kaptam, de nem tudok kézenállni 10mp-ig spiccben, 2-es az egész félév.
bolondember: Köszi, de gugli sem tud sokat segíteni, vagy csak blf@sz vagyok a kereséshez. -
bolondember
MODERÁTOR
na, elmegyek ledőlök kicsit aludni (rákészülök a hiperszuper 12 órá éccakai műszakra)..
djtoominak egy nagy lapáttal (tanulmányozz női nemiszervet, hátha
- esetleg gugli talán jobban segítségedre lehet, mint a könyv)
tildy: úgyis sikerül, tehát nópara.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
djtoomi #32514 üzenetére
Hát a női nemi szervet illene azért ismerni.
Ez amúgy tényleg sima kettes, szerintem nyugodtan mehetsz az igazgatóhoz, ha megbuktat, mert nem ötös.
Hmmm, erről eszembe jutott a 4 karós fizika dolgozatom tizedikből... Ehh, kiraktam annak idején a hűtőre. Hálistennek nem írta be, mivel mindenkinek hasonlóan jól sikerült.
Viszont van osztálytársam, akinek tavaly 17 karója volt egy évben németből.
-
FehérHolló
veterán
Chellos ismerősnek új IP kellene, régen volt egy progi chello.hu-n, amivel ezt meg lehetett oldani, de már leszedték onnét. Tud valaki segíteni?
-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz) #32513 üzenetére
Rohadtul nem számítottam erre, van 3 1-esem, 1 db 2-esem, és 3db 3-asom. Ebből simán kerek 2-es kijön.
nike_: Nem magolni próbálom, de egyáltalán nem vágom a nő nemiszerveit, és a menstruációt, hogy mikor mi, és a sejtek formája,feladata, meg ilyen f@szomok váááááá....
VilágosMadár: Csak nem IP banolták innen?
-
djtoomi
addikt
Jó eddigig egész évből, vagyis első félév egészéből...
Kibeba ideges vagyok, ohgy ezt a sz@r harántcsíkolt izomszövetet, meg szívizomsözvetet, sejtet, nőt, menstruációt nem tom. A szervrendszer nagyjából ok, a férfi is nagyjából. Menstruáció félig, nő 10% a többi meg 1% sem. -
djtoomi
addikt
Mindjá felrobbanok.VÁÁÁÁÁ....
Bioszból holnap felelek egész éves anyagból, ha 5-ös akkor kapok egy 2-est félévkor.VÁÁÁÁ itt rohadok biosz könyv felett, azt még mindig enm tudom.
-
ádyz
addikt
nike_: Leterheltük.
-
nike_
addikt
Na már a youtube is beadja a kulcsot...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest