Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Nálatok is 13:24 van?
nem értem... már legalább fél négynek kellene lennie!
szerk:
Ajaj! Késik a PH órája! Tessék csak kipróbálni!
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Jobb klikk képen ->http://www.kepfeltoltes.hu/050608/20050415 ayeaye 3.jpg.
Ayeaye az állatka márkája. Bővebben: link
-
brownus
veterán
ez mi?:Bővebben: link

a f@szé nem tudok soha képet berakni???????????
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Nyári nátha unrulz. Vizsga után lévén átváltanék egy kis jóféle kalapkúrára, de most meg kell várjam míg ez a fél kiló paracetamolos mindenfranc kimegy belőlem. Blecch.
[/blog] -
escie
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
az icq képeslapok közt megtalálod...
Bővebben: link
innen valamelyik...
ha egyre gondolunk...
[Szerkesztve] -
T. Almeida
senior tag
Segítséget szeretnék kérni.
Karácsonykor szvsz körbejárta E-mailen egy kis flash animáció, a télapó zongorázott, a rénszarvasok énekeltek, és az utolsó ütemeknél az egyik rénszarvas mindig átváltozott pl. Darth Waderré, meg ha jól emléxem Terminátorrá (?).
Nincs meg véletlenül valakinek ez?
Köszi! -
neongorack
senior tag
Jippy uccsó infóóra szabad foglalkozás (PH!
)
ezen a héten és utána márcsak Hawai,csajok, tablettásbor
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nem emlékszel a közös számlaszámunkra? Írd csak ide amid van és megmondom, hogy arra gondolok-e

más:
Nem tudja valaki véletlenül annak a mesének (bábmese?) a címét amiben nyulak voltak, meg róka? Magyar mesefilm. Sorozat volt régen. Amolyan futrinka utca fazon. Többet nem tudok róla... -
_az
senior tag
Esmein tökre bekeményített, mióta moderátor lett, sorra fenyít...

-
Bikerman
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Örülök, hogy segíthettem.
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/4.gif)
-
Bikerman
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Topic címe: Maps.google.com
A link hozzá:
Sztem itt tedd fel kérdésed. -
TéKrys
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Mivel tudd többet az eredeti mint a másolt, hogy érdemes legyen megvenni annyiért?
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
1000 forintért? Én a múltkori tonicért cserébe megdobtalak volna vele. No de nagyon helyes, hogy nem folytatsz warez tevékenységet!

A pénz elherdálást nem támogatom. Maholnap családot kéne alapítani Péterke! Szép ház, szép ruha, szép autó. Aztán jön a pici. Arra is kell majd költeni! Ha éhes nem mondhatod neki, hogy tessék kicsi fiam/lányom, egyél a finom GTA San Andreas cédéből egy falatot
Megspórolandó a hosszas várakozást a DC++ nevű cseten, esetleg majd átadhatsz egy biztonsági másolatot a GTA-ból megőrzésre
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Természetesen én is megtudtam volna szerezni 1000Ft-ért,de a GTA sorozat annyi szórakoztató percet (meg kb 70k kiírtott embertársat
) nyújtott,hogy úgy döntöttem,megveszem originálba!
Hát persze,hiszen pénteken füzi--->mértéktelen kicsapongás---->számolatlanul pénzelherdálás!
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
...nem sokan vannak az országban, akik annyi pénzért veszik meg, mint te. Ha szóltál volna én szívesen ''megszereztem volna''.
Pénteken én is kivennék szívesen szabit, de fizetés nap és ki kell osztogatnom a papírokat meg a bónokat. Ilyenkor nem szerencsés lelépni
Talán jövő héten dobbantok egy-két napra.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
Necrolyte
üzenetére
Jó neked, hogy még azt hiszed, 2 napos hétvége alat az ember kipihenheti magát. Talán ha egész szombat-vasárnap döglenék az ágyban, akkor igen. De sajnos ez már régen nem így működik.
Szokásos nyári szabik? Hát próbálj meg éves szinten 20 napot beosztani. Mert ugye eleve 5 nap kell a karácsonyhoz, 5 nap a nyaralás, marad 10. Egész évre... -
Necrolyte
tag
Talán azért érzed magad, mert jön a nyár?
Mindenesetre 1 hét van még a suliból, ezt már a legtöbb ember fejen állva is kibírja. A munkához meg csak annyit, hogy mindjárt itt a hétvége, pihenhet majd mindenki kénye kedve szerint. Ja, és eljönnek a szokásos nyári szabik ideje. -
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
Esmein grat a moderátori cimhez! -
ngabor2
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Persze, 1 szál mosolyban...

Lennének hírek aznap a környékről
Ja, amúgy mindenkinek jóreggelt. Már amennyire egy ilyen takony idő jó lehet. Vagy essen rendesen, vagy hagyja abba és monnyonle!
És hogy egy hajszálnyi politika is legyen (ami még talán ide befér): végre vége az államfő-kampánynak. Az egyik párt arcraesett, a másik meg veri a mellét... ki gondolta volna. Én speciel örülök a döntésnek... de ez saját külön bejáratú véredény, kéretik nem kövezni érte.
-
erdeya
senior tag
Indul a nap...
Van egy sanda gyanúm, hogy ez is hoszú lesz. Sajnos az utóbi hetekben nagyon nem tudom kipihenni magam. Szinte szenvedek reggel, amikor fel kell kelni és éveknek tűnik egy munkanap. Pedig ez nem szokott így lenni.
Nyomaszt sajnos a meló. Vannak problémák
Lehet hogy ki kéne vennem egy-két nap szabit... -
Steelheart
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
Csak úgy érdekességként.
Ha a tanárokat vagy épp az oktatást akarnám szapulni - mint sok egyéb osztálytársam - akkor valószínűleg nem mondtam volna, hogy a másik csoportból a legrosszabb 3as lett. Ja, és nem egy 5ös. 
Mondjuk ehhez célszerű ismerni azt a tényt, hogy én gyakorlatilag csupán a nyelvtan kisérettségit írtam meg idén. Irodalom előtt nem vittem magammal bérletet, s leszállított a kaller. Törit meg megintcsak lekéstem, igaz azt már figyelmetlenségből.
Én egy rohadt nagy felelőtlenséghalmaz vagyok

-
Esmein
nagyúr
Esik az eső király, egy szál pólóban futni ilyenkor rulez.
-
Vangelis
félisten
Hosszú éájszakám volt...emberek amugy jó reggelt. belétek is.
-
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Most megyek kilóméterönkielégíteni

-
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Én most, de nem akartam!
JÓ REGGELT, azért!!! -
Esmein
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
fogadjunk megtalálod

Jéé... azt az aranydobálást úgy 3-4 éve csináltam aktív diablós koromban. -
tiv83us
veterán
Na mostmar remelem csillapodott az etvagyatok valamennyire
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Bazsesz
üzenetére
na, ez ugy nez ki, hogy kello szamu jelentkezo eseten (8-10 fo, mert en is vinnek par ''kulsos'' havert) lehetne szo rola
a helyszin a sajobabonyi ipartelepen egy uzem, ha minden igaz meg beugro sem lenne (talan csak az aram miatt fejenkent 2-300huf)
jatekok: cs, sc, nfs, egyebek (ebben a sorrendben)
ami van: asztalok, szekek (talan
), 16 portos 10mbps hub (barki barmit mond, jatekra eleg, copy party-t nem csinalok, 5-6 folos kabel (2-10m)
egyelore annyit mondok, meg meglatjuk....most kicsit hanyagolom a ph-t
Viktor77: ugy valahogy
KovacsUr: koszonom a valaszt
Incognito: tevedes kerem szepen => Bővebben: link (OFF TOPIC 17)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
Én sem értelek...
! -
Incognito
senior tag
válasz
Steelheart
üzenetére
Tudom hogy én vagyok a hüje, de mit akartál ezzel mondani. Hogy a tanárban nincs tolerancia? Hogy merev a magyar oktatás? Lassúak (és mocskosak) a magyar vonatok?
Azért írok ide mert még (ha jól émléxem) sosem írtam Off Topic -be. Nem vagyok hozzászólásvadász...
-
Steelheart
senior tag
Ezt figyusszátok: matek évfolyamdoga 10. osztály - két csoport, a ''gyengébbek'' meg az ''erősebbek''. Namármost gyengébbeknél legjobb jegy 2es, jobbaknál legrosszabb 3as. Na. Én a gyengébben vagyok (jövőre rugdosnak által az emelt szintű matekra). Ebből az következik, hoooogy: a doga első két órában volt, és én lekéstem a vonatot az évfolyamdoga napján.
-
Sanya
nagyúr
valaki összemaszatolta a tft-met. megkeresem, megkínozom.
-
Sanya
nagyúr
HOgy vagytok Bogyókáim!
holnap röggel vizsgázom idegsebészetből
de kib. kurv jó nekem!
de már legalább nincs akkora lethargia-m

-
Bazsesz
őstag
VladimirR: Bővebben: link
Én benne lennék egy ilyenben (mármint bábonyban PH!-s lan). Van egy 8-as szvicsem, 1 feles hálózsugám, meg egy feles hálókábelem. Magamat ki tudom oda szállítani, esetlegesen tudok műanyag széket (4 darab), asztalt (2 darab) hozni.
De egy megkötésem lenne: only július 1-től, 6-7-8-dika kilőve.
Két nap nonstop simán megy, szal annyira lehetne. Előzetesen fel lehetne mérni a helyzetet, aztán dönteni.
Mit szólnál hozzá? Ha kell, segítek szervezni (amennyire tudok, csak érettségi közbe bejátszik hóvégén).
Üdv: balu -
Batman
őstag
-
I_Am
veterán
válasz
kiröhöglek
üzenetére
Azért ne legyen már ekkora a szád kérlek. Elegem van a flame keltésedből, továbbiakban, mint írtam is meg lehet keresni.
És a tisztánlátás végett azért ne forgasd már ki alantas módon a szavaimat. Semmi közöd nem volt Kalandorhoz és mégis beszóltál Neki. Bővebben: link, akkor ki is kezdte? Az meg, hogy Kalandor mellé álltam legyen már az Én dolgom. Ha nem tetszik lehet reklamálni, de mint mondtam ne itt a fórumon egy nick mögé bújva, szövegben. Részemről ennyi, befejeztem a további társalgást veled.
Utólagos elnézést mindenkitől, de akkor is az enyém lesz utolsó szó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mayerlaci
senior tag
-
Chandler
senior tag
hali
van valami jo hatasos cucc pattanas ellen ami eltunteti?
mert az oxi meg ilyenek kakik
u.i.: bocsi bash hogy farasztalak a topic nyitogatasaimmal
hehe majdnem off ba raktam amit bash nek irtam

-
Bash
őstag
Ártatlanul böngészgetve megpillantottam a bal oldalon a következő topiccímet: ''Miert nem nyomtat a canon i560-as es canon i765 nyomtatom?''. Nem láttam korábban, azt hittem csak most nyílt. Az lett volna bele az első tanácsom, hogy ''hozd fel a pincéből!''

-
erdeya
senior tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Nem arról volt szó, hogy rólam kell dalt írni emberek!
Elhiszem, hogy nem bírtok ellenállni elragadó személyiségemnek és postjaim szövegezése valamint stilisztikája leleplezi hihetetlen fokú intellektualitásom, de most ez (most az egyszer
) nem rólam szól!
Szóval himnuszt az OFF TOPIC-ról! Vagy legalább egy aforizmát
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Akkor írj himnuszt az OFF Topicnak. Ha valahol megakadsz, szólj és leszek a múzsád

Gondolom első körben érdemes felhasználni valami adott, már bejáratott dallamot. Mondjuk a vájemszíéjj...
(jelzem most a Tunyogi Rock Band - A tegnap itthagyott c. dala szól, de már kezdődik is a Bikini - Ezt nem tudom másképp mondani c. örökzöld) -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Amikor a postot nyomtam, akkor a U2 - One c. száma szólt, most éppen vége lett a Bikini - A férfi megy, a nő marad címűnek és most kezdett bele a Nazareth a Love Hurts-be. Ezekre a dalokra gondoltam...
Miért? Te talán valami mozgalmi dalt vártál tőlem? Végülis megfordult a fejemben ''Az Offal, a néppel egy az utunk'' című opusz
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hogy is szól az a melyikisaz dal?

Esmein ex-nagyúr off-guru kinevezéséhez még annyit,hogy fiatal kora ellenére ő nagyon jó alalap+proci+others , -összességében kiváló számítástechnikai-, ismeretekkel rendelkezik,sokakat kisegített(engem is) az ingoványból,ezért figyelemmel kísérve eddigi munkásságát összegzem,hogy az ő kiválasztása nagyon helyes lépés volt a Gazdik ( ? ) részéről! Tapsoljuk meg!
-
Sianis
addikt
Azt ismered-e pajtás?
//: Hej! Kocsmáros egy telt kupát,
Ne várjak rád hiába!://
Még ma éjjel mulatunk,
Még ma éjjel vigadunk,
Még ma éjjel berúgunk,
S kirúgnak hajnaltájba’.
Ha gyenge sört iszol komám,
És józanul mész ágyba,
Hát elsárgulsz mint őszi lomb,
És lehullassz a sárba.
Még ma éjjel mulatunk,
Még ma éjjel vigadunk,
Még ma éjjel berúgunk,
S kirúgnak hajnaltájba’.
Ha erős sört iszol komám,
És részegen mész ágyba;
Hát úgy élsz, ahogy élned kell
És nem éltél hiába.
Még ma éjjel mulatunk,
Még ma éjjel vigadunk,
Még ma éjjel berúgunk,
S kirúgnak hajnaltájba’.
Ha szép leánnyal alszol komám,
És elmondja annyának...
Hát fog be jól a szájadat
És ne nézzél más lányra!
Még ma éjjel mulatunk,
Még ma éjjel vigadunk,
Még ma éjjel berúgunk,
S kirúgnak hajnaltájba’.
mod: szöveg tökéletesítve!
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Lehet, hogy lesz edzőtábor is: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Azt hiszem, hogy a modoknak lesz dolga anélkül is, hogy én felesleges fejfájást okoznék nekik. Sajnos...
Ezért sem vállalnám ezt a tisztet. Túl maximalista vagyok és nagyon a szívemre venném ezt a melót is. Pedig néha igazán nem lehet könnyű.
Annyit azonban megígérhetek, most, hogy Esmein offmájszterből átment figyelőbe megpróbálok felnőni a feladathoz és igyekszem továbbvinni munkásságát, így öregbítvén az offtopic soha ki nem haló offoló társadalmának hírnevét.
Persze csak gyenge utánzata lehetek a Mesternek, de azért egy próbát megér. Talán közös erővel, együtt sikerülhet! Igen! Ez lesz az! Gyertek pajtások! Előre! Énekeljük a dalt...
-
mayerlaci
senior tag
Akit érdekel a csoki története:Bővebben: link
-
erdeya
senior tag
Azt ígértem korábban, hogy ha hazaérek, akkor elkezdem bontani az alkotmányos rendet itt a PH-n, hogy az új modok ne uncsizzanak, de túl fáradt vagyok, na meg aztán ban tesztalany sem akarok lenni. Bár annak itt volt ez a kiröhögős figura

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

valami izé lehet, vagy nem..ki tudja. Emlős az biztos.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)