Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
LOTR
addikt
sztem sony-t ne vegyél
ha kompletten akarsz házimozit venni(lejátszó+erősítő egyben, és jár hozzá még hangfalszett is), akkor Panasonic, vagy JCV, bár én sztem jobban jársz ha külön veszel mindent
lejátszóból szintén a Pana v jvc lehet a legjobb választás, bár, ha veszel 10-15k ért olyat ami még avit, divx-et meg mindent lejátszik, az sem rossz, ha tönkremegy veszel még egyet, és árban ugyan ot vagy, mert azt senki nem garantálja neked, hogy a márkás tovább fogja bírni
saját véleményem szerint fölösleges lejátszót túl drágán venni, mert az sem tud többet mint az olcsóbb típusok, az a lényeg, hogy mindent lejátszon, jó képe legyen -de mért ne lenne- és lehetőleg legyen benne dts dekóder, meg 5.1 hang
hát az erősítő már sokkal nehezebb választás, itt már nagyon sokféle van ez tökre pénztárcafüggő, bár én sonyt nem ajánlanék
hangszórók: amelyik neked tetszik-csak az ár szab határt(ami mondjuk a lejátszón kívül az erősítőre és a hangszórókra is egyaránt elmondható)-, ha nem kell túl bömböltetős, akkor vegyed meg a genius home theatre 5.1-es rendszerét, asszem abban beépítve van erősítő, így azt már nem is kell venned kb olyan 30-35k körül lehet az ára vagy kevesebb
ui: még mielőtt lehujjognátok, nekem a sonyval nincs semmi bajom, csak vigyétek a közelemből, sajnos már rég óta nem olyan a sony amilyen régen volt -
LOTR
addikt
miért van az, ha hsz-t szeretnék írni vmelyik topicba azt írja ki, hogy:
nincs meg a megfeleő jogosultságod
és nem enged?
ez konkrétan a hardverpiac egyik topickában volt, asszem az: újabb olcsó vidkarik ... topicban -
LOTR
addikt
OFF
bocs, de ez kellett :) -
LOTR
addikt
tudtátok, hogy a walla.com -on 1 gigás ingyen tárhely van?
-
LOTR
addikt
a Sláger Rádión játszották le pár napja -azóta már többször is- az IFA megy a hegyen kezdetű, avagy az IFA-dalt, az érdekelne honnan lehetne letölteni??
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest