Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

Itt az ígért panoráma:

November Panorama

Tudom, hogy sokáig tartott, de 20 db 10 megapixeles képből sikerült 1.3 GB-s .psd-t renderelnem, és kicsit időigényes volt kezelhető méretet készíteni belőle. :)

Nah, én meg egy órán át kerestem, mire rájöttem hogy nem gépen van egy régi kép tőlünk az erkélyről. De csak meglett.(Nem az én gépemmel csináltam)
    Tudom már miért lettem ilyen kényelmes. A kép bal alsó részén a játszótér-szerűség az óvodám udvara, tehát rengeteget kellett mennem odáig. A kép bal szélén a fák mögötti lapos épület az általános iskola, ahová szintén nem kellett 3/4 8 előtt kelnem hogy beérjek 8-ra. A középsuli kb 300 m-re van a háztól, tehát legalább 5 perccel kellett korábban kelnem onnantól kezdve. És két bolt van közvetlen közelben, az egyik 50 m, a másik 70. :) mod: a kép jobbszélén a magasabb épület a polg.hivatal(városháza), a kisebbik a múzeum, mellettük jobbra (már nem látszik) pedig a mozi. És rájöttem hogy jó helyen lakom.
    Én meg ezt látom ha kinézek egy felhős koranyári napon az erkélyünkről a 7. emeletről.

Aktív témák