Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
tegnap amúgy kanbuli volt, voltunk úszni, aztán kajáltunk, aztán elmentünk az újranyílt picasso-ba, ahol megittunk három üveg bort, meg két kör pálinkát, majd hajnali fél 4-kor becsirkéztünk, aztán hazaindultunk,
de kb. 250 méterre a lakásomtól csak igazoltattak, de minden rendben tlaáltatott, ezért minden rendben
annyira meggyőzően mondtam, hogy anyám nevén van a kocsi, és január 31-ig van érvényes biztosítás-bizonyító cetlim, és hogy perszehogymegfújnámaszondát, hogy elhitték.
és még haza is értem
azért az öltöny-nyakkendő csodákra képes
ui. mielőtt beszólna valaki, kb. 800 métert vezettem, ilyen kis néptelen mellékutcácskákban. -
ngabor2
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
flame attól, hogy veszekedés, érzelmek fellángolása a józan érvek helyett. off attól, hogy nem a témához tartozik. crosspost az, amikor ugyan azt a kérdést több topikba is beírod rövid időn belül, meg se várva, hogy valahol válaszoljanak rá. up az elsüllyedt topik felhozatala, hogy az aktívok közé kerüljön. egyéb?
a barátodon keress rá a netikett szóra, és olvasgasd. nem mai csirke, de elég sok értékes infót tartalmaz.
-
poffsoft
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
ki-be, egy darabig.
Aztán inkább elmegy.... odébbTudom,
, de van olyan topik itt ph!-n, ahol a nemkivánatos aktivitások vannak megmagyarázva? (flame,off, stb?) Tudom, szépen sikerült mondat... -
poffsoft
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
kihúzza a dugót?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
nem vagy Te kedvenckiskukánk, h a frászba tudnád kikapcsolni magadat?

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor meg nincs mit mondjak. Ki is kapcsolom magam.
-
jeges
senior tag
asus mypal a639 lett
nem tud hostolni, de ezt több (kölcsön
) sd kártyával igyekszem ellensúlyozni. viszont cserélhető az akkuja.
sajnálom, hogy fusi már nincs újonnan, mert egy n520/560-at bevállaltam volna, de nem akartam használtan venni, mer' ki tudja, mit tud az aksija.
mindenesetre a laptopot nem fogom cipelni, az tuti. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
igazából egyik se.
-jónak már nem az sajnos (a 12 óra hazavágta)
-máshol kapnék többet, de most kivárok, HÁTHA TÉNYLEG van továbblépési lehetőségem
-az ingyenkávé, amit nem iszok, az számít (na jó, sokiturmixot szoktam)?
-
válasz
bolondember
üzenetére
Igy első ránézésre nagyon boldognak, és kiegyensúlyozottnak tűnsz

Én most értem haza. Keresztanyum autót akar venni (Opel Corsa). Eddig jártuk az autókereskedéseket. Hogy ezek mit össze tudnak kamuzni iszonyat. Egyik helyen nagyon nagy volt az öröm, mikor kiderült, hogy nővéremnek is opelja van, keresztanyum is opelt akar venni, illetve nekem(nekünk) is opelunk van, Vectránk (Azt nem mondtam, de biztos még jobban feldobtam volna, ha azt is elmondom, hogy aki összetörte a Vectránkat annak is Opelja van
). Jobban lefáradtam, mint azt elsőre reméltem, pedig nem is mászkáltunk olyan sokat. Viszont Baján kifejezetten attraktív hölgy fogadott minket, egyből aktívabban érdeklődtem az ajánlatok után 
-
dragonfx
veterán
Mitől tudsz repülés közben felgyulladni majd felrobbani?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Amennyit odajarsz, szerintem te jol erzed ott magad... Vagy megfizetnek. Vagy mas szolgaltatassal halaljak meg a bejarasod.
-
Sziasztok!
Én is itthon. Ahhh, csütörtök óta nem ültem a saját gépemnél, de most végre igen, kényelmesen a saját fotelomban...ahh.. Mindenki jól van?

-
Racecam
nagyúr
Sziasztok.
-
csapos2
addikt
Tulajdonképpen nem is...vagy nem is tudom...
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
R=P*U^2
ennek ellenére még így sem biztos, hogy villmérnök leszek

Épp ellenálláslétrás Da átalakított ttnaulok (nem inverz ellenállásos!) És van olyan érzésem hogy az Uki= Uref/3* szumma I=0-tól n-1ig ai/2^i nem jó

Tanár azt mondta vannak hibák a jegyzetben, féle ez is az
És 26 tételből még csak 2.nál járok. az oledek eljövetele hol vna ehhez még?? ()25-26os tétel.... -
BlacKSouL
addikt
értem, szóval ti is átsiklottatok fölötte.. segítek, de ez már csak egy három hete felbontott és melegen tartott dobozos sörért cserébe: a képletek közt kell keresgélni
-
BlacKSouL
addikt
Melyik balfasz írta el ilyen faszán?? [link]
pótkérdés: egyáltalán ki veszi észre mi a hiba..
Én pont belefutottam, kisebb vita kerekedett belőle, én meg szentségeltem magamban. de így jár aki wikit ellenőrizetlenül használ. Át tudom én ezt írni?...Ja, megvan, át.. na majd átírom még mielőtt valami eminens innen gyártja a puskáját.
de még megvárom ki mit talál.. -
nike_
addikt
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
vagy homokdombi cudarka.

-
csapos2
addikt
hm...hmmmm....
-
Lord Zero
addikt
válasz
Hujikolp
üzenetére
a családfa bemutatása konkrétan arról szól, h elsorolod a felmenőid nevét, majd az ő felmenőiknek a neveit, majd az ő felmenőikét, etc.. ?
ha csak kettes, hármas szinten kell, akkor csak a nagyszülőkig menj vissza, a negyedik generációt hagydesküszöm nem értem, mit tudnánk segíteni..
-
Valami családfa bemutatása, szóban. Nemkell túlságosan hosszú és bonyolúlt mondatok, mert franciául kellene majd a legvégén
Csak először legyen meg valami magyar szöveg, arról majd megpróbálok franciára fordítani. Nemkell túl mélyságesen se a fa, csak olyan kettes, hármas szinten. -
A tanár valami családfa féleséget akar venni a kövi órán, erre kéne valami szöveg nekem, de hogyan áljak neki hozzá? Mert amit eddig kitaláltam az borzalmas
help 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
és ezt a laktóz is tudja?
-
tildy
nagyúr
Most mi a francért lett ki szedve amit a lengyel gyerek csinált?
-
bolondember
MODERÁTOR
Gyerekek, pangunk, pangunk.

-
Vangelis
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Be vallom azt se tudom mi az és miért kellett kitennem...
Elárulhatnátok
.. valami régi PH-s mondta,. hogy tegyem ki.. -
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Na muti, mi történt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
adjunk a laktóz-intoleranciának! most töltöttem az arcomba egy liter tejet némi instant kakaóval.
-
basszus tegnap olyan csináltam, amit sose szoktam, vörösbort ittam, és ma fekete a nyelvem meg a szám széle, és nem jön le

hihetetlen.
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Neked is minel szebbet!
Vangelis: Ezert kar volt...
Thrawn: Dehogynem, ne tagadd! Attol, hogy tagadod a multat, az meg megtortent

-
EQMontoya
veterán
hmm, ezt mint ha törölték volna

-
Thrawn
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Neked is!
szerk: nem történt semmi... -
philoxenia
MODERÁTOR
Jó napot Mindenkinek !
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
próbáld meg kifigyelni, esetleg ha gyanús arcokat látsz, szólj a rendőröknek - nem mintha segítene, de nem árt...
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hat, ha a szabadok foldjen es a batrak otthonaban lennel, akkor azt mondanam lodd le oket. Ja, hogy nem lattad oket? Akkor taposoakna

-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Elképzelem, ahogy azokba a síkkijelzős izékbe hogy töltötték újra a petróleumtartályt, hogy körülbelül állandó fényerejű legyen a háttérvilágítás.

Mit lehet kezdeni, ha úgy érzem, hogy be akarnak törni hozzám? (Ajtó feszegetve, mostanában többször csengettek, és mire kimentem, csak távoli szöszmötölést hallottam.) Érték nincs a lakásban, legfeljebb a noti.
-
Mawyx
őstag
Megjöttem a hatalmas sétából

-
válasz
venember83
üzenetére
köszönöm szépen

gondoltam körülnézek a szomszédos országokban, hátha ott véletlenül olcsóbb valami, mint nálunk.Voda: hiszi a piszi

mod:
hát igen, és az árak is nagyjából azonosak az itthoniakkal. az az idegesítő, hogy az usában, meg angliában harmad/fele annyiba kerülnek a cuccok
-
bolondember
MODERÁTOR
nekem oly mindegy ki nyeri, csak nekem tejeljetek...

-
-
válasz
venember83
üzenetére
kérdezhetek olyat, hogy tudsz-e mutatni nekem egy táplálékkiegészítőkkel foglalkozó romániai webshopot, mint pl a magyarországi shop.builder.hu. köszi

Voda, te meg tanuljál, ha már én nem kezdtem el..
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
De nagyapa! Ne tartsd (huh, 4 mássalhangzó egymás mellett...) ilyen rövid pórázon!
3 perc alatt elfogyott fél kiló csoki. Nem vagyok pénztárcabarát. (= gazdaságilag életképes.)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Konteó topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

kíváncsi vagoyk, ki fog-e jönni belőle