- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Bár felénk is ilyen jól megoldott lenne a parkolás - van úgy, hogy negyed órát körözök a környéken, hogy parkolóhelyet találjak és sokszor még így is csak két-három utcával arrébb találok helyet ( nem kényelmi okoból lenne fontos, hogy a ház környékén tudjak megállni, egyszerűen csak jobban oda lehetne figyelni a jószágra... )
Szép nyugis környéknek látszik Bashland

-
BlacKSouL
addikt
Én már nem is emlékeztem hogy linkeltem. Templomos balhé? Nem amikor arról volt a vita hogy miért harangoznak kora hajnalban is, meg egész nap többször?
Azért arrafelé tudatosan úgy megy már szerintem jó ideje az építkezés, hogy a közlekedés alapvetően az autót jelenti. Osztálytársam volt Houstonban a nővérénél pár éve, és mondta, hogy a lakóövezetek közvetlen kocogásra alkalmas részein kívül nem nagyon van az utcán gyalog ember, aki mégis, az túrista

Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- VR topik
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest