Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Esmein

nagyúr

válasz VladimirR #1377 üzenetére

Korrekt cucc !
    Tényleg tetszik, eléggé nagy segítség ez nekünk, amíg Parci bele nem rakja az új funkciókat a riosba.

btw. retekklubon a reklám előtt vannak ilyen jelenetek. pl macit keresztbehajtva belerakják a bőröndbe, meg versenyautózás, meg van az, mikor Pistike zöld filccel írja a nevét és a hülyéje az s-re teszi a pontot, nem az i-re. Én is csak azért vettem észre mert rohadt zavaró, amúgy nem lesem azt a hulladékot.

• Batman

őstag

válasz VladimirR #1377 üzenetére

Ha nem írod be pontosan a user nevét akkor nem találja meg.Az ember lehet hogy nem tudja pontosan hogy kell írni.Ha egy user neve 6 karakter de én beírom az első 4 karaktert akkor nem lehet megcsinálni hogy az összes olyan nevet írja ki ami eddig megfelel a feltételeknek.
    És írd bele a scriptbe ,hogy mely karkatereket ne fogadja el vagy ne vegye figyelembe , vagy kérjen uj keresési feltétleket, pl : ''*'',''-''.... jelekre hibaüzenetet ad , ha a név végére írom.

Ezeket csak javítószándéku tanácsoknak/ötleteknek szánom.

mod:
    egy kereskedelmi csatorna reklámjárol vagy introjárol volt szó

mod2:
    egy példa hogy kicsit érthetőbb legyen:
    tahát én beírom a keresőbe hogy ''batman'', erre kiír engem , de szerintem ugy lenne jó ha kírná azokat is akinek eddig megeggyezik a neve az enyémmel pl van egy ''batman2'' felhasználó is.Tehát a ''batman'' kulcsszóra engem és a másik felhasználót is ki kellene írnia.
    Bár lehet csak én látom így.

[Szerkesztve]

Aktív témák