Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Hadd irjak le valamit, ami egy megtortent esemenyen alapul. /A szemelyek es a targyak fiktivek/.
Vagy Te. Van egy "legjobb haverod".
Kolcsonkered a haverodtol a 40"-es plazma TV-t ket napra.
Boldogan nezed, majd egyszercsak PUKK. TV behal. Szerelohoz elvisz, a javitasi dij $1000, de a kedves barat megelegszik azzal, hogyha a felet kifizetem /nem megelegszik, koveteli/.
A TV teljesen rendeltetesszeruen lett hasznalva /a szerelo mondta/, nem lett megrugdosva, nem esett aldozatul power outage-nek /aramszunet/. Tehat a TV tonkremenetele csak ido kerdese volt, de termeszetesen ez nalam tortent meg.
Azota, hogy ez megtortent, a legjobb "baratom" lehordott a sarga foldig, es koveteli a penzt...stb.Most ezert tenyleg nekem kellene fizetni a javitas felet, mert pont nalam ment tonkre es nem az o kibaszott tv-allvanyan? Csak azert, mert nem fogok egy centet sem adni, mar csak azert sem, mert dijnyertes parasztsagokat irkal nekem sms-ben.
Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest