Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#6025) RangerFox válasza Dr.F.E.R.I. (#6007) üzenetére


RangerFox
veterán

Na azért tisztázzunk valamit! Nem én indítottam el. Valaki felhozta a PC-t, hogy össze lehet dobni 160k körül egy gépet vagy mi. (Nem nézem vissza a hsz-eket, nem is érdekel.) Én csak arra reagáltam. (Itt megjegyezném, hogy egy kicsit megkésve.)
A monitoros dolgot nem annak szántam.
Engem például zavar, hogy valaki többször (minimum 10-szer) leírja, hogy milyen konzolja van. De még azt is, hogy milyen kiadásban vette. A fórumozók kb. 75%-a már az első adandó alkalommal megtudta ezt a tényt, sokan gratuláltak is neki. De ő azért minden alkalmat kihasznált, hogy ezt újra és újra közölje velünk. Nem szükséges, egy hetedikestől elnézem, ha ezt csinálja az új Iphone-ával, de legyünk már egy kicsivel érettebbek! És ez szerintem utalhat némi érzelmi kötődésre... Ugyanez vonatkozik MisterX-re is, nem kell minden alkalommal leírni, vagy tudatni velünk, hogy milyen jampi vagy, hogy japán 3DS-ed van és hogy te már játszhatsz ezzel meg azzal a japán exkluzív játékkal. Nem szükséges, tájékoztattál már párszor erről minket..
Amúgy nincs bajom veletek, de azért szerintem ez már túlzás. (Főleg úgy, hogy legtöbbször átugortam az ilyen jellegű kommentjeiteket..)
Kicsit szemétkedsz velem, hiszen akkor és most is kiforgatod a szavaimat. Úgy mint konzol, mint hardver, tény hogy jobb a Vita, nem is állítottam mást se akkor se most. A előző "elemzésem" (ez de jó kimondani :D )
nem volt nagy szám, tudod ezt a témát is két féle szemszögből meg lehet közelíteni. Ez a kedvesebbik oldalról volt megközelítve, ráadásul elég objektíven... De nyugi, készül a másik verzió is. :) És igen, ugyanez vonatkozik a WiiU-ra is. (És nem hinném, hogy sokkal több tapasztalatod lenne a Vitával kapcsolatban, mint nekem.. (Sőt, szerintem nincsen túl sok tapasztalatod... Egyáltalán nincsen.) De erre majd kitérek a kövi blogomban. :)

Gábriel (vagyki): Az Exo Suit-ok hoztak újítást a játékba, főleg a multi téren. És nem tudom melyik Mario játék volt olyan látványos, mint amikor a CoD-ban lerombolódik (jó magyarosan!) a Golden Gate-híd... De kár is rád fecsérelnem az időmet, látszik hogy csak videókat néztél a játékról...

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.