Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• SPDeluxe1.0

aktív tag

válasz SPDeluxe1.0 #2685 üzenetére

/roló fel
    Tehát...Ha te azt akartad volna,hogy ne hozzuk fel ezt a témát,akkor küldtél volna egy mail-t a címemre,hogy a hozzáfűznivalódat megvitassuk,és akkor ennyi lett volna a téma,mivel én lehúztam a rolót ezzel kapcsolatban,és már senki nem akar ezzel foglalkozni.De így,hogy beleírtál a hozzászólásomba,az ígéretemet megszegve(idézet :''..Téma részemről letudva...'' ),hadd engedjek meg egy két gondolatot.A te hozzászólásod már akkor is hergelt[már fentemlített kulcsszó],mivel du. fél5-5 között tetőzött ez a hullám,és az is hozzátartozik ehhez a részemről emelkedett hangulathoz,(és persze qrvára nem érdekelne engem kit banoltok,vagy kit nem)amit te nyilván nem tudsz,hogy erdeya kolléga nekem nagyon jó cimborám,és osztálytársam is volt éveken keresztül,így nyilván érzékenyebben érintettek a történtek(most hogy itt van,ez lényegtelen már,bár csak újonc rangban:) ),tehát az utolsó mondatod Meghallgattunk téged is, köszönjük a véleményed. így egy kicsit furi,picit olyan 'jóvanelmondtadmostmáüljélle' style.Nem kell kösz...

''A többire inkább nem reagálok.''
    Reagálsz,vagy nem reagálsz,nem érdekel,mert mint a törölt hsz-ben is írtad,utálnak,vagy nem utálnak,neked mindegy.

Ez a hsz nem jött volna létre,és nem UP-olta volna ezt a nemszeretem témát,ha WN31RD fórumtárs egy levélre méltatott volna engem.

/roló le

Aktív témák