Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Trak
addikt
Aza zonnali kérdésekbe is beírtam, de hátha itt többen látják:
Már nincs több 5letem, úgyhogy felteszem itt a kérdésemet.
Van vlami különleges dolog amit tudnom kellene az Abit NF7-S alaplap integrált hangkártyájának a bekötéséről? Esetleg vlami, amiről engem nem tájékoztattak??
Összeraktam egy gépet egy ilyen lappal, de az istennek sem akar hangot kiadni magából...
Felraktam egy winXP-t SP2-vel, utána felraktam a nForce chipsetdrivert, újraindítottam, bejött a tálcaikon, rendesen tudok mindent állítani, az eszközkezelőben, és a vezérlőpult/hangok-nál nincs semmi probléma, de amikor elindítok vlamit aminek hangja van, akkor egy darab hangot nem ad ki magából gép.... A lejátszó lejátsza a filmet, zenét, mindent, de semmi hang nem jön ki a hangfalra. Próbáltam másik gépnél a hangfalat, annak semmi baja. Kipróbáltam, hátha másik bemenetre kell dugni, de egyiken sincs semmi. Sőt fülhallgatóval is teszteltem, de semmi. Pedig tényleg minden jónak tűnik, olyan mintha csak vlahol le lenne halkítva (de persze nincs), és mégsem megy.
Volt ma dolgom 2 sima NF7-es lappal, azokkal nem volt semmi gond.
Lehet, hogy nem jó az alaplap
Aktív témák
- Drón topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Path of Exile (ARPG)
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Analóg fényképezés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest