Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• GP-Sz

senior tag

válasz I_Am #2697 üzenetére

Természetesen ne nyíljanak hülye topicok, de ha nem szól hozzá senki, akkor talán nem harapódzik el a dolog. Meg aztán ott vannak a moderátorok is. Persze, hogy nem kell egyeznie a véleményünknek, de ez engem nem is zavart. Csak téged se zavarjon :) Na akkor zárjuk le békésen a dolgot, szia :)

• GP-Sz

senior tag

válasz I_Am #2686 üzenetére

Nem kívánok folytatni semmit, nekem veled semmi bajom. Komolyan. Nem is mondtam sehol, hogy te folyton offolni szoktál. Az egész topic maga egy felesleges offolás volt :) Mindössze az a chatelős benyögésed nem tetszett, főleg azok után, ami ott ment. Egyébként elég gyakran olvasom a pht. Nem ez az életem, az tény, de azért naponta többször is benézek és megnézem, hogy van-e vmi érdekes.

[Szerkesztve]

• GP-Sz

senior tag

válasz I_Am #2672 üzenetére

Kedves Egyetlenem :) Látom sikerült megérteni a hozzászólásom lényegét... Ha már a chatet emlegetted, az nem chatelés, ami előtte a topicban ment? Mindenki elsírja, hogy mekkora baromság, pontosan ugyanazokat a közhelyeket pufogtatva, amit már ezer idióta topicban leírt, nulla információ, nem hogy a témában (legyen akármekkora baromság), de egyébként sem. De ez nem baj. Igaz, hogy így kb egy órát volt a topon a topic, ami senkit nem érdekelt, de akkor is, ez teljesen értelmes dolog volt, ugye? Még ha legalább törölnék azt a nyomorult topicot, de nem, ugyanúgy ott marad, mintha bele se szólt volna senki. Csak akkor öt perc alatt eltűnik a főoldalról, ami ugye pozitív lenne. Chatelni egyébként nem szokásom, kitiltani még soha, sehonnan nem tiltottak ki. Ritkán szoktam beleszólni olyasmibe, ami nem érdekel, vagy nem értek hozzá. Általában csak olvasok. Talán ezért a 2 év alatt 300 hozzászólás. Ami pedig a közösség hergelését illeti, az egész topic arról szólt. Hergeljük a topicnyitót, hergeljük a többieket, hogy ők is mondják el ezredjére, hogy ez is mekkora hülye topic. Értelmetlen.

Most is csak azért szóltam be, mert egyszerűen már idegesít ez, hogy mindig megy ez a leugatás, ha valaki nyit egy hülye topicot. Unalmas és haszontalan. Akkor inkább törölni kéne őket a francba és akkor talán tényleg elmenne az emberek kedve az idióta topicok nyitogatásából. Szerintem az 5ezredik milyen videokártyát ajánlotok topicot minden megfontolás nélkül azonnal törölni lehetne és akkor az emberek talán használnák a keresőt.

Na mindegy. No flame, csak gondoltam válaszolok, mert nem tetszett a szöveged. Nem vagyok az az 5éves hülyegyerek aki chatelni jár a phra, hogy minél hamarabb nagyúr lehessen :) Asszem ide az Offba befér ez a hsz.

Aktív témák