Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
azert van az, hogy ha te irod, akkor te vagy minden rossznak elrontoja, ha pedig en, akkor minden ok, mert:
-fasza gyerek vagyok
-okostojas is vagyok
-kibaszottul beteg is vagyok (bar ezt nem te mondtad)
-dizajnos vastagitott linkeket dobalok mindenhova (ez fontos, mert nem csak beszolok, hogy deszar, zarhato, hanem azt is megmutatom, hogy miert)
-valamivel jobban fel tudom merni, hogy mi illik az oldal portaljaba, s mi nem (hogy ez az itt toltott ido miatt van, vagy sem, azt nem tudom)
-szemelyesen ismerek tobb moderatort is
(meg mielott komolyan veszed, ez is csak kb annyira szamit, mint az elso ketto)
es nem a forumot unom, hanem azt, hogy egyesek szemelyes jatszoternek/csetnek/blognak nezik (a kivant resz alahuzando)
es igenis fogom tudni modositani, ha mashogy nem, hat eluldozom a (szerintem) renitenseket, amig ki nem vagnak
rolad meg nem szallok le, 3 lehetoseged van:
-megszoksz (ez egybol 2 lehetoseg, csak ugye ekezet nelkuli iras rulz)
-visszafogod magad kicsit, s maris eggyel kevesebb ember fog baszogatni (az elmult hetekben mindossze ket rossz szavam volt hozzad, az egyik a cset topicban, a masik most)
es igen, a szoban forgo topic-ot valoba egy mod zarta, de gondolj bele, hogy akkor is zarta volna, ha nem visszuk el teljesen off iranyba a temat, a beszolasod miatt?
hol fajt neked az, hogy egy tobb, mint 1000 napos tag szeretett volna megemlekezni az itt eltoltott idorol?
azert ez ugye szerinted sem ugyanaz, mintha ugyanazt a (mellesleg RTFM jellegu) kerdest teszi fel valaki szazadszor, vagy a hatszazadik szar tre igenytelen index-es hirnek nyilik itt anyazos, (bel)sardobalos (hogy egy index-es ''ujsagiro'' szavaival eljek) topic?
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- MOZA R5 szimulátor szett (Bontatlan)
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs