Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hatás -ellenhatás....

-
frame>24
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
mindig a békülős sex a legjobb...
-
-
FehérHolló
veterán
Jó éjt!
Zöldség: Hasonalvásról annyit mondanék, hogy a szomszédék délután elég csúnyán összevesztek. Fél óráig hallgattam az ordibálást. Most meg olyan szinten nyomják az ipart, hogy mindjárt kiszakad a 32-es közfal.
poffsoft: Alacsony fogyasztású. (Low Energy consumption vagy ilyesmi.)
Én is megyek szunnyadni, jó éjt mindenkinek!
-
poffsoft
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kössz!
És azt is tudja valaki, ez mire is jó? meg mit is akar jelenteni az a LE ? -
7
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Az a ciki, hogy nekem a qdb.hu, bash.hu és bash.org RSS-en van, úgyhogy nemigen mutattál újat.

Viszont tessék, a bash.org mai 3 frissítéséből az egyik

<Khassaki> HI EVERYBODY!!!!!!!!!!
<Judge-Mental> try pressing the the Caps Lock key
<Khassaki> O THANKS!!! ITS SO MUCH EASIER TO WRITE NOW!!!!!!!
<Judge-Mental> fuck me -
tiv83us
veterán
A sor az jo.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hát hallod, két napom eltelt úgy, hogy annyira semmi érdekes nem történt, hogy a vizsgáról hazajövetelem óta a mai autózásig bezárólag, de még az után is mostanáig egy értelmes dolgot nem tudnék mondani ami történt, de nem is emlékszem. Néha azt se tudom hanyadika és milyen nap van.
Jaaa, megvan, elromlott kenyérpirítót javítottunk apámmal tegnap délután.(Rejtve)
mod: nna, mindig mikor az élvezetek kerülnek szóba, egy nő elmegy... ööö, izé, lelép.

-
rarri
senior tag
Nyuszika, Yetike, Fehérholló, Philonexia, és mindenki, sajnos nem élvezhetem tovább társaságotokat, jó éjszakát nektek!

-
MSNeztem 3 csajjal egyszerre, de külön ablakban... Ebből az 1iknél valami távsegítséget próbáltam alkalmazni, a második az rágta a fülemet a hülyeségeivel, szal az lett a vége, hogy elzavartam a 3.at is.
Viszont, aki játszott valaha is FPSben CTFet,az ezt értékelni fogja: [link]
És most el piáért!
-
BlacKSouL
addikt
vóte valami?

találtam ilyeneket: [link] meg [link] és aztán teljesen elkalandoztam [link] olyannyira, hogy már megint nem fogok tudni hason aludni [link]
Izé, tizenhatos karika kéne, de aztatot nem találom.Végre autóztam ma megint úgy 3 hét után. Végre sütött ma a nap, bár csak lemente előtt egy órával volt felhőtlen. Senki nem keresett ma. Megvolt a mai napom rövid összefoglalója.
Ja, péntek este haverokkal már megint jól besöröztünk, egy szokásos újév prognosztizáló beszélgetés keretében. Aztán mire odaértünk hajnalban a szórakoztatóipari egységbe, már lecsengett a buli, vagy egyszerűen nem voltak ott akik miatt nagyon maradnunk kellett volna. Hazafelé jövet beugrottam kedvenc hambisomba, de éppen az éccakai élet és a tulaj VIP vendégei foglalták a helyet, ezért 20 perc ki nem szolgálás, és sültételszag beszívás után kurvaéhesen megköszöntem hogy állhattam és várhattam, és hazakocogtam. aztán 5 óra alvás után elmentem vizsgázni. Beültem a padba a többiekkel, és nem tudtam beszélni, annyira bennem volt a hajnalban leöntött uccsó ser. Azé' írtam vagy 3 apróbetűs oldalt.
Na, ennyi röviden. Ja, és két nap alatt senki nem keresett, nem hívott, nem mondta el rólam a véleményét, sem az érzelmeit velem kapcsolatban. Kis Csernobil fíling, de evvan. Ja, és ezt már mondtam feljebb, de sebaj![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
frame>24
addikt
látom, az lesz a trend, h részegen kell írni az OT-be, amolyan digitális valóságSÓ keretében
-
vágányzár
tag
válasz
csapos2
üzenetére
ittasodom, rébuszok bogozása akadozik,vagy csak rejtjeles üzenetnek tűnik számomra? add meg a kódot, kukorica, vagy csak simán örömteli nyalóka. Na, seggícs!
Tüskés: tán én vagyok zavarodott, de nem az emberiség túúlnyomó része dobta el az agyát. vagy mi f@sz, mindegy mán nem mlékezem mi vót elébb..........
-
Valakit széjjjecsapok... Agyam eldobom az emberiségen... A nőkön meg főleg.... Áááááá... Szuszááá... ez nem hat, megyek iszok valamit...
-
Tim82
félisten
najólvan, jó éjt mindenkinek, eltiplizek aludni.

-
rarri
senior tag
Szerintem ez is egy hozzáállás, nem látok benne semmi arrogánsat. Ez te vagy. Fehérholló, tisztában vagyok azzal, hogy sebezhetővé válok, ha túlzottan kiadom magam . Ez nem célom, de nem fogok hazudni senkinek ezért, vállalom, akármit gondoljanak rólam. Remélem kiérződik a szavaimból mindíg a jóindulat, akkor is ha kritikát mondok. És igen, néha idióta vagyok, néha butaságot beszélek, de ez is én vagyok.

-
vágányzár
tag
válasz
csapos2
üzenetére
no azé, egy kis kaccenjammert még összehozok. Más, irígylem a nyugalmad, batár szived, te nagy böszme "állat". Eleddíg nem tudok egy történet végkifejletéről, ami véled esett. Kicsit régebb javasoltam néked egy-két cső kukoricát, nyalókát........bizton emlékszel, a vége nagy nyalókázás lett? remélem bazeg!
31761 Tiv83us: annak a cicusnak szép fényes bundácskája lehet, a sok vitamin, a hejes táplálkozódás......

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem, nem ismerem személyesen.
-
poffsoft
veterán
pájinkás szépjóreggelt!
(tudja valaki, mi a fene az az am2 sempron LE (45W)??? Én elvesztem amd honlapján...)
tiv83us: csak be ne pialtasd azt az artatlan macskacicot, mert meg csunyabbat rak a laptopodra.....
-
tiv83us
veterán
A kicccica macskacico olyan szinten lehapcizta a laptopom kijelzojet, hogy azota is azt sikalom. Le akartam baszni, de olyan artatlan hulye kis feje van, inkabb adok neki egy kis sort

-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
még ha nekem mondanád...
(én nem csak "fajta" vagyok
) -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jóéjt Neked is !
-
rarri
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Pont ezért szoktalak titeket kérdezgetni dolgokról, hogy gyarapítsam tudásom, és ha szükséges, alkalmazzam őket a gyakorlatban. Csak nem kalkuláltam bele, hogy a fiúk nem olyan közlékenyek alapjáraton. Ugye Yetike?
Én mindíg őszintén szoktam válaszolni minden kérdésre, mert úgy érzem ez a helyes. -
Tim82
félisten
ahogy én gondolkodom a házasságról, a "cinikus" és az "ironikus" sokkal közelebb áll a tényálláshoz, mint a "humoros".

Thrawn: vágányzár legutóbbi hsz.-ét vajon súlyos testi sértéssel való, vagy halállal való fenyegetésnek kellene venni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Süsü: a tragikus oldallal közelebbi tapasztalataim vannak...
-
vágányzár
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
A sztárokat kíméletlenül el kell pusztítani, ne ontság dögszagú illatukat.
Tictára józan vagyok. Kikérem magamnak....
plédoboz: mennyi veresrízvan benned, én basszisten egyszer szítberhellek és méh-es pízen részegszem porig.......
-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Gondolkodom rajta, hogy Jókai családja miért nem perli be George Lucast plágium vádjával....

-
Thrawn
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Bajban vannak? Ott segítek ahol tudok

Persze van akin nem lehet, igaz yetike?
Rajta sehogy nem lehet ha fiú ha lány, ha szűz ha nem, ha normális ha... ja az nem lehet 
philoxenia: Lehet tályszólás de errül nem tudok vala. Sőt enngét sem hallottam így beszélni, pedig egy falubó' vannak

-
-
vágányzár
tag
semmi gond pöcörő! Én is szeretlek.
Az egészségedre kinyomom egy dreher classic szemét.
görcsöl az agyam, fáradt vagyok, ma fél hattól(reggelibe) esti tízórába tartott a zupa. Eheti életem, egy számtani sorra hasonlít, a napok múlását csak számok jelzik, más emlék nem igazán marad ....aszem iszok egy páleszt is, a hónap korán kezdetét veszi.........31722 ződtaréj: azé te is begépelted? amúgy meg a Pina igenis nagyon fontos. Nálunk mán kettő is van belőle otthun.

két BB... van aki megtanult hejjesen írni, ÉS VAN AKI TUD!
-
rarri
senior tag
Te humorosnak írtad soraidat, de van benne igazság. Mindenkiben fel lehet ébreszteni az alvó oroszlánt. Csak amíg a nőknek az illúzió kell hogy figyeljenek rájuk, hogy érezzék az elismerést, a szeretetet, addíg a fiúknak világos tények kellenek, megmondani pontosan hogy mit szeretnénk, és bíztatni őket, nameg dícsérni ha jók voltak.

-
Winner_hun
félisten
Na én lépek mert a gépem kezdi megadni magát o_O
Jóéjt mindenkinek! -
vágányzár
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
szóval felvillanásaim nem igazán ütik a szépirodalmi mércét.
KABE BAZEG! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nekem? ;))))
-
rarri
senior tag
válasz
csapos2
üzenetére
A tiltott gyümölcs a legédesebb, igaz? Van egy jótanácsom. Lehet hogy hülyeség, de próbáld ki egyszer, mintha a feleséged lenne a szeretőd, készülj úgy, vigyél neki kis kabalát, vagy csokit,/ a virág túl egyértelmű/, próbáld vele megcsinálni azt amit a szeretőddel csinálnál, halmozd el kedvességgel, odafigyeléssel, használd a fantáziád..Lehet hogy először csak gyanakodva fog méregetni hogy mit akarsz, de többször csináld ezt meg, és lehet hogy olyanná válik, mint szerelmetek kezdetén. Nagyon hülye vagyok?

-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Eze vagyok itt, hogy senki kis kakaostekercs ne erezze magat a king of the castle-nek aze mer mekdonacos siltes sapka van rajta. De ha itt is valakinek valami ellenvetese is lenne, akkor vennek egy cheesburger-t 99c-ert es befoghatja, mert onnantol customer vagyok. Ha nem tetszik, akkor jon a varazsszo /"get me the your manager"/

Aktív témák
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)