Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
Vangelis
üzenetére
Bővebben: link az oldal címét érdemes elolvasni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vangelis
félisten
wowexec.exe szerintetek mi a fene lehet?
-
I_Am
veterán
Csak azért szólok, mert az ilyen kérdéseknek megvan a maga helye, ahova olyanok is benéznek akik ide nem. Azonnali kérdések órája: Bővebben: link
-
Esmein
nagyúr
Én ha ilyet keresek általában szétnézek a tucowson
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Elnézést a vulgáris kifejezésért a de a címben valami pinafront volt

Bővebben: link
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
AZzal simán.
Ezt olvassátok el:
Hát ezen kész vagyok, kakaós csiga, meg lekváros bukta lehet az iskolai büfékben, de gyümölcsjoghurt, és túró rudi, és müzliszelet nem, mert az nem egészséges
-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Erre már érdemes. A várható legrosszabb eredmény a te esetedben kb fél dioptria.
Én egy hét szabit fettem ki, kedden műtötték, utána hét kedden már mentem dolgozni, de az még kicsit hamar volt, mert frankó kettőslátásom volt még.
Első két nap nekem nuku fájdalom, de a 3. és 4. nap bitanggul szenvedtem. (Lehet közbejátszot az is, hogy kedden műtöttékk, és előtte csütörtökön került be a párom kórházba, és hát uyge csak én látogattam, még így ''félig vakon'' is.)
szal 1 hét szabi legalább kell, és a napszeműt legalább fél évig muszáj hordani, ha süt egy picit is a nap.
Bár az egyik szemem épp a garihatáron mozog, még így is azt mondom, megérte.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Necrolyte
üzenetére
itt . -
Esmein
nagyúr
eh...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
erdeya
senior tag
Nos...
Aki a szakadó esőt és az orkán erejű szelet kedveli júniusban, a kellemes 25 fok helyett, amikor rövidujjú pólóban lehetne vígan mászkálni, az kérem menjen el pszichológushoz. Nekem sem a 40 fok hiányzik, de a 13 kicsit kevés.
Köszönöm, hogy próbálod satírozgatni tudásom fehér fltjait a szólás-mondások terén, de ismertem a mondást
Annyit azért kérnék, hogy július 12 és 18 között hagyd abba az esőtáncot, mert nyaralni megyek. Előre is köszi
A tetvek helyett a gombanövesztő mocsok idő jobban hangzik? -
-
Esmein
nagyúr
Hétvége sux, ha az embernek nincs saját gépe és a kisöccséét molesztálja hétköznap délelőttönként.
-
Esmein
nagyúr
Jóreggelt arcok.
-
ngabor2
nagyúr
A freemail másnál is betegeskedik, vagy csak engem tüntet ki a be-nem-jövetellel?
-
Loretto
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
A ph-n itt, de országszerte vannak lézeres szemműtét központok.
Egyik ismerősömnek 3-4 napig volt rossz, de azóta semmilyen komplikáció nem merült fel...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Én is gondolkodtam/gondolkodom egy ilyen lézeres műtéten (asszem valahol említetted, hogy neked is az volt). Csak nem tudom, hogy 2,75D (-1D cyl) érdemes-e nekimenni. Már 3 éve nem romlott, és a lent leírt szemüvegem, amit most is hordok mindenestül került 13e Ft-ba...
A cég 3.évente 20e Ft-ot ad szemüvegre, igaz, csak 1 (drága) helyen lehet levásárolni.
Egy ilyen műtét utáni lábadozás mennyi ideig tart? Hol lehetne ennek utánolvasni? -
-
ngabor2
nagyúr
- a neve
- viszonylag kis kereslet (a sörösüveghez képest pl.)
- soktagú elosztási lánc, mindenkinek extra nagy haszon kell
- esetleg minimális mértékben a spéci alapanyag és előállítási ktg...
A keretnél kb. ugyan ez.
Szomorú, hogy a ''rászorultakon'' szedik meg magukat leginkább a kereskedők. De aki megteheti, az válogat a boltok között, én is vagy 10 optikushoz elmentem, és megtaláltam a nekem valót, olcsón, jól és elég gyorsan dolgozik, és mindhárom opció egyszerre él!
Remélem nem mennek tönkre még egy darabig... -
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Vajon mi kerül egy sima, normál szemüveglencsén akkor 20-22 ezer forintba? +15 a keret?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Én alapból szemüveges vagyok. Másrészt szeretek mindent túlbiztosítani, egyesek ettől kapnak idegbajt
Jelenleg olyan szemüvegem van, amiben az üveg fényre sötétedik, manapság már nem nagy szám, alig kerül többe, mint egy hagyományos lencse. Viszont direkt olyan keretet választottam, amire fel lehet fogatni egy polárszűrőt...
Na, ha ezen káros sugárzás átjut... Ja, és sikerült annak idején egy akciót kifognom, az egész szemüveg munkagíjjal kb. annyiba került, mint máshol 1 pár ilyen lencse... -
tildy
nagyúr
Ez abszolút messzi álla tetünövesztő időtől.
Egyébként meg ha nem ilyen gép előtt ülő mumus lennél, akkor tudhatnád, hogy ha Medárd napján esik, akkor negyven napig (mindig) esik.
Megnyugtatlak , június van.
És hála égnek nem 30 fok.
Az majd augusztusban lesz és legyen. Örülök , hogy végre megint normálisan lehet öltözni.
Ja és mégvalami, kicsit kiegészíteném biológiai tudásodat
: A tetvek ugyanis a száraz és meleg időjárást komálják.
[Szerkesztve] -
Necrolyte
tag
válasz
Vangelis
üzenetére
OK: Bővebben: link
-
ngabor2
nagyúr
A buszozásra visszatérve egy kicsit. ''Nagy tapasztalattal'' a hátam mögött már elég jól meg tudom különböztetni a valóban beteg öregeket az ''alibibetegektől''. Aki szó szerint fel tud rohanni, furakodni a buszra, és érdekes módon csak ott kezd fáradni, annak én nem adom át a helyemet. Akinek segíteni kell a felaszállásnál, annak viszont át szoktam adni.
Egyes vénasszonyoknak (bocs, de ezekre csak ezt a szót tudom alkalmazni) az a szokásuk, hogy még javában megy a busz, de előretolakodnak az ajtóhoz. Nem érdekli őket, hogy a fél busz le fog szállni, ők sietnek...
Mivel ugyebár tolakodás közben nem lehet kapaszkodni, ezért borulnak neki a többi utasnak. Mikor megáll a busz, és kinyílik az ajtó, akkor természetesen piszkosul lelassulnak. Az iskolások rohannának a villamoshoz, de 1-2 vénlány fél percekig vánszorog le a buszról, és természetesen az ajtó előtt várják be a busz hátuljában maradt társaikat... Az ilyenek miért nem bírják kivárni, hogy a fiatalok leröppenjenek a buszról, utána is ráérnének leszállni, sehova nem sietnek.
A másik, hogy van nálunk egy vénasszony, akinek egy időben szokása volt az ''iskolajárattal'' piacra menni. Hivatalosan nem iskolajárat, de az utasok 95-99%-a tanulóbérlettel száll fel, és az első megállóban elfogy az állóhely is a csuklósbuszon (emiatt kell nekem egy órával hamarabb felkelnem, de ez más sztori...). Szóval régebben, mikor még kevesebben utaztunk ezen a buszon, a vén szatyor 1 kosár tojást kitett a buszmegállónál az első sorba, aztán hátrament trécselni. Bejött a busz, ő meg hangos rikácsolással előretolakodott, hisz ő ott állt... lett volna alkalmam, hogy felrugjam a kosarát ''véletlenül'', sajnálom, hogy nem tettem azt. Megtanulta volna, hogy nincs a buszmegállóban foglalt hely, ha beállt, álljon is ott! -
tiv83us
veterán
Szerintem meg mindenki azt vesz amire penze van es ami jol esik neki

-
Szalma
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
(''...ez még kifizethető és teszi tönkre a szemedet...'' Ez nekem minden pénzt megér... Ajándéknak jó lesz.
)
Szeretettel:
Szalma -
(Kolombusz)
veterán
A napszemüveges témához hozzászólnék:
nyilvánvaló, hogy nem szabad 200 forintosat venni, mert az jobban öli a szemedet, mintha nem hordanál (a retinád úgy érzékeli, miontha sötétebb lenne, kitágul, de a beeső fény ugyanannyi). Ha veszel egyet, akkor olyan 5-10k-s kategóriában kell gondolkozni, ez még kifizethető és teszi tönkre a szemedet.
A 60-100k között mozgó oakley szemüvegeket felesleges megvenni szerintem, nekem nem is tetszik a designjuk. -
ngabor2
nagyúr
Mert ''ócsóér'' van. Gondolj bele, pont fele annyiba kerül, mint egy 124eFt-os... Ja, hogy gyakorlatilag annyit ér, mint egy 2000Ft-os? De ezt kell eladni, mert ezen van a haszon, ami mindennél fontosabb!
És akkor lehet hencegni a haveroknak, hogy waze, micsoda bótot csináltam, sikerült megvenni ezt a kiraly napszemcsit 62 helyett 45 papírér' waze... ez a menő
-
Necrolyte
tag
Egyik oszt. társam vett egy 80 ezreset (
) Olaszországban. Odarepült egy kólásflakon (tudod műanyagpalack), véletlenül és elég gyengén, amire kiesett belőle egy csavar, és azóta lóg a napszemcsi szára.
Rohadt nagy felvágásnak hívják az ilyet. Mert, hogy mi a francnak kell olyan, amikor egy normális Magyarországon tizedannyiba kerül? Na, az ilyen embereket utálom én! -
erdeya
senior tag
Itt írom le észrevételem, mert nem akarom a srác topikját szétoffolni, de:
Miért vesznek az emberek 62.000 forintért napszemüveget? Jó, hogy ő most csak 45-ért árulja, de könyörgöm! Mennyit kell keresnie egy embernek, hogy a fizetése arányban legyen a napszemcsi árával? Én elhiszem, hogy márkás, meg minden, de a kutya ezt is éppen olyan könnyen rágja szét. (járt így egy ismerős komoly napszemüveggel)
62e napszemüvegre... apám...
Aktív témák
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sajnos.

....otthagytam mikor 50-100 spam jött egyik napról a másikra....