Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#6039) Dr.F.E.R.I. válasza RangerFox (#6025) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Védekezel, mint egy sarokba szorított mosómedve, pedig írtam erről is. Nem kell. Helyette csak figyelj rám egy percre. A témát eredetileg Dave dobta fel, amire többek közt magam is reagáltam. Még egy-két ember is elmondta a saját véleményét, de a flémáradat bizony-bizony utánad jött. Sosem magával a témával van a baj (kivéve ha fórum alapelvekbe ütközik), hanem a pocsék kommunikációval.

Nem nézem vissza a hsz-eket, nem is érdekel. Ha téged hárítana valaki más ezzel, aki nyilvánvalóan nem vevő más álláspontra, te sem örülnél neki. Ez egy negatív kommunikáció, ami egészséges vitát biztosan nem fog szülni, csak egy parttalan vitatkozást. Azért nem lett tűzvihar például az én kommentjeimből, mert én használom a 'szerintem', 'úgy gondolom' stb szófordulatokat, tehát teret engedek más álláspontoknak is. Nálad ez hiányzik, te mindent kerekperec jelentesz ki, nem vagy vevő ellenvéleményekre.

A két terelésről: ha a fórumtárs csipkelődik, az nem baj (nem kéne legalábbis, hogy az legyen). Ha zavar, átugrod vagy simán csak ignorálod, mint én is. A Vita-dolgot meg már túltárgyaltuk múltkor, jobb konzol mint a 3DS (nem ezerszer ugyan, de jobb), nem hagytalak kétségek közt őrlődni.

Hagyd ezt a rossz kommunikációt. Gebriel sem örül neki, hogy lefitymálod, én sem örülök neki, hogy a flémelés megy, de valószínűleg mások sem. Nem kell védened magad, csak kommunikálj pozitívan. Nekem felesleges replikáznod, évekig voltam középvezető, sok száz beosztott átment a kezem alatt, le tudom venni bárkiről, merre hány méter az illető. Tudom, hogy egy jó fej srác vagy, aki értelmesen, összeszedetten ír, csak a kommunikációdat vidd pozitívabb irányba, személy szerint semmi mást nem kérek.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.