Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Jó reggelt!
Máris egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem tudom ugyanis elfönteni, hogy október van, avagy február? Teljességgel csak a júniust, júliust és az augusztust tudtam. Olyankor nem szokott ilyen tetünövesztő idő lenni. Vagy mi? -
Sianis
addikt
Jó reggelt högyek, urak!
Analízis szigorlat a mai menü, szurkoljatok, hogy összejöjjön! -
tiv83us
veterán
De durva Bővebben: link
Dzsekot lehet kiherelik
-
Sanya
nagyúr
kezd elmúlni a mai iszonyaztos depim: 1 sör, 1 pálinka, 1 liter bor, 2 almapálinka, 2 óra foci.
-
-
Grafiqs
őstag
Üdv emberek szerintetek, milyen mod. az akinek nincs gépe?

Nah, szóval ez most a szomorú helyzetem. Megdöglött az alaplapom. Ha valaki tud segíteni akkor itt: Bővebben: link minden segítséget szívesen veszek. -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Üdv! SpDeluxe!
Pár (20-30) hozzászólással előbbre asszem VladimirR-nek van valami ötlete. Keresd meg MSN-en. azt kérte!
Szerk: itt is van ni: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Hát igen,a melóhely az melóhely,de akkor én felteszem a kérdést,hogy ha:
- nálam megvan nyitva a PH! és más,melóhoz szükséges alkalmazások,és teszemazt rámtör az írhatnék ,ráALT+TABozok (tam
) a fórumomra,beleírom a a mondanivalómat ,megint alttab ,vissza melóba, kb ez az egész 2 percet vesz igénybe!
- A dohányos népek elvonulnak egy laza csikkre, - egy 8 órás műszakban hányszor is?
- , az kicsit több idő mint az amit az én hozzászólásaim vesznek le az összesítettből 
- ebből persze nem az következik,hogy a dohányosok ellen vok(valaha kemény dohányos voltam
,és amúgyis beleszarok ha valaki a dohányzóban tölti a napjait,hát töltse),hanem ha nekik jár az üresjárat a rákolásra, akkor nekem is hadd legyen má' idő a függőségem kielégítésére 
Meg kösz az ajánlott linket,amit erdeya cimborám küldött,de a neve miatt(ami egy kis szócskát tartalmaz
),nem is nyitotta meg a IE 
P.S. : I. J. -
MarKoo
addikt
Tényleg ennek kéne alapnak lennie, de ez van.
Nem tudsz mit tenni az ellen, ha valaki bunkó.
Pár hónappal ezelőtt a buszust kellett volna megagyalni amikor egy közel 70 éves néninek nem nyitotta ki az első ajtót. Tömegnyomor volt, de azt mondta, hogy a szabály az szabály. A néni már majdnem sírt, mert hogy fáj a dereka (nem a rinyálós típus szal nem drámázott), de a sofőr azt mondta, hogy lehet hátramenni. Hátra is ment... -
-
MarKoo
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
Engem is megnéztek a buszon, amikor egy járókeretes bácsinak átadtam a helyem, pedig kurvára fáradt voltam.
Komolyan mondom minden tekintet körülöttem rám szegeződött, pedig egy-egy idős embernek mindig átadom.
No meg amikor valamelyik nap egy vak nő jelezni akart, hogy le akar szállni, de nem találta a gombot. Egyik par@szt se segített volna neki pedig álltak ott ''kicsik'' is ''nagyok'' is. Fogtam magam és átnyúltam felettük (
) és megnyomtam a gombot. -
tildy
nagyúr
Ha nem haragszotok akkor megosztanék veletek még egy mai történetet.
(Akit érdekel az első számú, olvasson vissza nem részletezném
)
Szóval megyünk a héven, egy 30 as forma férfi (a hátán a férfinak volt még egy hatalmas hátizsák is ) , aki ráadásul egyik kezében járóbotot fog, odaszól két siheder (14-18 év közti ) srácnak , hogy megtennék-e , hogy segítenek neki átvinni a túloldalra a nagy szatyrát. A két srác meg gondolkodik, meg izé, meg lekésik a vonatot, meg mittudomén, nem segítetettek.
Egyszerűen hihetetlen milyen fiatalok vannak.
Komolyan. Ha én látok egy beteg embert, aki ráadásul meg is kér valamire, akkor tök szívesen segítek, ezek meg... Hát kész.
A táska egyébként jó nehéz volt, de szerencsésen átértünk a túloldalra. A férfi alig akarta elfogadni tőlem a segítséget, merthogy nő vagyok, és hát nehéz az a csomag , ne cipeljem.
Egyébként úgy láttam egyik kezét ilyen furán tartotta, hogy lehet a kezének is volt valami baja.
szerk:csak helyesírást javítottam.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Jéh télleg nem mozgolódnak északon.
Ez az időjárás meg van bolodulva. Nem vittem magammal esernyőt, igaz sosem viszek, és patakokban folyt a fejemről az esővíz, ugy kellett törölgetnem az arcomból a esővizet. Mellette fújt a szél is, majdhogynem vizszintesen esett. Zht írtunk, erre azt hittem rámszakad a terem, de valami kémény vagy mi ami a falba ment, az adta meg magát vagy mi a szösz. Nem volt semmi.
Teljesen átáztam. Most is száradnak a cuccaim. Alig akarom elhinni, hogy egy hete még sarkig nyitva volt mindkét ablakszárny, és ugy izzadtam mint a ló.
Jah amugy mindez Pécsen történt.
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Csakl nekem tünt el a reklám fentről?
-
Esmein
nagyúr
Ez magyar szó ? Még soha nem hallottam...
Pedig olvasok eleget
-
Loretto
veterán
Valaki meg tudja mondani mit jelent a mesüge szó? Mikor használjuk?
-
mayerlaci
senior tag
Hallgatta ma reggel valaki a bumerángot

Felhivták a Lajost (meteorologus) aztán felelősségre vonták hogy mér ilyen időt josolt.
Egyébként én nagyon birom őket elkezdi Bocskor mert valami D rádioban voltak tegnap ők mondták neki hogy átfaxolnak neki valami jo poént elkezdi ''Mi meg átfaxoljuk nekik a hallgatottsági adatokat
'' -
mayerlaci
senior tag
Hi.
Na most jöttem meg apuval kamionnal Sárbogárd-rol (remélem jol irtam
) az uj potkocsit hoztuk haza.Nem tudom ki járt már arra nem olyan rossz hely.
I_Am: igy jo
?
[Szerkesztve] -
L_ajos
őstag
Ha jobb idő lesz valaki szóljon már rám

-
Vangelis
félisten
Beavatás., nem is rossz
.
az amerikai filmekben miért mindent grafittal irnak?
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Moderátorok , hogyhogy nem offoltok:?
-
tildy
nagyúr
Ammeg milyen? Rendőr nem cseszeget érte?
------------------------------------------------------------------------
Undorító egyébként.
Egyszerűen nem értem hogy lehetnek iylen perverz emberek. Főleg a férfiak.
Bár nők között is vannak gecik (bocs a kifejezésért , de ez illik rá legjobban) , pl. az ilyen hhhihhihi vihogós 3.14csák.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tömött buszon nem lehet gázsprézni.Mégegy ilyen lesz, komolyan letöröma micsodáját. Ha merem

-
Szőrös
veterán
ehh önmoderáltam magam
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Khmmm, megint nem jó irányba megy az off, ezeket inkább a ringbe vagy msn-en pls.
-
Esmein
nagyúr
Ha minden autó szembe jön, lehet, hogy te mégy rossz irányba.
-
Esmein
nagyúr
Szerkesztés gomb...
-
Esmein
nagyúr
Az, kedves mbit, hogy a te kitüntetett helyzetedben sem engedheti meg valaki, hogy tartalomnélküli fikázó hozzászólást írjon egy fórumozó társáról, aki valójában nem érdemli meg azt.
Egyébként azt ugye tudod, hogy ha nem rólad lenne szó, a kibírhatatlan modoroddal már régesrég repültél volna ? -
Tsunami
senior tag
Ha elmennék buliba, akkor menjek bicajjal?

-
Batman
őstag
Minden nap 21,9 km-ert kerekeztél minimum?
garatulalok.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Nagyvárosban bkv biztonságosabb a biciklinél.
-
tildy
nagyúr
Képzeljétek mi történt velem. Jöttem a 7es busszal a munkahelyemre, és az első ülésen ültem. Ez ugye még oks. De jó felszálltak emberek, és hát azért a 7esen nem kevesen vannak.Egyszer csak azt vezsem észre hogy a mellettem álló férfi, akárhogy is fordul megy a busz, próbálkozik bizonyos alsó testájékával felém dörgölőzni

Nem nem a hátsójával
Következő megállóban fogtam magam leszálltam.
Hát ez kész.
Tegnap két kicsit italos kissebbségi próbált ''hazafele menet '' felszedni, mentem az örsőn a metrótóla buszhoz, azt lökték a rizsát, milyen szép vagyok stb, és jöttek utánnam....
Durva , lassan kész életveszély bkvval menni....
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
Megbízható és jobb oldali?

Na mindegy: Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
nem tudom Grafiqs mit javasolt, de nekem is van egy otletem - szolj SPDelux-nak, hogy felvettem msn-re, keressen meg
egyebkent pontosan mit lat? a ph-s 403 kb ennyi, ha nem ilyesmit lat, akkor valoban le lehet tiltva:
Forbidden
You don't have permission to access /pics/ on this server.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/2.0.52 (Gentoo/Linux) mod_ssl/2.0.52 OpenSSL/0.9.7e PHP/4.3.8 Server at prohardver.hu Port 80
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Oké, akkor linekelek hat számot. A két szám, amit kértél + amiket én még kinéztem.

Bővebben: link - Legyetek jók, ha tudtok
Bővebben: link - Ilyenek voltunk
Bővebben: link - Ballag már a vén diák
Bővebben: link - Elmegyek elmegyek
Bővebben: link - Üres az osztály
Bővebben: link - Gaudeamus igitur -
eri
tag
Hali!
Közgázt tanulok és kellene egy megbízható és független( vagy jobb oldali) gazdasági hírportál!
Aki tud valami jót az szóljon!
Előre is köszi!
Üdv:
eri -
gozso
őstag
köszönöm szépen a segítséged, bocs hogy nem tudtam reagálni, épp a technikát szereltem....volna össze.
nagyon nem értek ám az ilyen dolgokhoz, a fönök viszont azt hiszi ami elektromosság az mind az én asztalom...
szóval, a szombati ballagásra 4 dal kellene nekem. eddig kettő biztos:
Ilyenek voltunk
Legyetek jók...
általában nem szoktam ilyet kérni, de ha valakinek meglenne, nagyon megköszönném...
este 8 körül leszek ujra...bankett
) -
Esmein
nagyúr
A stresszhelyzetek legjobb megoldása az, mikor elkerüljük őket...
-
Esmein
nagyúr
Nem. Egyáltalán, egész jól kezelem a stresszt és a stresszhelyzeteket.
-
Esmein
nagyúr
Én nem.
-
Sanya
nagyúr
ma is egy elég depresszív napon vagyok túl, de az alkohol csillapítja depressziómat.
-
Esmein
nagyúr
Nem veszlek fel msn-en. Az orvosom azt mondta, ne izgassam magam mert magas a vérnyomásom.
-
Esmein
nagyúr
Egyelőre még nem.
Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) a fórumomra,beleírom a a mondanivalómat ,megint alttab ,vissza melóba, kb ez az egész 2 percet vesz igénybe!
- , az kicsit több idő mint az amit az én hozzászólásaim vesznek le az összesítettből

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)