Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Bikerman
aktív tag
Ki fogja nyitni az OFF TOPIC 21-et? Tudom nem én, meg még egy kicsit korai, de akkor is!
-
Esmein
nagyúr
Szerintem meg amit ők művelnek, azt egyrészt jóérzésű értelmiségi nem hagyja szó nélkül, másrészt tisztességtelen. Továbbá nincsen sehol feltüntetve az explicit content. Szerinted mit fog látni egy 12 éves kiskölök akinek a papa számítógépén lehet netezni napi 1 órát ? Apunak be van nyomva kezdőlapnak az index, egyből 25-ös betűkkel villan a gyerek képébe a szar fasz pina meg az egyéb szépségek. Nagyon nem tolerálom az ilyen mérvű szabadszájúságot.
-
Esmein
nagyúr
Szalagcím az indexes ph banneren : Green Day szar divatzenekar.
Érlelődik egy istenes lebaszó levél az index irányában. -
ngabor2
nagyúr
Már próbaváltozat is kész van, a hétvégén több is lesz, de menjünk át ide: Bővebben: link, mert jössz , mint moderátor, és kimoderálod meged, meg engem is

-
mayerlaci
senior tag
Bővebben: link
Ennek van értelme?

Lehet hogy már ki lett tárgyalva.
[Szerkesztve] -
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Mert megígértem simonzé-nek, hogy megyek, de elfeledkeztem róla. Eszembe jutott aznap amikor volt és megnéztem a mailt. Mindez 18:15-kor történt és úgy voltam vele, hogy akkor már nem megyek, mert mire odaérek....

Nagyon sajnálom, feledékeny vagyok.
A következő talin ott leszek ezt megígérem. 
MOD: De mostmár tudom, hogy vártak rám.
-
ngabor2
nagyúr
Lószerszám a Multimédia Tower valagába!
Múlt héten vettem egy videokártyát sulinetben, de nem működött a DVI-je. Szombaton visszavittem, mondták, kipróbálják, és a héten meglesz. Most hívom őket, hogy mi a helyzet. Erre azt mondja a csóka, hogy visszavitték, és garanciában a jövő héten cserélik Ekkora szemét bagázst! Elfogytak a normális debreceni számtech-boltok.
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Jól tudom, hogy foglalkoztál mostanában vízhűtéssel?
Egyébként: Bővebben: link
De látom elkéstem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tsunami
senior tag
Vaze tudtam, hogy szivat. Nagyon elveteműlt

-
VladimirR
nagyúr
ezt WN31RD irta:
''Megelőzendő a helyes kiejtési módra vonatkozó kérdéseket, közlöm, hogy a nickem kizárólag írásos formában használatos, ezért helyes kiejtése nincsen. Természetesen, ha bárki szóban hivatkozni szeretne rá, nyugodtan megteheti úgy, ahogyan kedve tartja, és lehetőségei megengedik, de amit kimond, helytelen lesz, még ha a beszélgetőpartnere(i) megérti(k) is. (A betűzés, azaz a nicket alkotó írásjelek felsorolása, nem számít ''kiejtésnek''.)''
p.s.: a rekesz sor marad nekem, az uvegert meg lehet versengeni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk.: felkover kiemeles redeya kedveert
ngabor2: Bővebben: link es igen, az a telszama is
erdeya: langyosodik (gy.k.: nem a sor, hanem Te jarsz kozel)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Az ő nevét érdekes még kiejteni: w9033626

(valós nick, csak nem tudom beszúrni hozzá a linket...)
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Most mit erőlködtök? Már megírtam a frankót és talán már a sörike is postára van adva

-
VladimirR
nagyúr
1: mondja ki (irja le fonetikusan) nekem valaki WN31RD nevet - aki megcsinalja, kap egy rekesz sort
2: mondjatok ki az en nevem, de ezert csak egy uveg jar
3: mbit: ne nyiss neki topicot, volt mar rola szo a vizhutes topic elso reszeben (Bővebben: link) ott emlitenek tobb ilyen folyadekot is, ami jo lehet hozza
szerk.: killerm: mondd, hogy a meleg miatt sokat iszol (vizet
) ezert nem birsz enni
Vangelis: he
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
A drága jó etil helyett próbálj inkább transzformátorolajat szerezni.
-
MarKoo
addikt
Be se lépek az ajtón muter már kérdezi, hogy mit eszek. Mint általában most is azt mondtam hogy semmit, erre el is kezdte a szövegét, hogy akkor el kell mennem orvoshoz mert ez nem normális dolog, hogy olykor napokig alig eszek aztán jön egy hullám és egész nap eszek.
Nem értem, miért nem lehet megérteni, hogy nem vagyok éhes. Ha olyan típus lennék aki bánatában zabál, akkor már jóval 100kg felett lennék, de szerencsére nem...
-
mayerlaci
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Bővebben: link
Nem ez volt az?
-
Matr x
aktív tag
de a végére kéretik odaírni, hogy házilag

-
ngabor2
nagyúr
Erről az akváriumszerű dologról már volt topik, csak nem találom. Egy időben nagyon halott volt.
-
Esmein
nagyúr
mbit, olyan érzés nekem az, mikor te nem nyitsz topicot, mintha lecidáztak volna...
-
erdeya
senior tag
inkább a kiejtős topic...
mert ha a másodikat nyitod, akkor te leszel kiejtve
szerk:
Hol van az leírva, hogy az ipszilont jének ejtjük?
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
no és az enyém nevemet ? vigyázz fifikás

-
Bikerman
aktív tag
Engem bájkermennek kell ejteni.
-
erdeya
senior tag
Te meg embit vagy.
Az erdeja az olyan mint valami egzotikus gyümölcs nem? A papajából asszociálok
De már gondoltam, hogy újra reggelek vérboci, vagy bloodmúú néven. -
Mescow
csendes tag
Értem, kösz
én csak németül tudok, meg romául egy kicsit, mert Ongán csak ilyet lehetett tanulni annak idején. meg oroszt, de az nem érdekelt... -
Mescow
csendes tag
Iam, mit jelent a neved?
-
ngabor2
nagyúr
Lehet, hogy semmit nem fogsz tudni kezdeni a válaszommal, mert nem wines, de én Linux alatt a dd-t használom ilyen célra.
dd if=adat.raw of=ezkell.txt block=1 skip=3866 count=30678
Talán a cygwin alól is megy, az meg wines. Meg talán más helyen is vannak GNU progik win alá fordítva -
erdeya
senior tag
Végre ismét itt lehetek. Most hogy már hatodszor áztam bőrig. Pedig van dzsekim meg ernyőm is, és mégis. Utálok szakadó esőben kilómétereket gyalogolni. De ugye péntek van és minden mindig pénteken van...
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Toshiba 408S Multifunkcionális nyomtató ( újszerű )
- Amazfit Active okosóra
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hát ugen egy házigazda sok mindent megtehet. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)