Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
Caesarion
aktív tag
Bővebben: link

sőt: Bővebben: link LOL
[Szerkesztve] -
Caesarion
aktív tag
válasz
duracell89
üzenetére
Talán majd Bash, elvégre ezt is ő nyitotta.
-
Caesarion
aktív tag
válasz
duracell89
üzenetére
ja-ja, és milyen illúzióromboló volna szánshájngörl zombiként bemutatva

de szvsz hagyjuk ''szegény'' volkovyt mert még a végén komolyan megharagszik.
Valakinek valami jó téma-csere-ötlete?
szerk: duracell, már itt is egy jó ötlet.. lan-partykról szól a cikk jól értem? akkor a GPS mit keres ott?
[Szerkesztve] -
Caesarion
aktív tag
válasz
duracell89
üzenetére
képes voltál összeszámolni? te aztán rendesen átolvastad.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
cserébe kapsz egy pirospontot, aztán majd 5 pirospont egy kisróka, 5 kisróka egy kisötös, 3 kisötös meg egy macisajt.
-
Caesarion
aktív tag
Bocs az offért, de hova máshova rakhatnám be mint az off-topicba, nemigaz?

Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?
1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeiről
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésről szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy ''villanykörte'' vagy '' villany körte'' ill. másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különbözo villanykörtékrol lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjel közé véve odaírja, hogy ''én is''
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy ''nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelőtt?''
13 aki azt mondja, hogy ''csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielott kérdezel a villanykörtékről''
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet
szóval everybody have a nice night
-
Caesarion
aktív tag
-
Caesarion
aktív tag
válasz
fokukac
üzenetére
thx: eljátszadozom vele, mellesleg magyarban
sajátgép /tulajdonságok /speciális /teljesítménybeálíltások /vizuálishatások
cserébe egypár tagline: Bővebben: link
megne kérdezd mért pont sárga betűt választott a srác -
Caesarion
aktív tag
Schuldigung, nem akarok közbeavatkozni a mókás-weblapok csatájába, de meg tudná súgni valaki hol az a fránya beálítás WinXp-nél hogy az asztali ikonok szövegénél ne alkalmazzon háttérszínt hanem ''átlátszó'' legyen?

Nem találom a beállítást se, és google se segít túlzottan...
az opció becsületes megtalálójának itt ( mint ahogy a többi link is az) egy ''abnormális'' oldal: Bővebben: link -
Caesarion
aktív tag
s ezt ismeritek?
Bővebben: link -
Caesarion
aktív tag
Az is valami?
( félre ne értsd)
nekem egy nemtom miféle winfos buherálás után ( pedig még csak nem is a registry-be másztam bele) kérte az újraindítást a gép a változtatások mentése végett.. ámen. Mire ujraindult volna a gép kér boot-lemezt. Hö? restart.
Újra, ''gépem mondja boot-lemezt, Cae mondja jóanyád'' akkor már biosból néztem meg a dolgot és mit ad isten, elszállt, a C: partícióm. Egyszerűen megszűnt.
még jó hogy a többi partíciót békén hagyta... -
Caesarion
aktív tag
a több-mint-1-perc azért mégse cirka 4 perc!

a giliszta önmarcangoló kergetőzését én is szoktam számolni win-betöltésnél, notebookon 19x ( ~1perc17mp), asztalin nem tudom megszámolni mert bootskin miatt egy nagy radioaktivity jel alatt kétszer teljes képernyőhosszában kúúúszik végig a ''mutáns-giliszta'' ( miközben bootzenének a SamuraiJack megy
).
De ha találnék vkit aki vállalja egy Win-Linux dual-boot rsz telepítését, akkor mókáznék én Debiannal is... -
Caesarion
aktív tag
Lányok-fiuk figyelem, csak úgy kiváncsiságból:
mennyi idő alatt bootol be a gépetek ''használhatósági pont''ig?
Mert nekem WinXp-sp2, +bootskin, +autoexecben totalcom&winamp, +msn, +panda, +spysweeper _ _ _ 3perc 50mp.
-
Caesarion
aktív tag
Bővebben: link PING
) -
Caesarion
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nyálazom itt a dolgokat guuglen, de eddig úgy tűnik iskola válogatja. Gábor dénes ezt írta: - Nyelvvizsga:nem feltétele a záróvizsgának! Oklevél átvételének viszont feltétele. - A 40. év felett mentesülnek a nyelvvizsga alól.
Talán ha a suli is megvolna, konkrétabb keresés léphetne életbe...
itt a linkje : Bővebben: link -
Caesarion
aktív tag
Én haverom szalagavatóján voltam egy hete, ők a kertészeti egyetemen tartották, és igen pöpec szervezéssel. Minden ment óramű pontossággal. S az utolsó keringő amit két angol és egy bécsi keringő zenéjéből mostak össze és adtak rá koreográfiát, hát le a kalappal. Hogy utána ki mennyit ivott, nem néztem

Aktív témák
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)