Hirdetés
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Korrekt cucc !
Tényleg tetszik, eléggé nagy segítség ez nekünk, amíg Parci bele nem rakja az új funkciókat a riosba.
btw. retekklubon a reklám előtt vannak ilyen jelenetek. pl macit keresztbehajtva belerakják a bőröndbe, meg versenyautózás, meg van az, mikor Pistike zöld filccel írja a nevét és a hülyéje az s-re teszi a pontot, nem az i-re. Én is csak azért vettem észre mert rohadt zavaró, amúgy nem lesem azt a hulladékot. -
Batman
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha nem írod be pontosan a user nevét akkor nem találja meg.Az ember lehet hogy nem tudja pontosan hogy kell írni.Ha egy user neve 6 karakter de én beírom az első 4 karaktert akkor nem lehet megcsinálni hogy az összes olyan nevet írja ki ami eddig megfelel a feltételeknek.
És írd bele a scriptbe ,hogy mely karkatereket ne fogadja el vagy ne vegye figyelembe , vagy kérjen uj keresési feltétleket, pl : ''*'',''-''.... jelekre hibaüzenetet ad , ha a név végére írom.
Ezeket csak javítószándéku tanácsoknak/ötleteknek szánom.
mod:
egy kereskedelmi csatorna reklámjárol vagy introjárol volt szó
mod2:
egy példa hogy kicsit érthetőbb legyen:
tahát én beírom a keresőbe hogy ''batman'', erre kiír engem , de szerintem ugy lenne jó ha kírná azokat is akinek eddig megeggyezik a neve az enyémmel pl van egy ''batman2'' felhasználó is.Tehát a ''batman'' kulcsszóra engem és a másik felhasználót is ki kellene írnia.
Bár lehet csak én látom így.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest