Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
asus tus-l 2c .nél mit jelent a egy hosszu 3 rövid sipolás???
ha tudja valaki, -
Grafiqs
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ennyire nem vészes, de telefonon csak nem hívom fel?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Ez mindig jelent valamit ,ha egyik MOD azt mondja a másiknak,hogy gyere MSN-re vagy nézd meg a méljeidet !

Csak nem mingyá valaki megint kapszlokkos lesz?!
-
Grafiqs
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Pedig ha tudnád mennyire...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bikerman
aktív tag
Azért Esmein, tiv83us nem ennyire tevékeny...
-
sharpapa
senior tag
egy-két nap, és megvan az 5000

reméljük
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Megint csak amiatt kérdezek itt, mert igen aktív a topik. Tehát az epoxigyantát kötés után bántja az aceton, vagy lehet használni acetonos heatpipe lezárására? A lágyrézcsövet nem tudom forrasztani, de ragasztani attól még lehet, az epoxi köt rá, mint állat.
-
Loretto
veterán
Biker topicja total leamortizált... Te lóég...
-
erdeya
senior tag
Üdv néktek, immáron itthonról.
A kis kukacom, hogy mindig akkor hoztok össze 50+ hozzászólást, amikor nem vagyok itt. Most meg majd lepkehálóval kell az offolókat fogni, hogy írjanak má
-
Esmein
nagyúr
Na most senki ne kerüljön a szemem elé. Magyar helyett lengyelül kezdték el adni a Duck Dodgerst. Valakire rágyújtom a házat.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Elolvastam az úti beszámolódat,de mér csak 2 napot töltöttél fel?

Én decemberben jártam be Európát egy jó cimborámmal,aki szintén kamionos, így tudom mit élhettél át a határok átlépésénél!
Ja,most látom:
Figyelem! Nincs vége, a túra többi napja feldolgozás alatt!
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Esmein megnyitotta a GeForce 6800 topicot és egyben zárta is!

Hmmm... most meg nyitva van...
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
-
Gh0sT
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Még mindig nemtom mi a pontos helyzet.
Mind1, válaszolok mindkettőre:
1. Ha egy routeren vagytok ketten és gyakorlatilag LAN-ról beszélünk, akkor a router elvileg nem sok vizet zavarhat. Az IP kiosztásért lehet a felelős, ezt érdemes lenne megnézni a DHCP menüpont alatt. Illetve kérdéses, hogy megy-e a fájlmegosztás illetve a pingelés. Egyáltalán a két gép látja-e egymást valamilyen módon?
2. Ha valamelyikőtöknek van egy routere és neten szeretnétek egymással játszani, akkor a routerben célszerű azokat a portokat forwardolni az adott gépre, amelyiket a játék használja. A manulaban megtalálhatod a játék által használt portokat. A forwardolást is csak akkor ''érdemes'' megcsinálni, ha te csinálsz szervert és hozzád szeretnének kapcsolódni. A router a befelé jövő kéréseket blokkolja, ezért is van szükség a forwardolásra.
Esetleg lehet még tűzfal gond is... Azt is ellenőrizd! -
Versus82
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
a matematika sose volt az erősségem

-
I_Am
veterán
Közgáz nincs, Buddha van helyette.

ZP-től tavaly elment a kedvünk, de idén már láttuk, hogy ott is válogatnak az emberekből, majd átnézünk oda is. (Old Man's állat, főleg ha Ganxsta van.
Azokon ott vagyunk)
Az oké, hogy egy helyen leszünk majd egyszer talán, csak nem fogjuk megismerni egymást.
-
Natasa
tag
Hát igen valóban sok a külföldi a T...-ba!
Aztán vigyázz nehogy téged vadásszanak le!
Old Man's a törzshelyetek?! Nagyon jó hely! Mi főleg akkor megyünk, mikor Hooligans van! Szeressem!
Raday, Közgáz Pince, Zöld Pardon?! Ezek sem rosszak!
Igaz én már régen voltam! De majd nemsokára összehozunk vmit barátnémmel!
És ki tudja, még a végén találkozunk is valahol!
-
I_Am
veterán
Trokadero, régi szép idők. Csak egy baj van vele. Nagyon sok a külföldi nyáron és a korosztály (nők között a 30-as dominál leginkább. Habár lassan már ott kel vadásznom nekem is.
)
Rio-ba mostanában elég sűrűn megfordulunk. Ma nagy valószínűséggel, ha az időjárás engedi ott leszünk, mert Ausztráliából most jött haza egyik jóbarátunk és megyünk party-túrázni. (végigjárunk pár helyet aztán ahol jó a buli ott maradunk egy darabig)
Sokfelé megfordulunk. B7, Soho, Rio, Butha Beach, Part Side, Cubalibre ritkán, Cameleon néha, Old Man's törzshely, hogy csak a felkapottabbakat említsem. -
brownus
veterán
Hali!
Van két gép , xp pro. sp2 mindkettőn routeren keresztül vagyunk össze kötve de nem megy ez a qrva játék! kell neki vmi upgrade?
sürgős lenne, köszi
-
Versus82
aktív tag
jön a 4 megabit? Bővebben: link
-
Natasa
tag
Mikor voltál Rioba? Mi tavaly voltunk 2-3-szor, de nem volt olyan jó! Trokaderoba nem szoktatok menni? Nagyon jó csak sokan vannak és kicsi a hely!
Megfázásodra pedig próbáld meg a Neocitratot+Kalmopirint (ütős kicsit, de hatásos!) De, ha bevállalós vagy, ajánlom a sima citromot!
Gyógyulj meg mielőbb! -
Esmein
nagyúr
Tomshardver már akkor le volt késve ezzel a cikkel, amikor én még apukám gépén nézegettem az egeret.
-
Grafiqs
őstag
Na, azt hiszem egy kicsit eltűnök, majd jövök.
-
-
Natasa
tag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Ja, ja! Jujj neked! ,,Véged lesz, mint a botnak!''
Egyébként tudok én is szavazni, elég nagylány vagyok már hozzá!
Bővebben: link
Bővebben: link
,,Miért is Nyéklád?'' : Csak és mert! Jó lesz meglásd!
,,valamiből meg kell élni'' : Éhezünk, éhezünk?
Vigyázz nehogy túl forró legyen és gyurjál elötte egy kicsit!
Tudod: Kell egy kis energia!
-
I_Am
veterán
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Na most nem tudom mondanak-e ezek a szórakozóhelyek valamit? Rio, Butha Beach, Part Side. (nyitott szórakozóhelyek
) Utazni meg kocsival szoktunk, azzal nincs gond, de mikor már egyszer megfáztál a szintentartáshoz elég ha leizzadva kilépsz a kocsihoz és beérsz a kapuig. (nálam itt bukik el a dolog, meg ott, hogy az edzőteremben is állandóan nyitva van az ablak és edzés közben is kapom a hideget.) -
ngabor2
nagyúr
Sok sikert hozzá. Mindenféle bántó él és gondolat nélkül mondom, hogy örülök, hogy végre egy topik, amiben a valóban értelmes téma mellett senki nem anyáz senkivel. Csak így tovább! Aki ezek után belédköt, arra nagyon csúnyán fogok ám nézni, és ezt vehetik egyesek fenyegetésnek!
A szakmai(bb) hozzászólásom ott lesz.
-
MarKoo
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Jah akkor félreértettem.
Mind1, az a lényeg, hogy GE. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Mér?
Talán egy fél éve, hogy átmásztál a kerítésen, oszt már ilyen nagy lokálpatríóta vagy?
-
I_Am
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Olvastad azt is, hogy azért nem gyógyulok meg, mert 2-3 buli van hetente? És mindíg újra ráfázok? (hogy néznék ki egy szórakozóhelyen pullóverben?
) -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
A tungsramé vazz

Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mi a manó

most esett le a mondat!
)

![[kép] [kép]](http://forum.csillagkapu.hu/images/smiles/google.gif)
![[kép] [kép]](http://forum.csillagkapu.hu/images/smiles/fekverohog.gif)
![[kép] [kép]](http://img297.echo.cx/img297/7937/pulcsi3bi.jpg)