Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ma nagyon okos voltam. Vagyis csak annak hittem magam..
Sikerült jól felraknom egy processzorhűtőt
Szal nuku lesarkazás satöbbi.Az örömöm azonban korai volt.
Tudjátok azt hittem okos vagyok, kaptam ma usb kábelt, és gondoltam megszerelem a rossz egerem…
Na az egérben 4 vezeték volt:
Narancs,, kék, zöld, fehér
A másik kábelben:
Piros, fekete, zöld , fehér…
Szépen összeforraszt,. Rádug, nem megy… hm
Forrasszuk össze másképp: rádug , kicsit világít, hm..
Kicsi ildi gondol nagyot, hátha sikerült a levágott részben lennie a szakadásnak, szépen odacsavargattam jól a régi csatlakozót a megfelelő színekhez, gépre rádug , amperszag…
Jujjuujjj
Lehuz , kiprobál az adott porton bluetooth, nem megy..
Szal az egyik alaplapi usb (előlapi kivezetés…ill. kettő, mivel egy porton voltak...) nem megy…
Hála égnek van még 4. Mert most így kettő melegebb éghajlatra kerültL
A barátomnál még így is ügyesebb voltam, ő annak idején két alaplapon küldte ell az örök vadászmezőkre a com-portot.
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Villanyszerelés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Gtx 1060 6GB/ Ryzen 5 2600/ 16GB 2666/ 500GB SSD/ 500GB HDD/ Win11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szal nuku lesarkazás satöbbi.Az örömöm azonban korai volt.