Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Kedves Egyetlenem :) Látom sikerült megérteni a hozzászólásom lényegét... Ha már a chatet emlegetted, az nem chatelés, ami előtte a topicban ment? Mindenki elsírja, hogy mekkora baromság, pontosan ugyanazokat a közhelyeket pufogtatva, amit már ezer idióta topicban leírt, nulla információ, nem hogy a témában (legyen akármekkora baromság), de egyébként sem. De ez nem baj. Igaz, hogy így kb egy órát volt a topon a topic, ami senkit nem érdekelt, de akkor is, ez teljesen értelmes dolog volt, ugye? Még ha legalább törölnék azt a nyomorult topicot, de nem, ugyanúgy ott marad, mintha bele se szólt volna senki. Csak akkor öt perc alatt eltűnik a főoldalról, ami ugye pozitív lenne. Chatelni egyébként nem szokásom, kitiltani még soha, sehonnan nem tiltottak ki. Ritkán szoktam beleszólni olyasmibe, ami nem érdekel, vagy nem értek hozzá. Általában csak olvasok. Talán ezért a 2 év alatt 300 hozzászólás. Ami pedig a közösség hergelését illeti, az egész topic arról szólt. Hergeljük a topicnyitót, hergeljük a többieket, hogy ők is mondják el ezredjére, hogy ez is mekkora hülye topic. Értelmetlen.
Most is csak azért szóltam be, mert egyszerűen már idegesít ez, hogy mindig megy ez a leugatás, ha valaki nyit egy hülye topicot. Unalmas és haszontalan. Akkor inkább törölni kéne őket a francba és akkor talán tényleg elmenne az emberek kedve az idióta topicok nyitogatásából. Szerintem az 5ezredik milyen videokártyát ajánlotok topicot minden megfontolás nélkül azonnal törölni lehetne és akkor az emberek talán használnák a keresőt.
Na mindegy. No flame, csak gondoltam válaszolok, mert nem tetszett a szöveged. Nem vagyok az az 5éves hülyegyerek aki chatelni jár a phra, hogy minél hamarabb nagyúr lehessen :) Asszem ide az Offba befér ez a hsz.
Aktív témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Hyundai, Kia topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple Watch
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Witcher topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 (45mm) GPS - Fekete - Bontatlan gyári szíjjal!
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, MEMÓRIA ÉS SSD NÉLKÜL
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, 8GB DDR4 RAM, JOGTISZTA WINDOWS 11
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független megkímélt
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest